Bunlar boyle iste toplasip toplasip geliyolar bi gun batikadam diger gun volbos ixir mixir siber dr bunlar ayni fabrikanin civatalari. Al birini vur otekine
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar boyle iste toplasip toplasip geliyolar bi gun batikadam diger gun volbos ixir mixir siber dr bunlar ayni fabrikanin civatalari. Al birini vur otekine
zararda olan küçük yatýrýmcýnýn üzerinden ekmek yemeyi ne çok seversiniz!!!
Drtusss olmus siber
Çaðrý olayý da bitti bu s.s. neden hala hisseyi baskýlýyor yorumu olan varmý. Hisse toplama gibi bir niyeti de yok almak isteyene hisse bile veriyor.
Sayýn yönetim doktor yalan yanlýþ yazýyordu. Hatta yazdý ve sanýrým gitti. Yakýnda yeni isimle gelir. Mümkünse bu duruma izin vermemenizi rica ediyorum. Arkadaþlar fesihte yokum ama bende bu durumu destekliyorum. Sayýn frecell1998 arkadaþa çok tesekkür ediyorum.
Ve þunu ilave edeyim arkana umutsarý beyi almaya çalýþýyorsun ama yemezler. Umut bey karakterli bir insandýr. Sizin gibi yatýrýmcý düþmaný deðil. Bana foxhunter derler ham yaparým adamý. Neyin ne olduðunun farkýndayýz. Burda sen hem hisseyi itibarsýzlaþtýrmak için elinden geleni yap hemde Umut beyi bu iþe katmaya çalýþ. Biliyorumki bir çok ky zaten Umut beyle görüþmüþ ve tanýþmýþtýr.Meseleri baþka yere çekmeyelim lütfen yoksa az önce yasaklattýrdýðýn insanlar gibi benide yasaklarlar. Ben terbiyemle yazayýmda sende anla.
Yer Ýmleri