Sabýrlý olmak lazým. Yeni yönetimi bekleyelim bakalým diyenlerdenim.
Sabýr taþý çatladý diyenler var. Doðrudur. Taþ çatlayalý çok oldu zaten.
Hepimiz sýkýntý içerisindeyiz. Hem mali hem maddi. Beklemeye devam.
Sabýrlý olmak lazým. Yeni yönetimi bekleyelim bakalým diyenlerdenim.
Sabýr taþý çatladý diyenler var. Doðrudur. Taþ çatlayalý çok oldu zaten.
Hepimiz sýkýntý içerisindeyiz. Hem mali hem maddi. Beklemeye devam.
Burada hep yazýyoruz zaten bu olacak baþka alternatifi yok. Ama idrak edemeyenler var bunu hala hisseyi kötüleyenler var amaçlarý nedir merak ediyorum. Fiyatlar yukarý çýktýðýnda 1,2,3... tl olduðunda mý kötülemeyi býrakacaksýnýz. Þirket borçlarý teker teker ödüyor, büyük borçlar için görüþmeler yapýyor. Selim*Sayýlgan, Ertan Sayýlgan, Burçak Sayýlgan, Zeynep Tümer ve Çetin Tümer'den olan*alacaklarýný da tahsil ediyor. Sermaye piyasasýnýn gereklerini de eskisinin tam aksine yerine getiriyor. 12 aylik bilanço geldiðinde daha net göreceðiz bunlarý
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ozellikle son birkac haftadir spk yolunu siklikla arsinlamaya baslamislar. Hayra yoruyorum ben
Benim bildigim sirketler bu tur isleri belirli bir stratejileri oldugu icin yaparlar. Vardir elbet bir sebebi ve kanimca burnuma guzel kokular geliyor. simdilik bende kalsin cok da gaza gelen olmasin simdi
Yorumunuzu destekliyorum ve hissenin fiyatýnýn buralarda þu aralar sabit kalmasýnýda þu açýdan deðerlendiriyorum. Son zamanlarda hisseye güvenmeyen ve güvenen 2 grup var. Þirketin yol planý eðer güvenenler varsa buralardan hisselensin güvenmeyenlerede son çýkýþ rampasý. Çýkan ilerde piþman olacak hisselenenler ilerde kýsa zaman sonra memnun kalacak. Ama burnunuza gelen güzel kokular 2018 de hisseye yansýyacak. Bu hisse gerçekten yatýrýmcýsýný yýllarca bezdirmiþ belki ama bundan böyle ihya etmesi büyük olasý.
Benim beklentim gerçekler; Öncelikle bürüt satýþ yasaðý kalktý haberi, uzun süredir bekleyen fabrika arazisinin satýldý haberi, öz sermaye artýþý, gözaltýndan çýkýþ, areal bank anlaþmasý, elden çýkan otelin geri alýndý haberi, holdingin mallarýnýn yeniden deðerlemesi.
Borsada bir hissenin bu kadar beklentisi olacak, hisse fiyatý sudan ucuz olacak hala alayým mý satayým mý diye düþünenler var al birkaç lot at kenara. Yarýn bu beklentiler gerçekleþmeye baþlasýn 2018 yýldýz hissesi olur beþ yýl önceki rakamýnýn üçte biri fiyatýna olan bir hisse bu nerelere geleceðini siz tahmin edin.
Yer Ýmleri