Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 385/965 ÝlkÝlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 3,073 - 3,080 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Þirket yönetimi gerçekten iyi niyetli ise fesih davasýnýn geri çekilmesinde fayda var elbette.

Tabi þirket yönetimi iyi niyetini öncellikle önceki yönetimin þirketen götürdüðü yüLerce milyonu (spk nýn tespitlerine göre) geti alýnýp yerine koymasý için gerekirse hukuk yollarýna baþvurarak gereken giriþimlerde bir sn önce bulunarak göstermesi gerekir.

Yine Danýþ turizmle krrvn ýn bazý varlýklarýný temþnatkandýrýlarak yapýlan iþ anlaþmalarý da ayný þekilde þirketin varlýklarýný þirket dýþýna taþýmak için muvazaalý iþler izlenimi uyandýrýyor. Bunu iþ iliþkisinin hemen sonlandýrýlmasý gerekir.

Akay pazarlama ile Vakar Tekstil ile olan alacak iliþkiselde yine tilkice saraydan kýz kaçýrma iþler olma olasýlýðý yüksek. Bu alacaklar içinde þirketin gereken hamleler etkili þekilde baþlatmalý.

Þirket isterse kendi öz kaynaklarýndan bütün borçlarý giderebileceðine inanýyorum. Mesela Lara, Bodrum, Bursa termal olmak üzere en deðerli üç hoteli þirket kapsamýnda tutup, düþük karlýlýk saðlayan Marmaris, Kundu, Uludað, Bursa þehir gibi hotelleri satabillr. Ve hatta deðeri ve nitelði gizemli tutulan diðer onlarca gayrimenkulden de önemli miktar nakit kaynaðý saðlanabilir.

Yani þirket yönetimi gerçekten iyi niyetli ise, bu tür icralar yaparak buna paralel hisse fiyatý çok yukarýlara taþýnarak her türlü tartýþmaya hukuksal süreçlere son verebilir. Ama gerçekten iyi niyetliler mi, yokksa yatýrýmcýyý dökmek için tamamen yeni tenim stratejiler mi uygulayacaklar, bütün mesele bu
    Belliki Adamlar her yerdeki baðlantýlarýný kullanýp herseye ayar vermiþler ve herseyi istedikleri þekilde dizayn ettiler. Atý kapýp Üsküdarý darý geçtiler.
    Grup lþderleri ve avukatkarýylada uzlaþmalar yapmýþtýlar. Tabi içeriðini bilemiyoruz.

Bundan sonraki hamleler önce hisseyi bir süre yatýrýp bekletmek bezip dökülenleri toplamak. Sonra ise þirkette bazý iyi iþler yapýp hisseyi biraz yükseltip diðerlerinin aðzýnada biraz bal çalýp daha yukarý bir fiyattan toplamak.tabi çaðrý fiyatýnýn çok altýndan. Ýstedikleri fiyat ortalamasýyla hisseyi toplamadýkçada hissenþn primlenmesine izin vereceklerini hiç sanmam. . Tabi mesele yatýrýmcýlar 4 yýllýk zararýný kurtarýp mý çýkacaklar yoksa zararý ancak biraz azaltýp mý çýkarmalarýna fýrsat verilecek.

Borsada yine sistem yönetimi ve hukuk patronlarýn lehine iþledi. Yine yatýrýmcý zarar edecek baþ oyuncu kazanacak. Bütün mesele sistemde ve yönetim anlayýþýnda. Son 15 yýlda borsada rekor sayýda piyasayý dolandýrna veya sömürme iþi oldu, hangisinde patronunlaron götürdüklerini yerine kondu? Bütün operasyonlar yatýrýmcýlar büyük zarar etmesiyle sonuçlanmadý mý? Bütün operasyonlar yapanýn yanýna kar kalmadý mý? Yani bütün mesele sistemi yönimþnde. ama Kervn da sistemi yönetenler ile ve patronlara dalkavukluk yapan yazýlar ve dalkavukluk yöntemiyle bir þey elde edecrkletini sananlarýda hep gözlemledik çok yazýda. Ama sonuç hep ayný sonuç

2.  Alýntý Originally Posted by fabrika Yazýyý Oku
    Davayý geri çekenlere çemkiren gerçek ky þapkasýný önüne alýp düþünmeli. Bu þirketin yeni yönetim ile beraber kurtulmasýný istiyorlar mý istemiyorlar mý. Yeni yönetime zaman tanýnmasý gerekir mi gerekmez mi. Bana göre fesih davasý açan ky o zaman doðru yaptýysa, þimdi geri çekmekle gene doðru yapmýþtýr. Davaya katýlmayanlar olarak bizim söz söyleme hakkýmýz bu kadardýr. Nihayi karar gene kendilerinde.

