Bak yukarida hazirunda hangi isim Toktor
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak yukarida hazirunda hangi isim Toktor
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Öyle GK karýþtýrýp kendince kendini PAKLAYACAÐINI zannediyorsan...
Çýk ADAM gibi ÖZÜR dile... Yazdýðýný yutma...
DANSÖZ gibi KIVIRTMA....
Cancaðýzým.... Biraz ADAM olmayý öðren...
Simdi anladin degilmi kendi sifatinla konusuyorsun isin icinden cikamadin mi hakaret et... Kivirmaya baslamis...
Bak son kez diyorum nisandaki genel kurul degil millete gaz verdigin katilin deyip kendin katilmadigin mayis ayindaki genel kurula niye katilmadin???
Aferin denetci kurulusu sectirmedin simdi patrona sunu yap bunu yap birde akil veriyoruz diye caktirmadan yalvarirsin...
Ben demedim mi tahtanizi kapatirlar diye... Ne oldu??
Bu arada agzini topla cancagazim ben kimseye benzemem...
Cok kibar konusurum ama canimi sýkarsan severim seni ona gore...
Bulastirma kendine... Beni kimseylede karistirma tartisacaksan adam gibi tartis...
Yazacaksan adam gibi yaz...
Biliyorum hatalarin var, yaptiklarinin da farkindasin hep yolda birakildin ama catacak baska adam bul ben yanlis adamim...
Konumuz MEMSa olsa gel topiðimizi oku derim... Zaten hergün okuyon...
La biz senin gibi paraya TAPMIYORUZ...
Biz sizin gibi Ablanýzýn ÇANTASI olmayýz...
Patron kýçý 6 ay boyuncada hiç yalamayýz... Ne uðruna para kaybetmeme uðruna: ZENGÝN olma hayaliniz bu kadar UCUZ mu...
KÝÞÝLÝÐÝNÝZÝ satlýða çýkarmak bu kadar BASÝT mi...
Ne oldu hani katilmistin daha yeni dustu jeton de mi???
Vekalet yazmasini bilmez, yaptigi hamlenin tahtayi kapatacagini bilmez...
Burada bize akil verir... Neymis bir davamiz yok imis...
Hadi SPK sana dava ac demis niye atilmasini bekliyorsun... Biz ifa davasi acmadik danistayi bekliyoruz derken sayfalarca yaziyordun. Demek neymis sen sadece yazarsin doktor. Yazdiginin ne manaya geldigini basina neler actigini da bilmeden...
Tahtanda kapanir, yolda da kalirsin ...
Once meslegine yasina basina yakisir sekilde tartismayi ogren kimseyi de bogma bak tlf numu vereyim oradan goruselim... Yok sen beni ara diyorsan hemen arayayim... Insanlarida senin muhabbetinle sýkmayalim...
Adam butun malini mulkuyle memsa almis... Bir umit sen git tahtani kapattir bir de atilabiliriz de eee neymis mucadele boyle olurmus...
Git ne mucadelesi yapiyorsan yap o kadar ky ye zarar vermeden yap
Bu virmanlari kim yapiyor doktor. Malini mulkunu bu hisseye yatirip uc kurusa toplanaya calisan cakallar ky nin elinden mallari 3 kurusa almaya calisiyor olmasin...
Sende onlara hizmet ediyor olma hadi bilincli ya dabilincsiz diyeyim...
Sen varya doktor sen neyse
Hani BANKADA ablanýza KREDÝ vermediler diyip TOPÝKLERDE gözyaþlarý döküp sizleri kandýranlara gelsin...
ABLANIZ örnek alsýn...
Sahibinden.com gir... Komþu arsalarý karþýlaþtýr... bak bizim oðlan 30 bin TL arsayý 280 bine masa üstünde satar borcunu TIKIR öder...
Sen 6 ay yala kýçý bakim... TOZ kondurma buralarda...
aman ha... ÖRNEK verdik...
oku DAVAMIZ varmýymýþ yokmuymuþ..
5 06.12.16 15:07
MENSA SINAÝ TÝCARÝ VE MALÝ YATIRIMLAR A.Þ.Özel Durum Açýklamasý (Genel) Bakýrköy 1.Asliye Ticaret Mahkemesi 2014/440 esas nolu dava hk.
