SAYIN
KEZBN HÝSSELERÝNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
BU FORUMUN TÜM ESKÝ KEZBN TOPÝKLERÝNÝ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIÞMADAN
KESÝNLÝKLE KEZBN ve BENZERÝ gözaltý pazarý YADA yakýn izleme pazarý NA DAHÝL HÝSSELERE BULAÞMAYIN
BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMÝK TEMELLERDE HÝSSELERDÝR
O NEDEN ÝLE BU PAZARDA ÝÞLEM GÖRMEKTEDÝRLER
BUNLARIN TAMAMI NEREDE ÝSE ÝFLAS IN EÞÝÐÝNDEDÝR
BÝLGÝLERÝNÝZE
þirket uçaðý birgün önce ye çekti maalesef yarýn sabah gideceðim
dikkat edin hiç yeni ky almasýn bu pazardan hisse
eskiler sizlerde sakýn satmayýn
![]()
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Gaza geldin kendini haklý çýkarmak için tüm senetlere yazayým dedin, Tüm forumlarda sana kapak yaptýlar.
Halen yüzsüz bir þekilde ayný teraneler devam..
Anladýk derdin kaðýdý forumu takip rdenler almasýn... Kaðýdý yatýrýmcýlar almasýn diyorsun. Alacak olan kim peki, kime hizmet ediyorsun ??? Senin patron mu? Hmmm...)
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hay aksi þeytan gibisin . Gittin diye ohhh be çekmiþtim. 30 gün rahat bi kafa dinleyecektik . Çabuk git ama Avrupadaki iþini uzat hatta hiç gelme. Ya da burasý vatanýn gelme diyemeyiz elbette ki gel ama bizi rahat býrak emi? Þaka bir yana bu þekilde biz kemikleþmiþ ky den lot falan dökülmez. Sen de biliyorsun ki ky deki lotlar sadece zuntacýnýn zuntayý yukarýlara taþýrken toplayabileceði harekettir. Gerisi sen ne dersen de biz gemi batana kadar haburadayýz. Kaldý ki bu hisseye böyle uyku halinde iken zaten eni ky falan da gelmez. Gözaltý pazarýnda iken, o da yetmez bunun yanýnda bi de internetten alým zatým yasaðý varken. O da yetmez zaten 5 yýldýr kökleþmiþ ky nin mahkeme süreçleri varken. O da yetmez çaðrý zorunluluðu kalkmýþ sadece þirketin iyi yönetilmesi beklenirken böyle bir durum da söz konusu deðilken. Yani senin yeni ky yi uyarman falan da zart zurt iþin aslý. Ve bunu sen de biliyon da ama maksadýn biz kemikleþmiþ ky nin midesini bulandýrmaksa boþ ver bu iþleri. Dedim ya bu hissede yeni ky falan da filanda yok. Eski ky elindekini zatacak ki yeni ky gelecek yoksa zuntacý veriyo ayaklarýna da yatarsan bak saaa acý konuþurum. Ama acý konuþmayacaðým. Sen tatlý tatlý git ve tatlý tatlý gel. Meseleyi anladýn sen. Kot dýþý da olacaksa o güne kadar zuntacý 0,35 lerde bekletsin . kod dýþýna çýkýnca zuntacý da þirket sahipleri de bizlerde ellerinde kalmýþ lotla hep birlikte halay çekicez.![]()
kaç sene gerekiyor batmasý yada þaka gibi ama uçmasý için. 5 yýl? Çünkü 5 yýl oldu bulaþalý bir kaç ay önce yukarý bir hareket yapmýþtý bankaya gittim alým yapmak için. Banka görevlisi gözaltý pazarýnda yada bunun gibi bir þey iþte olduðundan mesuliyetin kendilerinde olmadýðýný zararýn alým talebi yapan kiþinin sorunu olduðunu belirten bir kaç belge imzalattý o zaman garip geldi biraz ürktüm açýkçasý... Bildiðimden deðil ama bu adamlar bir yolunu bulup bizim mangýrlarý hiç edebilir o kadar kanun var kural var hukuk var adamlar banamýsýn demiyor üstüne dava kazanýyorlar anlamadým gitti.
Sabah açýlýþa 0,35 alýþ yazdým 7500 adet 0.34 vermiþ ilginç.
Yatýrýmcý kurtarýlýcýðýns soyunmuþlarýn ucuz argumanlarý çok komik![]()
"Kesinlikle çaðrý davasý yatýrýmcý lehine,
Kesinlikle fesih davasý yatýrýmcýlarýn istediði gibi sonuçlanmayacakmýþ
Kesinlikle hisse kod dýþý olacakmýþ
EYYYY Yatýrýmcýlar bu hþsseden uzak durum, kaçýn kurtulun
Ben Kervn yatýrýmcý içisaçýmý süpürge ettim yýllardýr dizi bu hisseden kurtarmakta çalýþýyorum"
Hangi seviye zekanýn ürünü olabillr bu argumanlar?![]()
Bu ucuz yatýrýmcý kurtarýcýlýðýna soyunmuþlar ve yatýrýmcý kurtuluþunun sadece hissede çýkarmak olduðunu empoze etmeye çalýþanlar bu övündükleri muhteþem bilgileriyle bugüne kadar hiç þirket yönetiminin veya patronlarýn þirkette yaptýklarý hile dolan dolap iþleri somutlaþtýrýp, bu dayanaklarla yatýrýmcýlarýn bir çok alanda hak hukuk aramalarý için yol göstermiyorlar. Tek iþledikleri psikoloji hisseye yaklaþmayýn veya hisseden kaçýn kurtulun
Adamlarýn çýrpýnýþlarý nafile bundan sonra yatýrýmcý batsada çýksana hem çaðrý davasýnýn donucunu hem fesih davasýnýn sonucunu bekleyecektir çok uzun zaman alsada
Bu ucuzlukla kendilerini çok kurnaz veya Kendileri çok mu akýlý sanýyorlar?
VOLBOR duymasýn adam yurtdýþý ziyaretini iptal eder sonra. Yeryüzüne kezbndaki ky için özel olarak görevlendirilmek amacýyla gelmiþ bir zattýr VOLBOR. Kendisi herþeyini Kzbandaki ky için adamaya hazýr birisidir. Hatta gerekirse hiç uyumaz kezbn ky sý için çalýþýr durur. Onun bu sýralar hayattaki gayesi kezbn ky sine akýl vermektir. Yllardýr da kezbn forumunda çalýþtý durdu görevini ifa etmeye gayret etti. Görülüyor ki kendisini týnlayan yok. Bu duruma çok ama ço.........k içerlenecek þimdi VOLBOR Paþa. YTD
Son düzenleme : hasson34; 03-10-2017 saat: 11:33. Sebep: düzeltme
Yer Ýmleri