500 Milyon lot havadan geldi söylemi ne kadar komik ama ne kadar çok kiþi kulaktan dolma bu söylemi kullanýyor.
Çýk bakalým toplam lot miktarýndan 500 Milyon lotu geriye kaç lot kalýyor. Herbir lot þirketin gerçek deðerinin karþýlýðýdýr. Þirket bir masa bir sandalye firmasý deðil.
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bedavadan derken para ödemediler diyor arkadaþ...her ne kadar otel fabrika larýný birleþtirdilersede, neticede birleþtikten sonra gerek þirketten borç alarak gerek nimetlerinden faydalanarak tam olarak bilemesekte þirketin gelirlerinden týrtýklayarak zaten ceplerini dolduruyolar...bizim gibi yatýrýmcýlar anca hisse yukselecekte öyle kazanacak. demek istiyor cem bey esasýnda...haklý da...
bilançoda yönetim giderleri olsun aldýklarý maaþ olsun nimetlerinden faydalanan onlar...bizim genel ortalamamýz 60 kuruþtan aþaðý deðil...daha fazla olanlarda var...adam ceylanken almýþ þimdi...hisse yükselecekte aldýðý fiyata gelecek birde bu adam 5 yýl 6 yýl beklemiþ 3 TL ortalamasý varsa 5 TL olmalýki hisse anca o zaman kazansýn...patronlar için bloke kalkmýþ kalkmamýþ çaðrý olmuþ olmamýþ borçlar ödenmiþ ödenmemiþ sorun yok þirketin kazançýndan DÝREKT fayda saðlýyolar....biz son 5 yýldýr ne aldýk?
yüksek yüksek zirvelere lot koymasýnlar
yüksek yüksek zirvelere lot koymasýnlar
aþrý aþrý speklere lot vermesinler
uçanda iftiracýlara malum olsun
ben trade(treyt) yapmam
hem 0,60 ý hem 1,5 ðu
ben yeni zirveleri özledim
zeynebin bir atý olsada binsede gelse
selimin yelkeni olsa açsada gelse
KARDEÞLERÝM yollarý bilsede gelse
Sen kendin Biz yazarak olmadýðýn bir gruba kendini dahil etmeye çalýþýyorsun maðduriyetlerin den faydalanmak için.
Iki gün öncesine kadar faydalanmak için kýçlarýndan ayrýlmadýðýn grubu þimdi itham etmeye çalýþýyorsun çaktýrmadan.
17 kuruþtan aldýðýn kaðýtlarý yukarýdan verebilmek için denemediðim yol kalmadý. Geçmiþte Hatalar yaptým insanlarý yönlendirdim dediðin þeyleri üç kuruþ kazanacaksýn diye yine tekrar ediyorsun.
Yaptýðýn ayýp diyeceðim ama nasýl olsa anlamayacaksýn.
Yazdýklarýn da ki tutarsýzlýk da herhalde arada duyduðun suçluluk duygusundan kaynaklanýyor.
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri