Diyelim ki mahkeme spk yý haklý buldu çaðrý yapacaksýn dedi þirkette yapmadý gidiþat nereye olur???
ifa davalarýnýn önü açýlýr ky için ve de bloke kalkmaz. genel kurulda ky ya da baþka bir oluþum yönetimi ele geçirebilir ,baþka da yaptýrýmlar gelir.adam zaten yargýdan korkmasa bu kadar itiraz etmez demek ki bir yaptýrým var
Peki Danýþtay niye bozdu kararý, spk yeni deliller le temyiz ettiðini nerden biliyor sunuz.
arkadaþlar þahsi kanaatim tabi yatýrým tavsiyesi deðildir,o bloke kalkmamalý yoksa 10 milyon lot satar 10 kuruþlarý görür hisse ,zaten 500 milyon lot serbest olcak onu da havadan kaptý,ihtimal yatýrým tavsiyesi deðildir
Bir davada temyize gidilecekse, daha öncekþ karar için sunulan gerekçeleri çürütüleceðinl düþünülen yeni kanýt ve savlar mahkemeye sunulur. Ancak bu durumda temyiz kabul görür davanýn görüþülmesi sürece sokulabilir. Öyle ben bu kararý beðenmiyorum temyiz edin diye bir þey yok)
Hocam cok dusuk bir ihtimal olmasina ragmen. Burasi Turkiye deyip her zaman bir ihtimal olabilir.
Danistay temyiz talebini kabul etmek zorunda. Ilk verecegi karar yurutmeyi durdurma karari olacaktir. Bu onemli bir gosterge olacak...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri