Volbora cevap vermezsiniz olur biter. Cevap verince kendini bir þey zannediyor. Birde kim ne yazarsa yazsýn þirket bu kadar mal varlýðýyla kolay kolay batmaz sorun sadece zaman bekleyen kazanýr.
Volbora cevap vermezsiniz olur biter. Cevap verince kendini bir þey zannediyor. Birde kim ne yazarsa yazsýn þirket bu kadar mal varlýðýyla kolay kolay batmaz sorun sadece zaman bekleyen kazanýr.
eþekle kurt tartýþmaya girmiþler... Eþek ot sarý, kurt ot yeþil diye. Tartýþma uzaymýþ kavga olmuþ.. Ormanlar kralý aslan bunlarý huzur bozmakdan yanýna çaðýrmýþ. Olay anlatmýþlar.
Aslan dinledikden sonra eþeðe demiþ ki tamam sen serbestsin.....
Kurda demiþ ki sende 1 ay cezalýsýn
kurt itiraz etmiþ. Aslan kral sende biliyorsun ki ot yeþil
evet demiþ aslan kral
kurt o halde bana neden ceza verdiniz
aslan kral demiþki
e þ e k l e tartýþtýðýn içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yükselmek için beni bekliyormuþ.
Volbor mu yaptý..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok Onun derdi insanlar hisse almasýn elinde olanlar sýkýlýp bunu alýp bakýp satsýn.
Eðer güzel haberler gelmeye baþlarsa Onun derdi iyice belli olur aslýnda
SM-C5000 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýþte bu hisse böyle. Haber mi vardý da yukarý attý þimdi. Zuntacý keyfince oynayýp durur. haber olmayýnca 1-2 kademe yukarý atsa eyvallah derin. % 14 yukarý atýyorsun. Bilmediðimiz bi haber mi gelecek diye sesli düünüyorum. Ama zuntacýyý da tanýmýyor deðiliz yani. Çýkarýr 0,43 lere sonra caný ister tekrar 0,35 lere. Yeni yönetim böyle habersiz tahta hareketlerine de bir son verdirmeli bence. YTD
Yer Ýmleri