Ekli Dosya Mevcut
4 06.12.16 08:57
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMUPay Alým Satým Bildirimi / MEMSA Pay Alým Satým Bildirimi
Ekli Dosya Mevcut
3 02.12.16 17:06
KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMUPay Alým Satým Bildirimi / MEMSA Pay Alým Satým Bildirimi
Ekli Dosya Mevcut
2 30.11.16 19:01
MENSA SINAÝ TÝCARÝ VE MALÝ YATIRIMLAR A.Þ.Aylýk Bildirim Ekim Aylýk Bildirim
Ekli Dosya Mevcut
1 28.11.16 17:22
MENSA SINAÝ TÝCARÝ VE MALÝ YATIRIMLAR A.Þ.Özel Durum Açýklamasý (Genel) 6736 sayýlý "Bazý Alacaklarýn Yeniden Yapýlandýrýlmasý" hk. yasa kapsamýnda toplam 1.112.691 TL tutarýnda Vergi Dairesi ve Belediye borcuna iliþkin yapýlandýrma yapýlmasý ve ödeme planýna baðlanmasý
MENSA SINAÝ TÝCARÝ VE MALÝ YATIRIMLAR A.Þ.
MEMSA
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
24.11.2017 17:36:22
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Baðlý Ortaklýðýmýz Mensa Gayrimenkul Yatýrým Ýnþaat A.Þ.nin Taþýnmaz Satýþý
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
17/11/2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Ýlgi: 17.11.2017 tarihli açýklamamýz
Baðlý ortaklýðýmýz Mensa Gayrimenkul Yatýrým Ýnþaat A.Þ'den gelen bildirim ile, ortaklýðýmýzýn maliki olduðu, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi 8629 pafta 209 parselde bulunan 3.059 m2 büyüklüðe sahip arazinin, 280.000 TL deðer ile grubumuz ile iliþkisi bulunmayan 3. þahsa satýþýnýn yapýlmasýna karar verildiði, satýþ bedelinin 250.000 TL kýsmýnýn satýþ avansý olarak tahsil edildiði, tahsil edilen bedelin 249.207 TL kýsmýnýn þirketimiz adýna, taþýnmaz üzerinde ipotek lehdarý olan T Halk Bankasý A.Þ'ne ödendiði, 30.000 TL tutarýndaki bakiye kýsmýn 27.11.2017 tarihinde tahsil edilerek yine T Halk Bankasý AÞ'ne ödeneceði, devir iþleminin taþýnmaz üzerindeki diðer takdiyatlarýn kaldýrýlmasýnýn akabinde 31.12.2017 tarihine kadar gerçekleþtirilmesinin planlandýðý, söz konusu taþýnmazýn bilançoya esas deðerinin 260.000 TL olmasý nedeniyle, iþlem sonucunda 20.000 TL ticari kar oluþacaðý bildirilmiþtir. Kamuoyunun bilgisine sunarýz
Neyyyy ben mi dava acmadim len az once fesihi niye cektin diye soruyordun ya 2015 te bir dava acmis sacma sapan avukat yok nir sey yok... Ne oldugu sonucunun ne oldugu belirsiz....
Biz gk davasini kazandik onda bile iftira attin yok olagan gk degilmis ne oldu arkadaslar yapistirinca meselaymis saka yapmis mis
Toktor yat uyu sen iyi degilsin...
Bir de niye ozur diliyorum anlaman kit mayis ayindaki genel kurulda katilanlarin arasinda niye ismin yok.... Ve ozelliklede dedim ki nisani demiyorum mayis ayini diyorum dedim...
Utaniyorsun vekalet gondermeyi beceremedim ya da patrona kotu gorunmeyeyim diye diyemiyorsun...
Adamligimiz Allaha sukur bize yeter...
Daha gecen diger koyde fesih icin ugrasirken neler yaptigini oranin agasi anlatti
Hangi yaptiklarini anlatalim toktor hangi gunahlarini sayalim yazsak roman olur...
Onun icin git isine tamam mi?? Ins memsadaki ky kurtulur da senin gibilerin eline kalmaz...
Yer Ýmleri