Birde hisse düþsede kaðýda girelim diye ortalýðý karýþtýran bir grup olduðunu düþünüyorum.
    Son cümleye dikkat. Diðer köyde kartlar yeniden daðýtýlýyor.🤣

3.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Belliki Adamlar her yerdeki baðlantýlarýný kullanýp herseye ayar vermiþler ve herseyi istedikleri þekilde dizayn ettiler. Atý kapýp Üsküdarý darý geçtiler.
    Grup lþderleri ve avukatkarýylada uzlaþmalar yapmýþtýlar. Tabi içeriðini bilemiyoruz.

Bundan sonraki hamleler önce hisseyi bir süre yatýrýp bekletmek bezip dökülenleri toplamak. Sonra ise þirkette bazý iyi iþler yapýp hisseyi biraz yükseltip diðerlerinin aðzýnada biraz bal çalýp daha yukarý bir fiyattan toplamak.tabi çaðrý fiyatýnýn çok altýndan. Ýstedikleri fiyat ortalamasýyla hisseyi toplamadýkçada hissenþn primlenmesine izin vereceklerini hiç sanmam. . Tabi mesele yatýrýmcýlar 4 yýllýk zararýný kurtarýp mý çýkacaklar yoksa zararý ancak biraz azaltýp mý çýkarmalarýna fýrsat verilecek.

Borsada yine sistem yönetimi ve hukuk patronlarýn lehine iþledi. Yine yatýrýmcý zarar edecek baþ oyuncu kazanacak. Bütün mesele sistemde ve yönetim anlayýþýnda. Son 15 yýlda borsada rekor sayýda piyasayý dolandýrna veya sömürme iþi oldu, hangisinde patronunlaron götürdüklerini yerine kondu? Bütün operasyonlar yatýrýmcýlar büyük zarar etmesiyle sonuçlanmadý mý? Bütün operasyonlar yapanýn yanýna kar kalmadý mý? Yani bütün mesele sistemi yönimþnde. ama Kervn da sistemi yönetenler ile ve patronlara dalkavukluk yapan yazýlar ve dalkavukluk yöntemiyle bir þey elde edecrkletini sananlarýda hep gözlemledik çok yazýda. Ama sonuç hep ayný sonuç
    Sayin 1prometheus, eyvallah cok guzel yaziyorsunuz... Eminim sizde cok iyi bildiginiz gibi cagri olayi artik ortadan kalkmistir. Yani maalesef cagri olayida yoktur...cagri fiyatida yoktur.

Eger bir adaletsizlik oldugunu dusunuyorsaniz tazminat davasini hic bir kisitlama olmadan acabilirsiniz. Ve bunu tek basiniza da yapabilirsiniz. Yani sonuc almak icin buradan yazmak maalesef hic bir ise yaramiyor.

Mesela biz su anda spk ya diyoruz ki 4 yildan beri brut takas ve internet yasagi uyguluyorsunuz. Ve bu uygulamaniz nedeniyle 3-5 lepistes tahtayi kendi ciftligi gibi kullaniyor diyoruz. Dilekceler yaziyoruz...

Sizden de bu sekilde ky yararina olacak calismalar istiyoruz. Buralarda sayfalarca da yazsak ayni tas ayni hamam...

Sonuclar resmi yazilar, hukuk ile cozulur cozulecek...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

4. frecell abem bugünlerde ne moda biliyonmu. Bak ben diyim saða.
    Soru soruyon cevabýný alamýyon.
    Alamadukçada guduruyon.Hadi þeffaf olun diyon.Ne olcem arkideþ. Olmam içýn önce sen samimý olcan. Yanlýþmý dedim frecell abem. Sende gerçi çok iyi niyetlisin. Belkide biçok kiþi için bu iyi niyet fazla. Aslýnda sen daha iyüsünü bilirsin. Kolay gelsin abem.

5. Hocam sorularin cevabini verdik. Ama senaryolar bitmiyor. Yaptigimiz herseyi paylasiyoruz, paylastik.

Ama maalesef yaptiklarimiz ortada olmasina ragmen... Hayal urunu seylerle suclamalar devam ediyor. Buyurun biz ispatliyoruz siz de ispatlayin deyince carpitmalar basliyor.

