Bekliyorum....
Bak alýþýksýn öve öve biteremediðin FESÝH DAVASINI 3 gün sonra SATAN adam dan beklenmiyecek bi KARAKTER bekliyor cinali...
DANSÖZ olmuþ cinali millet... Adam diyor ki ne iþin var bizim aramýzda...
Þirketlerin söz konusu finansal raporlarýnýn yasal süresi içerisinde KAP’ta açýklanmamasý nedeniyle pay iþlem sýralarýnýn durdurulmasý
sonucunda zarar gören yatýrýmcýlar, Sermaye Piyasasý Kanunu’nun 14/2 maddesi ile genel hükümler çerçevesinde, kamuyu aydýnlatma
yükümlülüðünün zamanýnda yerine getirilmemesinde sorumluluðu bulunan yönetim kurulu üyeleri hakkýnda dava açabileceklerdir.
Bak SPK bültende ne demiþ doktor okudun mu??? senin avukat tutmana bile gerek yok... hadi aç bir dava da görelim
ammmaaaa e devletten buraya yapýþtýracan isminde gözükecek))
patronunun karþýsýndasýn ya görelim bakalým... seni doktor seni... patronunun lehine olsaydý çoktan açardýn
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=37
hadi þimdi oyalan... fesih ile ilgili bilgi istiyorsan avukatýmýza baþvurabilirsin... Bizden ücret almamýþtý ama yine de bir rica et bakalým...
sen bunlarý çarpýtmaya, yalan üretmeye çalýþ...
þimdi iþim var bu sana bir hafta yeter artýk... genel kurula katýlmýþ... Yalancýsýn Doktor bir önceki gk yý yapýþtýrýyor. Delikanlý gibi desene vekalet gönderdim kap'ta örneði olmasýna raðmen ben yanlýþ göndermiþim de biz de yiyelim... Ahhhh doktor ahhhh sende ki bu karýn aðrýsý ne zaman geçecek...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
KIVIRT KIVIRT... DANSÖZ gibi...
Konumuz MEMSA olsa yarýn millet sýraya girecek MEMSA almak için...
ABLANA söyle MEMSA nýn patronu 3 dönüm 30 bin TL KIRAÇ araziyi 280 MÝLYARA satýp HALKBANKASI borcunu ödemiþ...
Hadi bakim ABLANI bankada gören yetiþtiþrsin de senin gibileri ZENGÝN ETSÝN...
Kötü kedi ÞERAFATTEÝNÝn 260 MÝLYONU iç etmesini tertemiz eden KAREKTERSÝZ çýkýp birde bana AKIL veriytor...
YAHU sen önce KEZBANA açýlmýþ bir DAVAN var mý onu söyle cinali ye...
Azck KARAKTERLÝ olda bana AKIL ver...
birde AVUKATLARI 3 dava açmýþta hiç para almamaýþ diyen bi 700cü vardý... (ifa , GK, FESÝH..)
La buralarda neler yazdýk adam baþý 500 TL toplarken... Demnek ki herkesten almamýþ parayý 700cü... Bende olsam almam REKLAM yapýyordun topiklerde...
denetçinin oylandýðý yani senin bas bas baðýrdýðýn denetçiyi onaylamayýn hayýr oyu verin dediðin genel kurul bu paylaþtýðým olan doktor... burada niye yoksun... ne oldu algýyi yine mi yemedik...
bak burada o genel kurul senin paylaþtýðýndan aþaðý yukarý bir ay sonra yapýldý...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608823
o bir ayda ne oldu doktorda patronunun aleyhine oy kullanmadýn ya da spk dava aç demesine raðmen niye dava açmazsýn...
Bizi yerden yere vuruyordun spk size dava aç diyor niye açmýyorsunuz diye... Bak þimdi de sana söylemiþ niye açmýyorsun doktor. Patronun izin mi vermiyor...
ne oldu hani gooolll olmuþtu... senin ne kadar yalancý çarpýtýcý ky düþmaný olduðunu bir kez daha mý ispatladým...
Kervana gelince... Biz grup olarak hala çalýþýyoruz elimizden geleni de yapýyoruz. Ýnþ tüm ky ler bu lanet hisseden kurtuluruz. Senin derdin arýk ne yaptýðýmýzý öðrenemiyorsunuz sýkýntý o...
Eeee ben demedim mi oyuncaðýnýzý alacaðýz algý yaptýrtmayacaðýz diye... senin karýn aðrýn ondan neyse sana çok zaman harcadým... kýsa kýsa yazmada ne olduðun arkalarda kalmasýn... utanmadan bir de gk'ya katýldým diyorsun... boþ gk'ya katýl herkese gaz verdiðin katýlýn hayýr verin dediðin gk ya katýlmayýn...
bu gk da patronun maaþýný artýrsýn toplantý baþkanlýðýna seçilsin ama denetçi geçmesin bak sen
o kadar söylememize raðmen tahtanýz kapanýr dememize raðmen sen de ona uþaklýk et...
ne o takaslarda hissede hareket var hayýrdýr doktor borsa dýþýnda alým-satým yapýyorsunuz... sýkýþan ky nin malýný kaç kuruþtan aldýrýyorsunuz patronunuza.... bu kadar "AHHH" ne olacak doktor iflah olacak mýsýn??
bak psikolojin gitmiþ Allah baþka dert vermesin...
hadi kendine iyi bak cancaðazým, karakterciðim, drtuss'um ne bileyim kimsen iþte
Yer Ýmleri