Ýnanýn kimin kim olmadýðýný bilmediðim
bu KEZBN topiðinde yazan hiç kimseyi þahsen tanýmasamda
ÇOK NET VE AÇIK YÜREKLÝLÝKLE
söyleyebilirim ki
KEZBN yatýrýmcýsý gibi yatýrýmcý grubu
daha önce benzer duruma düþen hisselerde
ne spk ne bist ne de kamu kurumlarý nezdinde
G Ö R Ü L M E D Ý
bu neden ile tüm emeði geçenleri gerçekten tebrik ederim
gelinen durumdaki geliþmeler tamamý ile KÜÇÜK YATIRIMCI lehine geliþmelerdir
ve
ÝNÞALLAH böyle devam eder
ve
yine ÝNÞALLAH SS ve avanesinden son dakika golü yemeden devam edebilirler de
hep dilediðim gibi
ÝNÞALLAH BEN YANILIRIM
ve
KY
SS ve AVANESÝNDEN tüm haklarýný son kuruþuna kadar hatta fazlasý ile alýr
ve
ÝNÞALLAH YANILIRIM da KEZBN KODDIÞI olmaktan kurtulur
ki
þu son 4 aydýr ki geliþmelerin tamamý
ky için olumlu yönde
emeði geçen herkesi TEBRÝK EDERÝM
tüm düþüncelerim FÝYATTAN BAÐIMSIZDIR
FÝYAT ÝLE ÝLGÝM
KEZBN da alým satým ým ve ilgim bu þekilde olmadýðý için 0 dýr
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Ve özellikle þunu da vurgulamak gerekiyor ki; burada kimin haklý kimin haksýz olduðu önemli deðil. Önemli olan ky nin menfaatine olandýr. Yani þimdi ben birisi ile tartýþtým ve yaptýðým þey ky ye zarar veriyor ise ben o kiþi ile olan tartýþmamý gurur meselesi yapmam. Ky çýkarýna geri adým atmam gerekiyor. varsýn diðer arkadaþým haklý çýksýn ve gerekirse özür dahi dilenir. Yeter ki tüm kapýlar ky çýkarýna iþleyecek þekilde açýlsýn. Ýþte Ýsmail Düzün beni kovmasý olayý. Yahu bunun ne önemi var ki? Adamýn duruþu belli tüm mücadelesini yatýrýmcý için veriyor þimdi beni kovdu diye ona sosyal platformlarda illa üstünlük saðlayacak yorum polemiðine mi girmem lazým yoksa ky menfaatine geri adým mý atmalýyým. Ve Cinali meselesi de iþte böyle bir durum. Dedim ya Santai kendisine direkt kefil olmuþ Bu nedenle Cinali ile hani sosyal platformda birileri yorumlarýmýzý okuyor da ben ondan aþaðý kalamam gibi bir düþünceden dolayý restleþmem. Kefili Santaidir. Ve santainin dürüþü da gayet açýk bellidir. Kiþinin yaptýðý yorum kendisinin aynasýdýr. Kendisini tanýmam bilmem whatshap grubundamýdýr deðilmidir hiç bilgim yoktur. Kendisinin forumlardaki yorumlarý onun aynasý olmuþtur. Þahsi kanaatimce gerçek bir yatýrýmcý ky tarafýndadýr.
Son düzenleme : hasson34; 08-04-2018 saat: 16:20. Sebep: ilave
Volbor yola girdi ama bende dahil çok kiþiyi etkiledi, bu kadar olumsuz yazmasaydý bugün hisse sayým çarpý ikiydi volboru her daim en içten duygularýmla anacaðým.
Benim düþüncelerimde deðiþiklik yok
ilk gün ne yazdýysam
sonuncusu hariç tamamý
üstelik daha aðýrý ve fazlasý ile oldu
SADECE
son 4 ayda geliþen durum nedeni ile
emeði geçenleri tebrik etmek istedim
anlama kapasitesi yetersizliði ile anlamamýþ olabilirsiniz
yada
belki de ben tam anlatamamýþ olabilirim
her ikisi de mümkün
ilk günden bu yana hep
ÝNÞALLAH YANILIRIM
dedim
baþýndan beri tüm geliþmelerde haklý çýktým
ÝNÞALLAH
nihai sonuçta yani KODDIÞI nda yanýlýrým
bu nu da hep diledim zaten
tüm bu düþünceler FÝYATTAN BAÐIMSIZDIR
KEZBN ve benzeri GÖZALTI PAZARI yada YAKIN ÝZLEME PAZARI hisseleri
küçük yatýrýmcý için ömür törpüsü vakit ve sinir sistemi zararý ihtiva eden hisselerdir
bilmem ANLATABÝLDÝM MÝ
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Hocam oncelikle iyi niyetleriniz icin tesekkurler... Ins burada magdur olan ky'ler aklindaki fiyattan cikarak magduriyetlerini giderirler...
Bu arada ne kadar bazen size kizsakta hep soyledigim farkli gozle ara sirada olsa kervani yorumlamaniz bizi memnun eder...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Sayýn frecell1998 ben bu volboþu küçüktür sýfýrdan dan dediði günden hatta ilk yazýsýndan beri eleþtiririm tabiki gerçek eleþtiri her farklý bakýþ açýsý birþeyler katar insana ama volboþ un yaptýðý eleþtiri deðil yönlendirme idi korku salma idi ve kötü niyet idi onun için þuan ne yazdýðý ne yazacaðý çok da önemli deðil demekki yeni görev yüklemiþler bu zatý muhtereme piyasaya çýktýðýna göre patronlarý farklý bir his içinde göndermiþ bu kez onun için derimki ne yazarsan yaz volboþ gerçekten boþsun
Yer Ýmleri