yola çıkarken ya herro ya merro dedik.kim ne söylerse söylesin bu saatten sonra tiiiiin
yola çıkarken ya herro ya merro dedik.kim ne söylerse söylesin bu saatten sonra tiiiiin
mamadov kardeş biliyorum ki iyi birisin ama aklında deli sorular. grup sağlam sen sıkıntı etme. bu grubun yapamayacağı şey yok artık. insanlar samimane çalışıyor ozellikle yonetim. ha sen ferittin avukatlığını yapma yeter. ferit gelsin burdan yazsın ne diyorsa soylesin hatta isim versin şu aradı diye falanda filanda diye. farklı grup varsa o gruplarda kimlerin olduğunu da biliyordur. biz yolumuzda ilerliyoruz. grup olarak çok işler başarıyoruz. biz sağlam bir ekibiz ha çağrı olur ha fesih olur ha genel kurul olur yonetim bizde. zaten dava da kimde kaç lot var istendi. yakında oğrenirsin aklındaki soruların cevapları bulunur. az sabır kardeşim .... herkes 9 aylık![]()
Hocam en son yazdıklarınız ile sayın iduz u itham ediyorsunuz ama ne benim ne gruptaki başkalarının sayın iduz un insanların elindeki hisseler i sarmalarını amaçlayacağını düşünme ihtimalimiz dahi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 200 kişiden 1 kişi bile arandığını söylemedi. Sizde duymamışsınız ve şuan hatırlamadığınız bir başkasından duyduğunuzu söylüyorsunuz. Bir yanlışlık yok mu?
Ayrıca ben size ferit bey rumuzlu şahsın alenen aşağılamalarını attım ancak hiç üstüne durmadınız. Oysa nerede hakaretini gördünüz diyordunuz?
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi sonucu belli olmayan bir dava için kaynağı belli belirsiz duyumlara dayalı tartışma çıkarmanın ve bunu sürekli irdelemenin anlamı nedir?
Biri çıkıp kendi özel amaçları için, uydurmalarla dava yatırımcılar lehine veya uydurmalarla patron lehine sonuçlandı diyebilir. Herşeyin uydurma olasılığı olduğu durumda sürekli irdelemelerle bu dava yatırımcılar aleyhine sonuçlanmış algısını oluşturmanın anlamını herkes tahmin edebiliyor.
Ayrıca karar düzeltmede daha önce yatırımcı lehine verilmiş karar doğrultusunda onaylanırsa nihayi karardır. Patron lehine olacak değişiklik nihayi durum değildir.
Ve mevcut koşullar içinde yatırımcılar pes etmeyecektir. Bu dava uzarsa da örgütlü duruma gelmiş yatırımcıların argümanlarıyla davaya taraf olmalıdırlar.
Ayrıca bu süreçte yatırımcılar hakları için mücade ederken, öncelikle GK ile yönetime hakim olmaya çalışmak, ikinci dırum kayyum atanmasını sağlamak, üçüncü durum şirket feshini sürece sokmaya çalışmalıdır.
Herneyse şimdilik dava üzerinden gereksiz spekülasyonlar ve gürültüler çıkarmamalı ve resmi açıklamadan sonra izlenecek yollar belirlenmeli
Yaw olduki dava küçük yatirimcinin alehine sonuclandi. Bu adi kagit zaten 0.18 kurus degil mi. Daha ne kadar dusecekki zaten tarihi dipte. Zaten duduklenmisiz. Belirsizlikten kurtulsun ki kagitta yonunu bulsun. Oldumu olacak mi diye inatlasmanin anlami yok. Suan olmamis gibi fiyatlandi zaten. Olmazsa da olmasin inanin umrumda degil. Yeterki mahkeme karari ciksin. Ciksin ki bu adi kagitta onunu görüp yukari yönlü yukselsin.
yatirim tavsiyesi degildir
Şirket yönetimi onlarda olduğu sürece bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada istedikleri gibi top çevirmeye devam ederler.
Yatırımcıların oy gücü yetiyorsa GK de yönetimi ele geçirmeleri, (tabi güvenilir kişileri seçerek) veya Kayyum atanmasını sağlamaları ancak bir çok şeyi yatırımcı lehine dönüştürür
Ayrıca bazı kişiler tarafında bir çok forumda ve hatta whatsapp grubunda mega varlık şirketin varlıklarına çökmüş ama şirket yönetimi bu albayları uzaklaştırmak ve şirketi düze çıkarmak için canla başla çalışıyorlar algısını geliştirmek için binbir bağlam oluşturulması çok düşündürücü.
1.Bodrum hoteli konusunda kimler sbk ile anlaşmalar yapılıp kira sözleşmeleriyle başkalarına ihaleye girmemesi ve hotelin en ucuza megavatlık tarafından alınması için bütün düzenekleri kurdu? Veya yıllardır süre gelen bu finans problemlerini çözmek için, şirket gayrimenkullerinln normal satış koşullarıyla en verimli şekilde değerlendirilmek için uzun süre fırsatları varken, neden hepsi icra süreçlerine sokuldu?
2.Şirket finansal olarak oladar zorluklar yaşarken ve yüklü faizler öderken patronlar şirketten çektiği paraların ödenmesinin sürekli ertelenmesinin anlamı nedir? Sanki patronların tek varlığı Kervansarayvyatırım holdin kapsamındaki varlıklar mı? Oysa yurtiçi yurtdışında kendilerine ait bir çok farklı şirket ve varlık olduğunu herkes biliyor.
3. Kervn ın Vakar tekstil, Akay pazarlama gibi bir çok şirketten veya kişilerden yüklü miktarda alacaklı duruma getirilmesi ve bu yüklü alacaklarının gerektiği gibl teminatlandırılmaması hersey muvazaalı olduğu şüphesini uyandırmakta.
4.Daha önce 2014 yılı içinde şirketin bir çok gayrimenkulünün çok ucuza satılmış olması
5.Yüksek fiyatlardan çağrı söz konusu iken şirketin kontrolundeki kendi hisselerin Melis Çakır uzun süreli alacak şeklinde satılması, veya bahar tekstil ile Melis yapının elindeki hisselerin 30 - 50 kuruş civarında elden çıkarılması ilginç. Bu fiyatlardan satılan hisselerin şirkete nakit katkısı da yok. Bu hisseler ileride farklı koşullar oluşturulup çok daha iyi fiyatlardan satılamazmıydı? Bu hisseler çok ucuza elden çıkarılıp şirket zarar ettirilmiş olabilir mi?
Yani bu durumların hepsi şirket yönetimine el konması talebi için dayanak olabilir. Ve bugüne kadar şirkette olagelen bu icralar " akbabalara karşı yönetim hep şirket ve yatırımcıların haklarını canla başla koruyor, şirketl düze çıkarmak için yıllardır caba sarfediyor" demeye çalışanların butün argümanlarını hiçleyecek nitelikte
Burda yapılması gereken en doğru iş şirketin yönetimine el konması için devletin ilgili kurumlarını görevlerini yapmaya çağırmaktır. Ayrıca ülkeyi yöneten siyasal otoriteye, ülke borsasının doğru işlemesinden ve anonim şirketlerin doğru yönetilmesinden de sorumlu olduğunu hatırlatmalı.
Yer İmleri