Diðer köyde grafik paylaþýlmýþ. 37/38 desteðinden güç alýp yukarýyý deneyebilir. Gözaltý pazarýnda teknik iþlemez diyenlere katýlmýyorum, teknik her hissede olur. Müsait deðilim grafiði koyamýyorum. Haftayý nasýl kapatacak görelim yarýn.
Diðer köyde grafik paylaþýlmýþ. 37/38 desteðinden güç alýp yukarýyý deneyebilir. Gözaltý pazarýnda teknik iþlemez diyenlere katýlmýyorum, teknik her hissede olur. Müsait deðilim grafiði koyamýyorum. Haftayý nasýl kapatacak görelim yarýn.
saçmalýðýn en saçmasý ve yatýrýmcý düþmaný olan þey, yükselen hisseyi cezalandýrmaktýr.
ulen þerfz. spk, 17 yýldýr ihlas düþüyordu da bi tane ceza verdin mi ihlasa. ne zaman çýkmaya baþladý o zaman cezalarla kafasýna kafasýna vurdun gibi....
bizim ülkede oldu böyle.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Özelden birçok arkadaþ alýcý kim diye sormuþ ama adý üstünde duyum olduðu için yazmam doðru olmaz. Ama forumda adý geçen firmalardan deðil. Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren bir firma ve geçmiþte ilk defa yurtdýþý kaynaklý bir bankayý bir konsorsiyum ile almak istediðinde duymuþtum. Çok popüler bir grup deðil ama kuru parasý çok fazla. Tefe tüfe iþi yapmalarý da muhtemel çünkü oto yan sanayi denince akla ilk tefe geliyor.
Sonuç olarak ne olursa olsun bu adamlar alacaklarýný hissenin gelecekte oluþacak deðerine endekslemiþler. Ve bu tutarlar bizim gibi ufak meblaðlar da deðil. Ödenmezse veya o taahhütler tutulmazsa adamýn sýrtýndan kan alýrlar o meblaðlar için.
O yüzden ben bu haberi olumlu buluyorum. Ilk duyduðumda 1 TL fiktif bir fiyattýr diye düþündüm ama artýk geleceðe yönelik verilmiþ bir taahhütname olarak görüyorum. Muhtemelen patronlar bizlerle paylaþmadýðý birçok haberi bu alacaklý ile paylaþýp 1/4 fiyatýna bir hisse barterina ikna etti. Bu doneler ile alacaðýna karþýlýk hisse alan grup da eþþek deðilse borsadan da ufak ufak hisse toplarlar 1/3, 1/4 fiyatýna.
Ytd...
Tahminimizde yanýlmadýk.blanço için ek süre almýþ 30.03.2018 tarihi sonuna kadar
Yer Ýmleri