Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 59/965 ÝlkÝlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 465 - 472 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1. Þirket yönetimi onlarda olduðu sürece bu güne kadar olduðu gibi bundan sonrada istedikleri gibi top çevirmeye devam ederler.

Yatýrýmcýlarýn oy gücü yetiyorsa GK de yönetimi ele geçirmeleri, (tabi güvenilir kiþileri seçerek) veya Kayyum atanmasýný saðlamalarý ancak bir çok þeyi yatýrýmcý lehine dönüþtürür

Ayrýca bazý kiþiler tarafýnda bir çok forumda ve hatta whatsapp grubunda mega varlýk þirketin varlýklarýna çökmüþ ama þirket yönetimi bu albaylarý uzaklaþtýrmak ve þirketi düze çýkarmak için canla baþla çalýþýyorlar algýsýný geliþtirmek için binbir baðlam oluþturulmasý çok düþündürücü.

1.Bodrum hoteli konusunda kimler sbk ile anlaþmalar yapýlýp kira sözleþmeleriyle baþkalarýna ihaleye girmemesi ve hotelin en ucuza megavatlýk tarafýndan alýnmasý için bütün düzenekleri kurdu? Veya yýllardýr süre gelen bu finans problemlerini çözmek için, þirket gayrimenkullerinln normal satýþ koþullarýyla en verimli þekilde deðerlendirilmek için uzun süre fýrsatlarý varken, neden hepsi icra süreçlerine sokuldu?

2.Þirket finansal olarak oladar zorluklar yaþarken ve yüklü faizler öderken patronlar þirketten çektiði paralarýn ödenmesinin sürekli ertelenmesinin anlamý nedir? Sanki patronlarýn tek varlýðý Kervansarayvyatýrým holdin kapsamýndaki varlýklar mý? Oysa yurtiçi yurtdýþýnda kendilerine ait bir çok farklý þirket ve varlýk olduðunu herkes biliyor.

3. Kervn ýn Vakar tekstil, Akay pazarlama gibi bir çok þirketten veya kiþilerden yüklü miktarda alacaklý duruma getirilmesi ve bu yüklü alacaklarýnýn gerektiði gibl teminatlandýrýlmamasý hersey muvazaalý olduðu þüphesini uyandýrmakta.

4.Daha önce 2014 yýlý içinde þirketin bir çok gayrimenkulünün çok ucuza satýlmýþ olmasý

5.Yüksek fiyatlardan çaðrý söz konusu iken þirketin kontrolundeki kendi hisselerin Melis Çakýr uzun süreli alacak þeklinde satýlmasý, veya bahar tekstil ile Melis yapýnýn elindeki hisselerin 30 - 50 kuruþ civarýnda elden çýkarýlmasý ilginç. Bu fiyatlardan satýlan hisselerin þirkete nakit katkýsý da yok. Bu hisseler ileride farklý koþullar oluþturulup çok daha iyi fiyatlardan satýlamazmýydý? Bu hisseler çok ucuza elden çýkarýlýp þirket zarar ettirilmiþ olabilir mi?

Yani bu durumlarýn hepsi þirket yönetimine el konmasý talebi için dayanak olabilir. Ve bugüne kadar þirkette olagelen bu icralar " akbabalara karþý yönetim hep þirket ve yatýrýmcýlarýn haklarýný canla baþla koruyor, þirketl düze çýkarmak için yýllardýr caba sarfediyor" demeye çalýþanlarýn butün argümanlarýný hiçleyecek nitelikte

Burda yapýlmasý gereken en doðru iþ þirketin yönetimine el konmasý için devletin ilgili kurumlarýný görevlerini yapmaya çaðýrmaktýr. Ayrýca ülkeyi yöneten siyasal otoriteye, ülke borsasýnýn doðru iþlemesinden ve anonim þirketlerin doðru yönetilmesinden de sorumlu olduðunu hatýrlatmalý.

6.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Þirket yönetimi onlarda olduðu sürece bu güne kadar olduðu gibi bundan sonrada istedikleri gibi top çevirmeye devam ederler.

Yatýrýmcýlarýn oy gücü yetiyorsa GK de yönetimi ele geçirmeleri, (tabi güvenilir kiþileri seçerek) veya Kayyum atanmasýný saðlamalarý ancak bir çok þeyi yatýrýmcý lehine dönüþtürür

Ayrýca bazý kiþiler tarafýnda bir çok forumda ve hatta whatsapp grubunda mega varlýk þirketin varlýklarýna çökmüþ ama þirket yönetimi bu albaylarý uzaklaþtýrmak ve þirketi düze çýkarmak için canla baþla çalýþýyorlar algýsýný geliþtirmek için binbir baðlam oluþturulmasý çok düþündürücü.

1.Bodrum hoteli konusunda kimler sbk ile anlaþmalar yapýlýp kira sözleþmeleriyle baþkalarýna ihaleye girmemesi ve hotelin en ucuza megavatlýk tarafýndan alýnmasý için bütün düzenekleri kurdu? Veya yýllardýr süre gelen bu finans problemlerini çözmek için, þirket gayrimenkullerinln normal satýþ koþullarýyla en verimli þekilde deðerlendirilmek için uzun süre fýrsatlarý varken, neden hepsi icra süreçlerine sokuldu?

2.Þirket finansal olarak oladar zorluklar yaþarken ve yüklü faizler öderken patronlar þirketten çektiði paralarýn ödenmesinin sürekli ertelenmesinin anlamý nedir? Sanki patronlarýn tek varlýðý Kervansarayvyatýrým holdin kapsamýndaki varlýklar mý? Oysa yurtiçi yurtdýþýnda kendilerine ait bir çok farklý þirket ve varlýk olduðunu herkes biliyor.

3. Kervn ýn Vakar tekstil, Akay pazarlama gibi bir çok þirketten veya kiþilerden yüklü miktarda alacaklý duruma getirilmesi ve bu yüklü alacaklarýnýn gerektiði gibl teminatlandýrýlmamasý hersey muvazaalý olduðu þüphesini uyandýrmakta.

4.Daha önce 2014 yýlý içinde þirketin bir çok gayrimenkulünün çok ucuza satýlmýþ olmasý

5.Yüksek fiyatlardan çaðrý söz konusu iken þirketin kontrolundeki kendi hisselerin Melis Çakýr uzun süreli alacak þeklinde satýlmasý, veya bahar tekstil ile Melis yapýnýn elindeki hisselerin 30 - 50 kuruþ civarýnda elden çýkarýlmasý ilginç. Bu fiyatlardan satýlan hisselerin þirkete nakit katkýsý da yok. Bu hisseler ileride farklý koþullar oluþturulup çok daha iyi fiyatlardan satýlamazmýydý? Bu hisseler çok ucuza elden çýkarýlýp þirket zarar ettirilmiþ olabilir mi?

Yani bu durumlarýn hepsi þirket yönetimine el konmasý talebi için dayanak olabilir. Ve bugüne kadar þirkette olagelen bu icralar " akbabalara karþý yönetim hep þirket ve yatýrýmcýlarýn haklarýný canla baþla koruyor, þirketl düze çýkarmak için yýllardýr caba sarfediyor" demeye çalýþanlarýn butün argümanlarýný hiçleyecek nitelikte

Burda yapýlmasý gereken en doðru iþ þirketin yönetimine el konmasý için devletin ilgili kurumlarýný görevlerini yapmaya çaðýrmaktýr. Ayrýca ülkeyi yöneten siyasal otoriteye, ülke borsasýnýn doðru iþlemesinden ve anonim þirketlerin doðru yönetilmesinden de sorumlu olduðunu hatýrlatmalý.
    Bu yukarýdaki durumlarý konunun uzmaný avukatlara danýþmalý ve bu olagelen durumlarýn devletin þirket yönetimine müdahale etmesine konu edilip edilmeyeceði araþtýrýlmalý. Þuan konuyu en yakýn takip eden avukat Nail Çakýr ne düþünüyor acaba?

Bu fesih davasý süreci devam ederken, olanak barda birde þirkete kayyum atanmasý veya GK de yatýrýmcýlarýn yönetimi elegeçirmesi herþeyi tamamen yatýrýmcý lehine dönüþtürür. Zaten þirket yönetimi ortaklýk lehine iþleyen bir yönetimin eline geçerse ve þirket varlýklarý doðru deðerlendirilirse bir çok sorun çözülür endiþeler korkular giderilir. Endiþe ve korkularý giderilecek þekilde þirket yapýlandýrýlýrsa, süreçlendirilmiþ fesih davasýnda yatýrýmcýlar lehþne daha net bir yol izlenebilir.

7.  Alýntý Originally Posted by mamadov Yazýyý Oku
    Ýlhan Bey Feritbey'in kendisini özgürce ifade etme hakkýna saygý duyulmasýný istemiþ olmam nedeniyle beni hiç tanýmadýðým bir insana yakýn olmakla suçluyosunuz.
    Mehmet bey öncelikle sen ve ben nasýl kim olduðumuz belli ise Ferit beyin kim olduðu belli deðil. Önce kim olduðunu belli etsin herþeyi her ortamda konuþalým. Hiç sýkýntý yok. Býrakýnda üzerine suçlama yapýlan konuþsun ve kendini savunsun. Siz kim ve ne olduðunu bilmeden niye savunmaya geçtiniz. Sonra ortada ben birþey göremiyorum. Bu söylediðiniz herþey olabilir veya olmayabilir diyerek heryerde konuþuldu. Olsada olmasada bizim için deðiþen birþey yok Önemli olan þirketin ayakta kalmasý dendi. Bence bunu herkes onaylayabilir.

