Kervn çýktý gozunuz aydýn sýra artýk mmcas ta olur umarým.
Ytd
Kervn çýktý gozunuz aydýn sýra artýk mmcas ta olur umarým.
Ytd
Bizim yazdýðýmýz da burada yazdýðýnýz gibi yeni girecek KY'lere hocam...
Forumlarda yorumlarýný belge ve resmi açýklamalarla destekleyenleri dikkate alýn diyoruz...
Yoksa falcýlýk yapýp... hem olumlu hem olumsuz abartýlý yorumlardan... Ben demiþdimçilerden kaçýnýn diyoruz...
Ahhh sayýn VOLBOR ahhhhhh,,,
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
bu topikde
bir tek size cevap veriyordum
ama artýk maalesef size de cevap vermeyeceðim
çünkü sadece kendi yazdýðýnýzýn bir anlamý var zannedip
karþýnýzdakinin boþa çýkmýþ SANMAKTASINIZ
KLASÝK YENÝ KY BULAÞMASIN yazýmý arada bir yazar geçerim
diðer düþüncelerim belli
KODDIÞI için düþündüðüm maksimum tarihde belli
merak eden arar bulur
artýk yeni birþey yazmamý gerektiren bir durum söz konusu deðil
FÝKÝRLERÝM 2013 KASIM dan bu yana ayný ve sabit
ve sonuncu hariç tamamý gerçekleþti
tüm küfür ve hakaret edenlere sözlerini misli ile iade ediyorum
KODDIÞI olduðunda görüþürüz
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Hocam niye kiziyorsunuz hemen...
Eeee siz buraya yatirim yapmadiginiz bir hisseye gelip koddisi olacak diyorsunuz...
Biz bunu saygiyla karsiliyoruz. Ama sizi duzgunce elestirdigimizde ben oynamiyorum diyorsunuz...
Elestirilerimde ne hakaret ne de kotu bir kelime var. Lutfen kervan sayfasina yaziyorsaniz elestiriyede acik olun...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
teorik eþleþme 0.55 internet yasaðý kalktý olumlu bakýlmalý
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
tavan tavan ya da %12 açýp akþama tavan kapatmasý deðil de GAP býrakmadan giderse daha iyi olur 09:55-12:55-13:55-17:55-18:05-18:08 vakitlerinde azar azar giderse olumlu olur
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Volbor denen þahýs.. Senin yazdýklarýndan etkilenip zararýna satan bir kaç dostum arkadaþým olmuþtu. Bunlarýn vebalini nasýl ödeyeceksin ?? Ben 5 senedir bu hissedeyim. Lanet olsun girdiðim güne ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Zararýmý baþka kaðýtlardan çýkarttým ama elimdeki kervan hisselerini de hiçbir zaman satmadým.
Ayrýca elinde olmayan bir hisse için neden bu kadar bi taraflarýný yýrtar insan ???
Yeter artýk. Saçma sapan yazýlar yazýp burada birçok zararda olan insanýn vebaliyle uðraþma...
Yazýk olmuþ arkadaþlarýnýzýn etkilenipte satmasýna. Diðer arkadaþlar sakýn panik olupta hisselerinizi kaptýrmayýn. Daha bu hissenin önü çok açýk. Benim satacaðým dememde kesinlikle latifedir. Böyle bir kervan madeni bulmuþken bu maden terkedilirmi ? Altýn madeni yanýnda halt etmiþ ASLA terkedilmez.
Yer Ýmleri