Amacimiz belli hedefimiz belli...

6. Diðer köyden alýntýdýr
    Umut Sarý þöyle der:

Selâm

Yine Ben

15 gunde bir cevabini alamadigim sorulari soracagim

Elimde hisse yok alip almamaya vereceginiz cevaplara gore karar verecegim

Belki 5-10 milyon lot alabilecek nakit param var ..

Elbetteki ortak olacagim sirketi merak ettigim kadar ortak olacagim insanlarida tanimak istiyorum .

Sorularim soyle ;

1-fesih davasini cekmeniz icin herhangi bir sirket yoneticisi ile pazarlik edildi mi? Edildi ise anlaþma þartlarý ,garantörler varsa teminatlar nedir kimdir?Edilmedi ise YouTube da yayýnladýðýnýz zeynep Tümer ve yatýrýmcýlar toplantýsý olan videoda Zeynep feshi sorduðunda gülerek aaa o kolay Hallederiz diyen kim? Ýlginçtir ki adam o günden biliyormuþ davanýn geri çekileceðini içine doðmuþ haklýymýþ aa o kolay Hallederiz çekeriz demekte.

2-hisssede islem yapan yatirimcilar olarak sirket yoneticileriyle hangi sýklýkta görüþüyorsunuz ,bende hissedar olsam görüþebilecekmiyim .görüeþemeyeceksem nedeni nedir benim baþým kel mi?

3-düzenli ve belli aralýklarla þirket yöneticileriyle görüþtüðünüzde kamuya henüz açýklanmamýþ hangi konularý konuþuyorsunuz
    Görüþme içerikleri nedir?

4-YouTube da izlediðim bir videoda bazý yatýrýmcýlarýn þirket patronu ile olan görüþmesi yayýnlanmýþ.videoyu izledim hangi tarihte çekildiði belli olmayan ama yakýn tarihte çekildiði anlaþýlabilir olan videoda zeynep Tümer yatýrýmcýlara soruyor fesihi napacaðýz? Yatýrýmcýlar gülerek aaa o birþey deðil çekeriz onu hemen diyor .video YouTube da var açýp izleyin. Sorum þu .ne üzerine anlaþýldýki oradaki yatýrýmcý yýllardýr kanýný emen bu bayana Güleryüz gösterdi ?bu video fesih davasý geri çekilmeden önce mi yüklendi fesih davasý geri çekildikten Sonra mi ?ilk seçenek insider 2.seçenek dava çekiliminin algý operasyonu mu?

5-lütfen cümlelerimi iyi anlayýnýz ben þimdi size para aldýnýz fesih davasýný geri çektiniz demeyeceðim ama ben size þunu soracaðým

Sn dava açan Ve geri çeken arkadaþlar zeynep Tümer sizi çaðýrsa gelin çocuklar kaç para zararýnýz var sizin dese ?
    Orta karar bir rakamda anlaþsanýz Ve zeynep Tümer size bu ödemeyi yapsa açýktan elden.

Siz bugüne kadar açmýþ olduðunuz davalardan

Bugüne kadar internet ortamlarýnda açmýþ olduðunuz rumuzlarýdanda

Vazgeçip þirkete karþý hiçbir mücadele etmeden edilmesinide engelleyerek arkanýza bir daha dönüp bakmadan

Ben zararýmý aldým kalan diðer yatýrýmcýdanda bana ne deyip gidermisiniz?

6-biliyorsunuz avukat Nail bey gerçekten büyük özveri ile Ýnsanlarý topladý bir mücadeleye giriþti cebindende belki bir sürü para harcadý
    Fakat davaya devam etmek isteyen arkadaþlara yine ücretsiz avukatlýk hizmeti verip zeynep Tümer'e karþý davalara girer mi?

7-tahminimce fesih davasýnýn devam edebilmesi için %5 oy oraný saðlanamaz.hatýrlarsanýz olaðanüstü genel kurul çaðrýsý yapmak iÇin'de %5 oy gerekiyordu .ve son anda burda grubu gelmekten vazgeçerek genel kurulda Selim'in indirilmesini engellemiþti.
    Þu anda da görülen o ki yine son anda birden bire þirketin Önünü açmayý düþündüler kendilerini feda etmeyi göze aldýlar Ve fesih davasýndaki oy oranýný davayý geri çekerek %5 altýna indirerek imkansýz kýldýlar

Sorum þu. Neden son anda bungeri çekilmeler oluyor? Mesela siz fesih davasý açarken þirketin önünü týkadýðýnýzý bilmiyormuydunuz?

