Sizin hangi hisseler?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim için söz vermesi kolay, dün 100 tl lik hisse aldım ama 1600 tl altın aldım.
borsadaki varlığım birkaç yıl toplam varlığımın 20% sini görmeyecek, güzel bir fırsat gelir toplu alım yaparım ama hiç acelem yok.
bu arada altını taksitle internetten alıyorum, normal fiyatından daha yüksek ama taksitli oluyor, bazen puanda kazanma fırsatı veriyor.
puan kazanırsan zaten kazandığın puanlar aradaki farkı fazla fazla karşılıyor, kazanmazsan da kredi kartının ekstreyi yükseltip psikolojik olarak kendimi frenliyorum.
finansal olarak biraz kayıp olabiliyor ama psikolojik kazancı güzel oluyor.
bazen internet sitelerinden altın alırken kampanya puanı kazanabiliyorsunuz
hisse portföyü konusunda benzer düşünüyorum..acelemiz yok...4 parça alım ile toplam hisseye ayırdığım likit fonda bekleyen paranın %4 ü ile hisse almış oldum...eğer u-100 de 100 bin seviyelerine gevşeme olursa alımlarımı hızlandırırm...yoksa azar azar almaya devam, acelem yok.
gram altın konusunda da bes hesabım %100 altın da...yani orta-uzun vadede gram altınla ilgili benim de beklentilerim oldukça pozitif..ama hiç bir şekilde taksitle ya da kredi ile, yani senin olmayan para ile yatırım önermem...bu mevzu biraz aç gözlülüğe giriyor...bu nedenle varsın fiyatlar çıksın, kredi ile yine de yatırım yapmayın derim.
olmayan para ile yatırımı, ki bu çok da yatırım sayılmaz, oturacağınız evi alırken önerebilirim...psikolojik desteği, aile-yuva bilincine katkısı nedeniyle ealınacak evin %50 sini geçmemek üzere kredili alım önerebilirim.
Yer İmleri