Baþga sitede buldum bu haberi kim bu istifa eden arkideþ. Biliyonuzmu
Baþga sitede buldum bu haberi kim bu istifa eden arkideþ. Biliyonuzmu
KERVN*** KERVANSARAY YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.( Yönetim Kurulu Komiteleri )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun bugün yaptýðý*toplantýsýnda
Müstafi Baðýmsýz Yönetim Kurulu*Üyesi Kamil Feridun Özkaraman'ýn istifasý nedeniyle boþalan Kurumsal Yönetim*Komite Üyeliðine Miray Ercan'ýn seçilmesine, diðer komite üyesi Ahmet Muhammet*Gülpýnar'ýn ise Kurumsal Yönetim Komite Baþkanlýðýna getirilmesine,
buna ilaveten
yine müstafi Baðýmsýz Yönetim*Kurulu Üyesi Kamil Feridun Özkaraman'ýn istifasý nedeniyle boþalan Denetimden*Sorumlu Komite Üyeliðine Miray Ercan'ýn seçilmesine, diðer komite üyesi Sanlý*Baþ'ýn ise Denetimden Sorumlu Komite Baþkanlýðýna getirilmesine*
karar verilmiþtir.
Sayýn, Pay sahiplerimizin*bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDÝNG A.Þ.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610482
BIST
Þinci yönedimmi deðýþmiþ.Bu Miray erkekmi bayanmý tanýyonuzmu.
Resim yüglemeyide öðrendim arkideþler biri paylaþmýþ burdada ben paylaþayým istedüm
![]()
frecell ve ekibine....
Sizin yazdýklarýnýza muhalefet olan herkesi patron adamlýðýyla yaftaladýðýnýz günleri hatýrlatarak...
önceden ÇAÐRI diye gazlýyordunuz... þimdileri... þirket PÝYASASINDa deðerini bulur diye... DOÐALI bu zaten... yeni görevinizde baþarýlar... siz gazladýkça birileri üsten satar alttan alýr... sizlerde GK katýlacksýnýz diye hisse adetlerinizi birilerine baðlamýþ olmuþ oldunuz... Satsanýz GK toplanmaz... elinizi mahkum ettiler...
TÝYATROYA ortak mý oldunuz !!!!
çýkýn da bugüne kadar tüm yazdýklarýnýz için ÖZÜR dileyin...
SON SÖZÜ YAZMAK en güzeliymiþ![]()
![]()
![]()
Yügselenlerde iginci olmuþuz maþallah diyelüm arkideþleer
![]()
geçmiþi taradým da birilerininde buldum... birilerinden özür dilemesi lazýmmýþ ....
FAÝZ KONUSUNDA...
YOKSA spk YENÝDEN HESAPLASIN DÝYE SÝZ MÝ BAÞVURDUNUZ ilhan bey![]()
![]()
http://www.hisse.net/forum/showthrea...60230&page=139
09-05-2016, 01:00 #1108 ilhanaslan ilhanaslan is offline
Duhul
Oct 2004
Gönderi
523
Esas
Alýntý Originally Posted by fryad Yazýyý Oku
evet fiyat hesaplamasý banada garip geldi hadi trlibor+yüzde elli fazlasýný yüzde 17 desek
çaðrý fiyatýnýn 1.20-1.30 arasý olmasý lazýmki 1.66 olsun
95 kuruþluk fiyattan 1.7 çok çýkýyor.
Saniyorum çaðrý icin faiz 11.03.2014 ten baslatilmis ve 17.02.2016 tarihine kadar hesaplanmis o da 0,70609116 TL artik gerisini siz hesaplayin Hata varsa ve bir bildiginiz varsa gerek faiz hesabi gerek fiyatta SPK ya veya mahkemeye yeniden itirazda bulunuruz.
Yer Ýmleri