Hayýrlý cumalar herkese.
Hayýrlý cumalar herkese.
sen ordaki tarihleri zeynebin kap haberlerini kronolojik sýraya koy spk ya gönder deki biz cözemedik bu satýþlar tesadüfü mi þirkete soruyoruz cevap yok taþtan cevap var þirketten yok spk olarak zeynbimize bir sorarmýsýnýz bu kronolojik sýralamayý yatýrýmcýlarýna bir izah etsin diye).. belki blokenin kalmasýna faydasý olur..y.t.d
Tüyona ihtiyacým yok. Bu iþi
Bilseydin bu kaðýtta olmazdýn. Yada çoktan satýp giderdin. satýþtan sonra bloke kaldýrýlmasýný istemekten daha normal ne olabilir. Neyse sen istediðine inan. Benim kendi aklým var çok þükür. Sen fesih Davadan vazgeçmeyin diye aðlarken ben burada çaðrý iþi
Belli olmaz zeynep kazanabilir zaman tanýyýn diyordum. Zaman beni haklý çýkardý. Bu seferde öyle olabilir. Millete gaz vermekten baþka bir þey yaptýðýn yok.
bir güldüm bir güldüm ALLAH ta seni güldürsün) zamanýn seni haklý cýkarmasý önemli deðil ki hisse fiyatý seni haklý cýkardýmý cýkarmadýmý o önemli ky nin bence en büyük hatasý fesih davasýný dondurmasý idi ve hem zaman ve hem hisse fiyatý beni haklý cýkardý
) hayýrlý cumalar ben cuma namazýna gider artýk uzaktan seyrediyim kalýn saðlýcakla .. y.t.d
bu operasyonu desifre ediyorum zeynep gömer opersyonu ,ALLAH tan spk cepheyi salam tutuyor.. her halde yokardaki yorumu okuyupta hisse bloke kalkýnca kalkacak diyenler dikkat idin size iyi kalkacak artýk ne kalkarsa) y.t.d uzaktan seyrediyin hadi gýz sahrekarlýðý býrakýn hisse geri alýmý acýklayýp ky kurtarýn pacanýz yerse
) bak ky sizin gibilerin yönettiði þirkete güveniyor siz kendi yönettiðiniz þirkete güvenip hisse gerim alýmý acýklamýyorsunuz coooookkkk ayýppp VALLA::
) Y.T.D
Deðerli kervan yatýrýmcýlarý blokeler kalksýn zeynep tümer milyon lotlarý tahtada satacak diyenler.
Bu size mantýklý geliyorsa diyecek sözüm yok. 35/36 kuruþ olan tahtada 30 milyon lot nasýl satýlacak.
O da en az 30 milyon lot. Ýlk gün alan olur. Akþam kap ta z.t þu kadar satýþ yaptý, lot miktarý þu kadara düþtü
Yazýsý gelince ertesi gün alan olur mu? Günlük iþlem hacmi 100 bin lot olan tahtada 30 milyon lot satmak nasýl olacak.
Neyse herkesin düþüncesi kendine.
varsa okadar lotun virmanla satýyým bak gör nasýl satýlýyor) y.t.d hatta 300 milyona da talibim 35/36 dan satmaya
) y.t.d zeynep satmýyacak ki 25 + 5 milyon alanlar satacak o da %5 gecmediði icin acýklama yapmak zorunda deðil
) ...zaten diyeceðini demiþsin kendince
) benimde size diyeceðim yok kaybetmeye mahkumsun kusura bakma
) y.t.d
Yer Ýmleri