Buralar yine kýzýþmýþ. Kavga gürültü mesaj kalabalýðý uzun uzun yazýlar.![]()
Buralar yine kýzýþmýþ. Kavga gürültü mesaj kalabalýðý uzun uzun yazýlar.![]()
Alan almýþ satan satmýþ, alacak olan alacak satacak olan satacak. herkes kendi kararýný veriyor verecek tamam da burda çýrpýnýþlar seziyorum bilmem yanlýþmýyým. Baþka bir þey aklýma gelmiyor valla. Ýnsanlar neden bu foruma girip bu kadar kavga eder çýrpýnýr durur ki. Eðer öteki türlüyse Allah akýl fikir versin diyorum.
Uzun yýllar sürünen hisseleri bilirsiniz arkadaþlar. Ýnsaný býktýrýr belki de sattýrýr. Sonra bir gün hisse hareketlenir ve arkasýndan bakakalýrsýnýz ya da hiç farketmezsiniz bir bakmýþsýnýz hisse sattýðýnýz fiyatýn çok yukarlarýnda oturmuþtur. Volbor þimdiye kadar hep haklýydým bakýn diyor. Fiyattan baðýmsýz diyor. Ama inþallah gün gelecek kervan da çok yukarlarda olacak ve belki de bu bir kaç ayda olup bitiverecek. iþte o zaman senin haklý olduðun tek bir nokta bile kalmayacak silinip gidecek. Fiyattan baðýmsýz yazdýklarýnýn bir önemi kalacak mý bakalým.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Yanlýþ algýlamayýnýz.
Geride kalmasýn diye tekrar tekrar ayný yazýyý alýntý yapýp aydýnlik rolüne soyunanlarda sus bus...
Akýl hocalarýnýn aklýna uyuyup uyutulduklarýný anlarlar...
Hatýrlatayým onlarýn yerine onlarýn iþleri bu hissede bitmiþ kabuklarýna çekilmiþ olabilirler, bazýlarýnýn ödülleri büyük olacaktýr...
GK var, o GK herkes bizzat katýlmýyacaksa yenî bir VEKALETLE katýlmak zorunda bari 300 kiþisiniz ya, aman GK salonunda ortada kalmayýn ( tecrübe konuþuyor) bunu bari açýklayýnda tez zamanda hareketlenîn... Size 300 kiþi yetmeyebilir... Neden susbus oldunuz..,
Uyutulmayýn, yýllardýr REKLAM uðruna uyuttular... KY cýyý kendi menfaati için kullananlar...
Adam sana þunu diyor seni yýllardýr ÇAÐRI diye diye uyuttulur, kimi :/:3-5 kar görüp altan aldý üstten sattý, hep senin gibileri uyuttu... Adam þunuda diyor AKSEL var birde MEMSA var 6 ay kapalýlar vazifelerini bu iki þirkette yapmazsa kýçlarýný tekmeyi yiyecekler BÝST çöplüðüne gidecekler... GOLDAÞ vb gibi... Adam diyorki artýk akýllan BÝST 100 varken senin benim gibi KY macera peþinde koþmasýnýn mantýðý yok diyor... Sen VURGUNCUYDUN deðil miöyle yazýyodun ya geçmiþte ...
ky ne kadar seveni, koruyaný varmýþ, maþallah hiç yalnýz býrakmýyorlar. bu arada memsa bügünde % 7 yapmýþ![]()
5 yýlýmýz cibilliyetsizlerin ali cengiz oyunuyla gitti. hala ali cengiz oyunlarý bitmedi yezitlerin. küçük fravun 0.20 lerde 3 yýl bekletti .büyük fravun 0.38 lerde nerdeyse 7 ay oldu.. bekliyoruz... sorsan zalime sayýlganlara onlar bizden daha madur.. akýn ipekden beter olun.. kaçacak ve nasip olacaksa yatacak toprak nasip olmasýn yezitlere.
kimseyi etkilemek istemem, kardayken satmadik 4 senedir tasidigim kervan hisselerini zararda verdim bayramdan once, aldigim hissede fazlasiyla zararimi cikarttim. arkasindan bakipta keske bekleseydim diyecegim gunler umarim klanlar icin gelir
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri