Son aylar çok sayýda teknikti foruma girdi ve hepsi tekniðin büyüsünü ve yukarý hedefleri koþuluyor!! Buda olumlu bþr yansýma..
Hissenin çýkýþ trendine girmesi son yýl içinde alttan alanlar için oldukça sevindirici ve 1.00 lere dahi çýksa onlarý mutlu eder.
Ama yýllardýr hissede olupta o kadar alavere dalavereler iþten sonra zararý çok yüksek olan yatýrýmcýlarý için hedef çok daha yüksektir sanýrým.
Umarýz herkes dilediði fltattan zararsýz hisseden çýkar. Özellikle ekonomik gücü sadece bu hisselerde olanlar.
Ama bizler ( herkes adýna konuþmuyorum, sadece ben ve bazý arkadaþlarým) için bu beþ yýlda bu kadar çirkeflilþkten kirlilikten sonra bu hisselerden saðlayacaðýmýz faydanýn pek önemli yok, önemli olan bu kirlilikleri çirkeflikleri üreterek bu beþ yýl boyunca yatýrýmcýlara büyük ekonomik ruhsal tahribat verenlerin yaptýklarý hile be dolaplardan dolayý gereken cezayý görmesidir. Umarýz SPK nýnda tespitleriyle oluþan süreçte yatýrýmcýlara verdikleri maddi manevi zararýn karþýlýðýnda gereken cezayý alýrlar.
Elimizdeki hisselerin çok çýkmýþ çok düþmüþ pek önemlide yok, hisselerin caný cehenneme. (bazýlarýný kýþkýrtmasýyla ucuza istedikleri fiyattan satýp birilerinde mutlu etmeyiz elbette)
Biliyorum kendi payýmýza belirttiðimiz bu yaklaþým yýllardýr maðdur olmuþ diðer hiç bir yatýrýmcýyý asla iritate etmez. Ama bazýlarýný çok iritate eder !!

Alýntý yaparak yanýtla
)

Yer Ýmleri