Denemedim. Haberim yok boyle bir seyden ama isler iyice karismaz mi...!!!
Guven olmaz bunlara.... sonra MTV'yi odemedin derler oradan da ceza yeriz [emoji3061]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Beyannameyi hazirladik, iade cikti, iade dilekcesini de internetten nakden veya mahsuben seklinde yazabiliyoruz.
Nakit isi zor olur diyenler mahsuben yaziyorlar sanirim ama gelir vergisinden dogan alacagin mtv borcuna mahsup edilebilecegini bilmiyorum, arastirmak lazim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Ilk zamanlarda 7-8 yil onceye kadar isi bilmedikleri icin stopaj odeyen her sirketten sizin adiniza su kadar stopaj odedik diye kagit istemisti eski vergi dairem.
Yani tam bir gavur iskencesi idi. Bunlar borsa sirketi, hisseler hamiline, sirket nereden bilecek kimde kac tane hissesi var? Toplu halde takasbanka temettuleri yatirir stopaji kestikten sonra diye vergi dairesi mudurune bile anlatmak zorunda kalmistim.
Sonradan yavas yavas ogrendiler sanirim. MKK'dan iade dilekcesine ek olarak tum araci kurumlardaki hisseleri ve odenen temettuleri gosteren bir belge alip konulunca baska bir belge istemez oldular.
Bazi vergi daireleri gider konusu yapilan egitim ve saglik faturalarini da isteyebiliyor.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Son düzenleme : british; 05-03-2020 saat: 20:20.
Yer İmleri