hasson çok gerilme alttan alýp üstten satamýyacaðýn günler mi yaklaþtý![]()
![]()
![]()
hasson çok gerilme alttan alýp üstten satamýyacaðýn günler mi yaklaþtý![]()
![]()
![]()
Bizler hisse miktarlarýmýz ile yatýrýmcýlarýz. Bu sinin hisseleri yokken gerçek yatýrým sahiplerini bu kadar germelerine site yetkilileri seyirci olmada bir niyet peþinde midirler? bakýnýz hissedarlar rahatsýzlýklarýný dile getirirlerken siz forum yetkilileri seyretmeyi tercih etmiþler.
Yapilirdi tabi hocam...
Doktor gibi adamlar cikip burada milletin arasina nifak tohumlari ekmeseydi yapilirdi...
Kayyim atandi burada bilgilendirme yaptik. Fakat sirket ne masraflari karsiladi ne de baska birsey...
Kayyim daha sonra ihtar cekti... Gittik kayyimla gorustuk. Salon tutmadan diger butun kayyimin parasi degil 30-40 bin lira
Gittik mahkemeyle gorustuk dedik ki sirket gk ya yanasmiyor bunun masraflarini biz karsilayalim ancak bu parayi tahsil etmemiz icin karar gerekiyor mu?
E hepsi bunlarin bir surec... Mahkeme karar versi sirket itiraz etti yanlis itiraz
Dediki mahkeme soyle itiraz edeceksin bir daha itiraz
Bunlarin hepsi bir surec ki 3-4 yil suren davalar var avukatimiz bunu kac ayda bitirmis yapmayin
Vb benzer bir suru olay... Eger ki ky daha once bu islere baslamis olsaydi gem fesih hem gk ve diger butun azinlik haklari kazanilmis ve bitmis olurdu....
Onlarca dilekceler yazildi spk nin dun tespit edip bultende yayimladigi cezalar bodrum otelinin ucradan satisinin iptali vb bir suru surec yurutuldu. Bunu doktorun begenmedigi 300 kisi yapti.
Bak doktor burada yaziyor. 1 milyon parasini kaptirmis(sozde) ne bir daca aciyor ne hakkini ariyor ama burada akil veriyor
Daha yine sozde kendi gk katilamiyor yok vekaleti yanlis gondermis yok ucagi kacirmis bak ben katilmayacagim tensilcilerimiz katilacak... Ama peslerini biraknayacagiz...
Hak mucadelesi haklar alinana kadar devam edecektir...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Býrakýn þu milletin sýrtýndan ekmek yeme çabanýzý...
ÇAÐRI ÇAÐRI diye millete ZT nin mallarýný sattýrdýnýz.. Kaç TL ortalama ile...
yarýn birgün sermaye azaltýmý % 50 yapacaðým sonrasýnda %100 sermaye artýrýmý yapacaðým derse![]()
![]()
![]()
güldürme emi hasson kendini millete... zaten senin gönlün zengin hasson yeni yönetime canýn feda![]()
![]()
![]()
KARA MURAT benim oluverdi![]()
![]()
![]()
genel kurula katýlýmýn fazla olacaðýný zannetmiyorum.þimdiden buna hazýr ol ben katýlacaðým ama katýlsan ne olacak yeni patron zeynep bu bir anlayýþ getirirmi nede olsa selimin kardeþi baba da baþlarýnda bekleyip göreceðiz yada hissemisi satýp gideceðiz
senin gibi boþ vaktimizi gereksiz yazýþmalarla harcamýyacaðýz
Alsatçý olmamasý zoruna gidiyor olsa gerek. Ýstediðin de bu olmasýn sakýn. Fýrsat fýrsat alsata heveslilerden kapabildiðini kapýp sonra yürrüüüüüüüüü tecen mi?
Bu arada bak yazýyorum; 2013 Nisaný gibi bu hisseye girdim girdiðim ilk günden buyana asla ve asla 1 lot dahi vermedim bunu noter onaylý seninle bir bedel karþýlýðýnda ibat için hazýrým. Ama öyle ufak rakama deðil Bendenizin Devletime olan 1,5 milyon TL lik borcuma karþýlýk seninle bu belgeleme iþine girerim. Bendeniz adamýn hasýyýmdýr varsa sen de de biraz bi haslýk iþte kayýtlardadrý. Þayet 1 lot dahi çýkýþým olmuþ ise tüm lotlarým senin olacaktýr öyle az bi lotum da yoktur. Ama ilk girdiðimden buyana hiç çýkýþým olmamýþ ise bendeniz sen iyi paralýsýn heralde senden 1,5 milyon TL alýrým. Sana adamýn hasýný öðretmek için hodri meydan. Sende adamlýk varsa çaðrýma buyurursun. YTD
Tek düþüncem Devlet borcumu nasýl ödeyeceðim idi yoksa kervan 5 olmuþ 100 olmuþ umurumda deðil. Sen iyi denk geldin. eeee burada atýp tutuyon hadi alsatçý olmadýðýmý söylüyorum ve ispatlanacaktýr sen de alsatçý olduðumu iddia ediyorsun . Ýþte hodri meydan
Yer Ýmleri