Cinali uçun birini aldý sende kýskandýn sen ne aldýn kýnayý yaktýn.
Mensa sana iyi gelmedi seni iyi edecek çok arkadaþ var.
Para geli gider akýl ve saðlýðýna sahip ol.
Senin borsa bilgin benimle sidik yarýþýna gitmene yetmez.
Senin gittiðin yerden ben çoktan gelmiþtim.
Senin yalakalýk yaptýklarýn sana bir havuç mu baþka þeymiþ verdiler bilmiyorum ama
Bedelli ve eþ zamanlý sermaye azaltimi yapacak ne gücü ne aklý var.sende yeni gelinin sarýldýðý gibi buna sarýldýðý.keske böyle birþey yapabilirler dr.tiriska.
Ayrýca kendi adýma ne hisse pazarlarýn nede al sat derim bunu ispat etmezsen dünyanýn en çukur adamýnýn.
Ýsteyene özelden portföyünü gönderirim.
Allah seni bildiði gibi yapsýn yinede saðlýklý ol derim

Alýntý yaparak yanýtla
e simdi siz bankayla anlastilar diyelim 60 gurustan vereceniz mi? Tabiki hayir... su an hissede kalanlar dava acan buyuk grup. Bu grup hisse fiyati 1 tl nin uzerine cikmadan birakmaz hisselerini. CUNKU ONLAR ANT ICTILER. ONLAR BU KUTSAL YOLDA KAYBETTIKLERI YILLARIN ACISINI CUKARTMAK ICIN YEMIN ETTILER. ONLAR KENDI ARALARINDA YERI GELDI KAVGA ETTILER YERI GELDI BARISTILAR YERI GELDI CATISTILAR. AMA AVUKATIN DEDIGI GIBI kiminle yola ciktiysak aynen devam edecegiz BU SOZU DUYUNCA YEMIN ETTIM BU MUNAFIKLARA UCUZ HISSE YOK. VE ZAMANI GELDI , BAZILARI GELIP BURAYA EFENDILERINDEN ALDIKLARI EMIRLERI YERINE GETIRIYOLAR. HISSEDE YAPILAN BASKIYI ALEYHIMIZE KULLANIYOLAR. HISSEDE MILYON LOTLARLA BASKI YAPILINCA BUNLAR DAMLIYOLAR. ARTIK INSANLARDA BU HISSEYI ALACAK PARA KALMADIGINI BILIYOLAR O YUZDEN SATISA HISSE KOYUYOLAR SIRF PSIKOLOJIYE OYNAMAK ICIN VE USAKLARINI BURAYA GONDERIYOLAR. Dun poktor geldi yarin volboþ gelir ertesi gun batýkadam gelir bi baska gun ixirit gelir. Kim gelirse gelsin soylesinler aga babalarina UCUZ HISSE YOK SIZE. Korkmuyoruz gerekirse yine 20 kurus yapin. Gucunuz yetiyorsa 20 kuruslara milyon lot koyun
Yer Ýmleri