Konumuzla alakasýz ama NATO ile ilgili bir söz söyledi erdoðan çok hoþuma gitti

Bazý hatalarý aptallar deðil..alçaklar yapar dedi.erdoðaný tebrik etmek istedim

7.  Alýntý Originally Posted by Haþim Yazýyý Oku
    Diðer köyden alýntýdýr
    Umut Sarý þöyle der:

Selâm

Yine Ben

15 gunde bir cevabini alamadigim sorulari soracagim

Elimde hisse yok alip almamaya vereceginiz cevaplara gore karar verecegim

Belki 5-10 milyon lot alabilecek nakit param var ..

Elbetteki ortak olacagim sirketi merak ettigim kadar ortak olacagim insanlarida tanimak istiyorum .

Sorularim soyle ;

1-fesih davasini cekmeniz icin herhangi bir sirket yoneticisi ile pazarlik edildi mi? Edildi ise anlaþma þartlarý ,garantörler varsa teminatlar nedir kimdir?Edilmedi ise YouTube da yayýnladýðýnýz zeynep Tümer ve yatýrýmcýlar toplantýsý olan videoda Zeynep feshi sorduðunda gülerek aaa o kolay Hallederiz diyen kim? Ýlginçtir ki adam o günden biliyormuþ davanýn geri çekileceðini içine doðmuþ haklýymýþ aa o kolay Hallederiz çekeriz demekte.

2-hisssede islem yapan yatirimcilar olarak sirket yoneticileriyle hangi sýklýkta görüþüyorsunuz ,bende hissedar olsam görüþebilecekmiyim .görüeþemeyeceksem nedeni nedir benim baþým kel mi?

3-düzenli ve belli aralýklarla þirket yöneticileriyle görüþtüðünüzde kamuya henüz açýklanmamýþ hangi konularý konuþuyorsunuz
    Görüþme içerikleri nedir?

4-YouTube da izlediðim bir videoda bazý yatýrýmcýlarýn þirket patronu ile olan görüþmesi yayýnlanmýþ.videoyu izledim hangi tarihte çekildiði belli olmayan ama yakýn tarihte çekildiði anlaþýlabilir olan videoda zeynep Tümer yatýrýmcýlara soruyor fesihi napacaðýz? Yatýrýmcýlar gülerek aaa o birþey deðil çekeriz onu hemen diyor .video YouTube da var açýp izleyin. Sorum þu .ne üzerine anlaþýldýki oradaki yatýrýmcý yýllardýr kanýný emen bu bayana Güleryüz gösterdi ?bu video fesih davasý geri çekilmeden önce mi yüklendi fesih davasý geri çekildikten Sonra mi ?ilk seçenek insider 2.seçenek dava çekiliminin algý operasyonu mu?

5-lütfen cümlelerimi iyi anlayýnýz ben þimdi size para aldýnýz fesih davasýný geri çektiniz demeyeceðim ama ben size þunu soracaðým

Sn dava açan Ve geri çeken arkadaþlar zeynep Tümer sizi çaðýrsa gelin çocuklar kaç para zararýnýz var sizin dese ?
    Orta karar bir rakamda anlaþsanýz Ve zeynep Tümer size bu ödemeyi yapsa açýktan elden.

Siz bugüne kadar açmýþ olduðunuz davalardan

Bugüne kadar internet ortamlarýnda açmýþ olduðunuz rumuzlarýdanda

Vazgeçip þirkete karþý hiçbir mücadele etmeden edilmesinide engelleyerek arkanýza bir daha dönüp bakmadan

Ben zararýmý aldým kalan diðer yatýrýmcýdanda bana ne deyip gidermisiniz?

6-biliyorsunuz avukat Nail bey gerçekten büyük özveri ile Ýnsanlarý topladý bir mücadeleye giriþti cebindende belki bir sürü para harcadý
    Fakat davaya devam etmek isteyen arkadaþlara yine ücretsiz avukatlýk hizmeti verip zeynep Tümer'e karþý davalara girer mi?

