Direkt banka
Direkt banka
Komisyon kaç alýyor diyorsun ama 3 kuruþun hesabýný hiç merak etmedim inan ki ne aldýklarýna hiç bakmadým hesaptaki paradan alýþý yaparým aldýðý ne ki 10-20 Tl nin hesabýný mý yapacaðýz
Hani mahkemelik dava derken burada dikkat edilmesi gereken spk nýn dahil olduðu dava. Bu dava sonuçlanmadan spk buyur kot dýþý mý diyecek) . YTD
DÝKKAT ET kendine hasson...
seni nasýl gazladýlar hasson...
01-06-2016 10:26 #7242
hasson34 hasson34 çevrimdýþý
Ýlgili Üye
Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
Jul 2014
Mesajlar Mesajlar
154
Ettiði Teþekkür
62
87 mesaja 140 teþekkür aldý Mentioned
5 Post(s)
Tagged
0 Thread(s)
Standart Cevap: Kervn kervan hisse yorumu yorum haber
Arkadaþ çaðrýcý deðil misiniz. Yoksa 18 den alýp 20 den satmayý düþünenlerden misiniz. Al 19 dan sat 1,66 dan. hani çaðrýcýlar nerede. Kervanda bu günlükçüler nedeniyle tahtacýnýn ekmeðine yað sürülmüþtür. Çaðrýya gidecek hissede günlükçü olmamalý. Al 20 kuruþtan ver 1,66 dan yetmiyor mu bu kadar kâr. Bu kaðýdýn seanslarý belli, gözaltý kaðýdý ve aracý kurum ile telefonla görüþürken karþýlýklý teyit ile alýyorsunuz. Ben aracý kurumumu aarýyorum ve diyorum ki 7 bin TL ile kervan hissesi almak istiyorum. Kaç tan almak istiyorsunuz diyor. Kaçtan almam mümkün diye soruyorum. 19 kuruþ diyor istiyorsanýz onaylýyorsanýz þu kadar lot hesabýnýzda diyor. ama ben hayýr yok 18 kuruþtan istiyorum dersem tabiiii alýrsýn ama 3 ün birini de deðil bi mok alamazsýn. Aracý kurumun zaten senin almanýn mümkün olduðu fiyatý sana söylüyor ve onu pat diye alýrsýn. 18 de istiyorum da vermiyor da bu durumda isteyince almak mümkün deðil miþte... Arkadaþ çaðrýcý isen 19 dan da 20 den de 21 den 22 den de 23 ten de alýrsýn , çaðrý onaylandýðýnda 50 kuruþtan almak için dahi fýrsat kollayanlar olacak 1 TL den de almak için fýrsat kollayanlar olacak. Hani çaðrýcýlar . Kusura bakmayýn ama kervaný günlükçüler bu hale soktular, tahtacýya hizmet ettiler NOKTA. YTD
hasson hasson AKILLANMADIN mý hala hasson...
Yer Ýmleri