Alýntý Originally Posted by mamadov Yazýyý Oku
    ilk baþtan beri bizleri gruba davet eden sizdiniz; dolayýsýyla "Bize bilgi verilmiyor" diye sizi suçlayýcý birþey söylediðime ihtimal vermiyorum, yanlýþ anlaþýlma vardýr muhakkak
    Tamam ben her arkadaþým ile görüþtüm. Arayan herkes ile de görüþürüm. Önceki yazýmda da tüm samimiyetim ile aramanýz halinde burada olduðumuzu söyledim. Yine söylüyorum biz iyi niyet ile hala buradayýz ve öncelikle þirketin ayakta kalmasýndan baþka hiç bir derdimiz yok þuan. Dava falan bizim için 2. Planda kaldý. Çünkü þirket yok ise zaten hiçbirþeyin anlamý kalmamýþtýr.

Gruptan kimse aramadý diyosunuz; arama var ise de Feritbey ve avanesi tarafýndan yapýlmýþtýr diyosunuz.
    Evet yine tekrarlýyorum asla ve asla sonuç olumsuz kaðýtlarýnýzý satýn tarzýnda bir arama olduðunu düþünmüyorum ve asla mahkeme sonucunu gördüm gibi net bir ifadenin kullanýldýðýný düþünmüyorum. Zira bende böyle bir ifade duymadým ve bu sebep ile hisse satan olduðunu da düþünmüyorum.

Ben siz aradýnýz ya da Feritbey'in ve baðlantýlý olduðu kiþiler aradý demedim zaten. Ýnsanlarý kim arýyor bunu merak ettiði söyledim. Bir duyum sebebiyle arayan kiþinin ismi Yönetim listesinde var mý diye sordum.
    Size guruptada yüzlerce açýklama yapýldý Önceki yazýmda da belirtiim. Sizin dediðniz tarzda kimse kimseyi aramadý. Siz bir düzen çerçevesinde insanlara mal sattýrýlýyor imasýnda bulunuyorsunuz farkýndamýsýnýz bilmem. Ama biz burada büyüyüp birlik olma çabasýndan baþka birþey yapmýyoruz ve siz çýkýyorsunuz bunun tam tersini söylüyorsunuz olacak iþ deðil ben þaka gibi görüyorum bunu.

Sonuç olarak Feritbeyin bir iddiasý var; þayet bu doðru deðilse çýkar bu iddiayý yalanlarsýnýz ve karþý taraftan bunu kanýtlamasýný istersiniz. Feritbey iddiasýný somutlaþtýramazsa zaten müfteri durumuna düþer.
    Ferit bey mi takip edicez biz mehmet bey bundan çok daha önemli iþler var Grubu biraz olsun takip etmiþseniz bunlarý bilmeniz ve görmeniz gerekir diye düþünüyorum. Hatta Ferite ( fertte kimse o da ayrý bir konu zaten) cevabý gruptan biri olarak eðer gurubu takip ettiyseniz çok rahat verebilirsiniz. Çünkü orada herþey açýk açýk konuþuluyor. Bundan emin olun

Bu durumda da kimse Feritbeye neden yükleniliyor,neden hakaret ediliyor demez zaten.
    Bu konuþmalar bile zaten o kadar tuzak ki ben sizin bu tuzaða düþe bileceðinize inanmýyorum zaten. Þaþýrdýðým birde bu konuyu her ortamda sanki bir þey yapýlýyormuþçasýna büyütmeniz. Ýnþallah tuzaða düþerek büyütmüþsünüzdür. Öbür türlüsünü zaten düþünmek istemiyorum. Son kez herkese sesleniyorum ;

Bizim kimsenin hissesi ile iþimiz yok. Biz öncelikle þirketin ayakta kalmasý ve daha sonra biz küçük yatýrýmclar için ne düþünülüyor onu bilmek istiyoruz. Bunun için kimle görüþmek gerekirse görüþüyoruz, ne yapýlmasý gerekir ise yapýyoruz veya yapmaya çalýþýyoruz. Hele yönetim olarak benim þimdiye kadar gördüðüm bir art niyet yok. Haaa dersiniz ki yanlýþlar yapýyorsunuz olabilir kasýtlý olmasa da yanlýþlar olabilir. Zaten gurup bunun için var tartýþýrýz yanlýþlar konuþulur doðru yol bulunmaya çalýþýlýr. Ama bize imalý þekilde sorular sorulmasý laf çarpýtýlmasý hoþ deðil. Kafasýna bir soru takýlan kaldýrsýn telefonu arasýn. Bir kiþide varsa ben aradým da konuþmadýn sorduðumu cevaplamadýn diyen onun elini öperim. Ýnþallah hepimiz yakýnda iyi günleri görürüz ve inþallah bu þirket yönetimi artýk þirketi kaldýrmak için gerekli hamleleri iyi niyet ile yaparlar.

8. Merakýmdan soruyorum bu zamana kadar spk nin suç duyurusunda bulunupta ceza alan bir kiþi var mý ve bu zamana kadar spk nin para cezasi kesip de tahsil edilen bir para cezasý var mý son olarak manipülasyon yapýp da borsadan trilyonlarca para kaldýran bir kiþi içerde yatýyor mu buna eðmeden bükmeden cevap vercek bir kiþi var mý bu forumda

Sayfa 59/965 ÝlkÝlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •