Saygı değer topic üyeleri öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkürler... sn cauti daha önce tanışma ve teşekkür mesajı atmıştım şimdi bir de teșekkür mesajı daha atma gereği doğdu baya gecikmeli olarak... sayenizde araştırmam gereken pek çok konu olduğunu öğrenip inşaat mühendisi olarak kendimce epey bir yol katettim. Burada pek çok kişi kriz senaryolarından bahsetmişti borsada ve dolarda yasanacak ama zaman belirtilmemisti. Aslinda zamanini piyasa biraz belli etmisti Aydin Doganin holdingi devretmesi ve Murat Ülker'in istedigi yapilandirmalar guclu isaretti. Ne yazik ki hep dendigi gibi hersey iyi giderken kimse olumsuzu gormez diye. Benim dikkat ettigim bir konuda borsada dusus gosteren kagitlarin buyuk cogunlugu bilancosunun destekledigi fiyatta gelmis olmasi. Hisse degerlemesi hakkinda gec bilgi edinmem neticesinde bu firsat kacti diye dusunuyorum. Bence burada ben demistimler yerine tecrübeli uyeler hisse degerleme konusunda paylasim yaparlarsa daha faydali olur dusuncesindeyim. Saygilarimla
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse değerleme işi ayrı bir uzmanlık konusu...daha önce de gündeme gelmişti..hisse değerleme başlığı altında, holding lerin değerlemesi, bankalar, sanayi şirketleri...hepsi ayrı uzmanlık gerektiren konular.
benim önerim sıfırdan hisse değerlemesi yerine, hisse analizi yapan kurumların yaptığı analizleri değerlendirecek altyapıya sahip olmaya çalışmak..zaten bir hisse ile ilgili 3-4 raporu okuyunca, önemli noktaları belirleyince, kendiniz de değer biçebilirsiniz...zaten kritik 3-4 parametre var, orada lişisel yorum ön plana çıkıyor.
bırakın işin hamallığını, araştırmasını, bu işten para kazanan profesyoneller yapsın...sizin yapılan analizler üzerinden bir değerlendirme yapın.
Haklısınız tabiki dediğiniz hamallığı yapabilecek vaktim olmadığı için portföyü yüzde 40 artırma şansını kaçırdım ama kestirme yol bulabilmeliydim. Teşekkürler öneriniz için üzerinde duracağım. Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ederek öğrenmeye devam ediyor, öngörüleriniz için tebrik ediyorum. İyi akşamlar dilerim
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen yaz basit bir yerde 4 kisilik yemek 70 evro gibi geliyordu.
Bu sene bu rakam 370 TL tutar.
Bu paraya bizde de cok gusel yer icersin hatta daha ucuza cikarsin.
Bu sene turizm iyi olacak insallah.
Cok ihtiyacimiz olan dovizlerin bir kismini oradan kazanacagiz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dolar düştü mü şimdi?
Allah kulunu sevindirmek isterse önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş. Bize de böyle mi yapıyolar şimdi?
Kul hıyarsa eşek yine kaçmaz mı?
1 ay önce 4 ten aldıydım. Şimdi 4.55. Düştümü sizce? 3 puan artış mıydı bütün dertlerin çözümü? Yarın ilave önlemler de gelir mi? Gelirse 4 e düşer mi?
Öksürük şurubu zatüreyi iyileştirir mi?
"ayı: baskın basanındır. boğa: ava giden avlanır." saygı ve sevgilerimle
Bu videolar 2 seri 2 sini izledim. Adam objektif bakıyor olaylara. Dedikleride bir bir çıkıyor sonuçta
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri