Hasson34 özel mesajýnýzý aldým. Cevabýný yazdým. Karadeniz aksaný falan gerek yok bu tip iþlere.
Þakaysa komik deðil.
Hasson34 özel mesajýnýzý aldým. Cevabýný yazdým. Karadeniz aksaný falan gerek yok bu tip iþlere.
Þakaysa komik deðil.
Bende kervn da dava grubuna dahil olmuþtum; ancak birileri davayý malesef geri çekti, bunun sebepleri ve sorumlularý kim bilmiyorum.
Burada Avukat Nail Çakýr'ýn hukuki sorumluluðu nedir onu da bilmiyorum; ancak nezaketen de olsa davacýlara bilgi verilmesi daha þýk olurdu diye düþünüyorum.
Bu gruptaki bazý kiþiler hurgz ve anel telekomdaki çaðrý ve fesih davalarý için de ayný avukatý önermiþ.
Davacý arkadaþlara tavsiyem davaya mümkün olduðu kadar katýlýmcý olmalarýdýr.
Sn.Mamadov, Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ. aleyhine açýlan her iki fesih davasýnda da yer alan birisi olarak, þunu belirteyim ilk davayý avukatýmýz Nail Çakýr deðil herkes kendisi geri aldý.
Yani avukat hiç kimse adýna davayý geri çekmedi.
Davacýlarýn kendi aralarýnda yapmýþ olduðu istiþarelerden sonra oylama yapýlarak grup kararý alýndý.
Bu grup kararýndan sonra davacýlar bizzat kendileri mahkemeye gidip dilekçe verdiler.
Hatta dava açanlar ilk baþta davadan feragat dilekçesi vereceklerdi ama sað olsun avukat Nail Çakýr, feragat ederseniz bir daha dava açamazsýnýz diyerek bunu engelledi.
Yani þu an ikinci bir dava açýlmýþ ve devam ediyorsa bu tamamen avukatýmýz Nail Çakýr'ýn tecrübesi ve bilgisi sayesindedir.
.?.............
Þirket KAP'ta dava haberini vereceðine neden Uludað Otelin geri alýndýðýný, 25 Aralýkta açýlacaðýný vermez.
Avukatlarý davada borçlarý yapýlandýrdýk, ödeme yaptýk diyor
Ama neden KAP'ta hiçbir haber yok
Bu suç deðilmi arkadaþlar.
SPK bunun sorumlularýna ceza vermek zorunda deðilmi
Siz oyunlarýnýza, paranýza para katmaya, yüzlerce yatýrýmcýnýza zulmetmeye devam edin.
Hatta bu baþarýlarýnýzla gurur duyun, içki masalarýnda kutlamalar yapýn.
Ama bir yerde bir acý varsa ama böyle ciðerden gelecek bir acý; Ýþte oraya rahmet yaðar.
Tilki de kendini zeki zanneder ama sonunda bir avcýnýn kucaðýna düþer.
Mahkeme fesih kararý alýrsa deðerlendirmede þirket hissesinin deðeri konusunda tahmini bir rakam bar mý bilemiyorum, Þitkrt hissesinþn deðerini tespitte hangi yöntemler kullanýlacak, þirket varlýklarý deðerlendirme raporlarý yanýsýra, þirket piyasa deðeri çarpanlarýna kullanýlacak mý?
Ayrýca þirket birleþimi sonrasýnda SPK nýn tespit ettiði bazý yöneticilerin þirketi uðrattýðý büyük zararlar ve çok kelepire þirket dýlýns çýkarýlmýþ Bodrum hotelin gibi þirket varlýklarýn da þirket hissesinin deðerini tespitte iliþtirmesinin hukuksal dayanaðý var mý?
Bir baþka bakýþ açýsýyla; yöneticileri akrabasý diye zt yi çaðrýdan muaf tutan hukuk, zt nin yönetimde olan akrabalarýnýn yaptýðý usulsüzlük veya yolsuzluklardan da zt yi sorumlu tutar mý? Yani bu baðlamda hukukta ki denklik ve kýstas ilkesi iþler mi?
Sonuç olarak bu fesih davasý fesih ile sonuçlanýrsa yatýrýmcýlarýn uzun yýllardýr okulmuþ büyük zararýnýn ne kadarýný telafi edebileceði önemli
Yer Ýmleri