çokmu sevdi bizide döktü göz yaþlarýný ev hanýmý zeynep haným yoksa gözüne soganmý kaçtý ne oldu verdigi sözler siz sorun niye döktügünü yoksa tahmin edin niye döktü acaba ??
çokmu sevdi bizide döktü göz yaþlarýný ev hanýmý zeynep haným yoksa gözüne soganmý kaçtý ne oldu verdigi sözler siz sorun niye döktügünü yoksa tahmin edin niye döktü acaba ??
Yatýrýmcýlar tek tek telefonla aranarak saðlam bir dava olayýna giriliyor dendi. Zaten Bursa grubundada baþlamýþ eylem. Diðer gruplarda Bursa grubuna tam destek vermek adýna mücadele için istiþarelerde bulunuluyormuþ. Bu zamana kadar hiç bir grupta deðildim ama metin oktay gibi bendende 300 bin lotla destek var. Dahada çoðaltabilirim lot miktarýmý. Zaten Bursa grubundan Ýsmail beyede destek adýna özelden bildirimlerde bulunuluyormuþ.Diðer gelismeler bilahare bildirilecektir.
Sayýn frecell bildiðim kadarýyla siz Bursa grubundasýnýz. Sizin fikrinizide öðrenebilirmiyiz.Bu zamana kadar yazdýklarýnýzý hep beðenmiþ ve desteklemiþimdir.
Hocam biliyorsunuz biz sirketin nefes almasi icin davamizi geri cekmistik.
9 aya yakin bir zaman oldu bazi borclari yapilandirdiklarini maalesef bilancodan ogrendik gonul isterdi ki kap haberinden ogrenelim.
9 aylik surede maalesef zt seffaf davranmadi birakin seffaf davranmayi ss donemindeki aliskanliklara geri donuldu.
Su anda kervn ile ilgili tanidigimiz bildigimiz butun gruplarla irtibat halindeyiz... Muhtemelen cok kuvvetli sekilde hukuki hakkimizi ve bunun yaninda da baska eylemlerimiz olacak.
Gorulduki maalesef bizim sirketin toparlanmasi icin yaptigimiz mucadeleler sirket ve zt tarafindan kiymeti bilinmemis. Hatta tahta hareketleri ile magdur etmistir.
9 aylik surenin yeterli oldugu kanaatine varip spk nin son suc duyurulari kapsaminda ve sirketin seffaf ve duzgun yonrtilme dilegimizin karsilanmamasi neticesinde... Mucadele karari aldik...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Sayýn frecell bu zamana deðin sirketin iyi niyetinden bahseden kesim bile bugün aldýðim haberler sonucu aynen yukarda ifade ettiðiniz söylemlere yogunlaþmýs ve destek konusunda tam ve sonuna kadar þirketin karþýsýna geçmiþ. Butün yatýrýmcýlar artýk þirket elini taþýn altýna koymalý hep iþleri ky yaptý der. Þu an kademelerdeki miktarýda belirleyen kiþinin eski bir ky ve dans arkadaþlarý olduðu dillendiriliyor. Ben aslýnda hissenin geçmiþini pek bilmem tesadüf sonucu bir arkadaþýmýn tavsiyesi ile girdim. Çok sýkýntým yok ama desteðe her zaman varým. Görünen durumda pek çok kiþi kan aðlamakta. Artýk býçak kemiðe dayanmýþ. Þirket batacak kaçacak diyenlerede aldýrmayýp sadece ky kendini þirketin iþini yaparak kullandýrtmamalý. Geliþmelerin hasý yakýnda. Bugünlerde bir kap haberiyle gaz alýnmaya kalkýlabilir. Bu oyunlara uyanýk olunmalý. Yazdýðým kelimeler benim duyum ve yorumlarým. Etkilenmeyin sadece okuyun gećin arkadaþlar.
hadi biz alýþtýk beklemeye 1 tlden 30 milyon lotu alan birileri 5 yýl beklermi ? 30milyon para bagladý adamlar 35 kuruþluk hisseyi 1 tl aldýlar hemde
Frecell hocam ben 5 yýldýr kervan dayým kendime görede belli büyüklükte bir miktar hissem var. Baþkalarýna göre çerez parasý olabilir. Bir 5 yýl daha beklerim hatta param tamamen batabilir hiç sýkýntý yok. Eðer yeniden bir dava açýcaksanýz bence þirketi batýrmaya oynamalýsýnýz. Batýrmaktan kasýt kot dýþý anlamýnda deðil þirketin sahiplerine hiç birþey olmaz. Tamamen ellerini kollarýný baðlamalýsýnýz taki tüm mal varlýklarýna ve hatta hapis cezasýna kadar. Ayrýca spk yada dava açmalýsýnýz. Söylediklerim kolay olmayabilir ancak iyi ve güvenilir bir ekiple bunu yapabilirsiniz. Amacýnýz bu olmalý. Oluþum için gerekli desteði vermeye hazýrým.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirketle uðraþýlmasý baþtan hata.
spk alehyine anaysaya dava açýlmasý gerek. daha önce de söyledim. hatta yanýna danýþtayý da ekleyin.
bi kamuoyuyla hallolur Allahýn izniylen. avukat yoksa size en iyilerinden ayarlarým merak eetmeyin.
bu arada ben avukat deðilim. sadece hissedeiym.
spk zaten ne zaman ky lehine karar almýþ. spk dan meded ummmak, trumptan merhamet beklemek gibi biþey.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Yer Ýmleri