7-tahminimce fesih davasýnýn devam edebilmesi için %5 oy oraný saðlanamaz.hatýrlarsanýz olaðanüstü genel kurul çaðrýsý yapmak iÇin'de %5 oy gerekiyordu .ve son anda burda grubu gelmekten vazgeçerek genel kurulda Selim'in indirilmesini engellemiþti.
    Þu anda da görülen o ki yine son anda birden bire þirketin Önünü açmayý düþündüler kendilerini feda etmeyi göze aldýlar Ve fesih davasýndaki oy oranýný davayý geri çekerek %5 altýna indirerek imkansýz kýldýlar

Sorum þu. Neden son anda bungeri çekilmeler oluyor? Mesela siz fesih davasý açarken þirketin önünü týkadýðýnýzý bilmiyormuydunuz?

Konumuzla alakasýz ama NATO ile ilgili bir söz söyledi erdoðan çok hoþuma gitti

Bazý hatalarý aptallar deðil..alçaklar yapar dedi.erdoðaný tebrik etmek istedim

Çok özür dilerim ..

5.maddeye yazmayý unutmuþum ..kýzým o ara meyve suyu istedi kafam karýþtý Demek ki ..

5.maddeye ilaveten ek olarak soruyorum

Zeynep Tümer size þöyle bir cümle kullandý mý?

Sevgili arkadaþlar fesih davasý açan xx kiþidir,ben bunlarýn hepsinin zararýný ödemem..ben içinizden 3-5 kiþiye öderim ..

kalan yy kiþiyide ödeme alan siz 3-5 kiþi gider çeþitli bahanelerle ikna eder ve davayý geri çekersiniz ..

Bence þeffaf olunmalý tüm yatýrým yapmýþ veya yapmayý düþünen kiþilerin aklýndan geçen bu sorulara samimi cevaplar verilmelidir

Yine cevapsýz kalýrsa sorularým ben sorularýma yine cevap alamamýþ olacaðým

Ve bu þirkete müstakbel ortaklarýmýn düþünce yapýsýný bilemediðim için yatýrým yapmayacaðým.

Peki öyle ise sorularýmý cevapsýz býrakarak bu þirkete yeni yatýrýmcýlarýn gelmesini neden engelliyorsunuz neden hisselerin önünü açmýyorsunuz? Þirketin Önünü açmýþtýnýz yakýn zamanda þimdi de sorulara cevap vererek hem Yen'i yatýrýmcýlarýn hemde hisse fiyatlarýnýn önünü açýn
    Yeni yatýrýmcýlarýn kafasýndaki sorular cevaplanmazsa gelmez, gelmezse þirket hisseleri nasýl yükselecek??

Madem þirketin önünü açtýnýz sýrf hisseler yükselsin diye

O zaman bir adým daha atýn ..yeni yatýrýmcýlarýn þirkete hisse senedi alarak yatýrým yapmak isteyen yatýrýmcýlarýn kafasýndaki soru iþaretlerini gidererek hisseye yen yatýrýmcý giriþininde önünü açýn

8. Bakin hocam soru seklinde ithamlar... Biz goruntuler dahil hepsini paylasan zaten biziz ne zaman nerede oldugunuda paylastik. Gk esnasinda olan gorusmedir.

Diger sorularin cevaplari da hem burada hem diger koylerde verildi amaclar anlatildi.

Yine soru seklinde 3-5 kisinin bir seyler aldigina yonelik ithamlar iftiradir. Ispat gerekir... Yaziktir, gunahtir... Ben sorayim kim ne anlarsa anlasin izi kalsin olmasin...

Bizi hem buradan hem oradan, hem ozelden hem telefondan herkese cevap verilmistir.

Art niyetli olmayan butun sorulara da cvp verilmistir.

Onun icin bu sorularin cevaplari burada ve diger koylerde aciklanmis, sorulardan digerleri icinde buyurun hodri meydan ispatlayin diyorum... Ben sadece soru sordumla olmaz...

Gk daki herkes o konusmayi biliyor goruntuyu canli olarak grubumuza ve sonrasinda herkesle paylastik...

Isteyen yatirimci sirkete gider gorusebilir. Suc olmayacak sekilde sorularinin cevabini da alir. Yok kapa aciklama yapmasi gerekeni yapmiyorlarsa bugune kadar bizim yaptigimiz gibi sikayette bulunur...

Abdestimizden suphemiz yokki namazimizdan olsun...

Sayfa 385/965 ÝlkÝlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •