Vay be habere bak. Çaðrý var diye geldik. Geldiðimiz durumda çaðrý yokmuþ. Hayat çok acayip yav.
Vay be habere bak. Çaðrý var diye geldik. Geldiðimiz durumda çaðrý yokmuþ. Hayat çok acayip yav.
Volbor sen ne diyorsun bu habere. Þirket tazminat davasý açarmý spk ya)
Yada biz dava açabilirmiyiz. Spk çaðrý var dedi, meðerse yokmuþ. Nihai kararmýþ bu.
Hocam 39 kurustan 34 kuruslara kadar ky nin mal bosaltacagini sanmiyorum...
Sozde tahtacimiz 100 kusur binle (isyatirim) asagiya basti... Aksamda 250 binin uzerinde(is yatirim) islemle 39 a geri cekti...
Birincisi cok guzel psikolojiye oynadi
Ikincisi yine artida kapatti...
Ucuncusu cagri olayinin kapanmasi ile blokelerin cozulmesi ile tahtaya gireceklerin gozunu korkuttu...
Ki gecen hafta tebligatlar ulasmasina ragmen bilancodan sonra cagri olayinin bitmesi ile ilgili haberi vererek... Kontrolun kendilerinde oldugunu gosterdiler...
Bundan sonraki haber akisi onemli takip edelim. Destekleyecekler mi desteklemeyecekler mi??
Hakim ortak borsadan para kazanmak istiyor mu istemiyor mu?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Tabi hakim ortagin bu kadar malla bu islem hacmiyle bu pazarda mal satmasi zor...
O zaman ne yapmasi gerekiyor??
Yapacak mi takip etmek gerek...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Kardeþim söyledik size biri çýktý yok SPK itiraz etti yazdý Danýþtay kararý kesindi
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn freecell, görüþlerinize saygý duyuyorum ama ben kendi kanaatimi söyledim.
Bence ihtiyacý olan bir ky veya süreçten sýkýlan biri mal çýkmak istedi. Karþýlayan olmayýnca fiyatý çekip satabildiðini sattý.
Þahsi düþüncem bu þekilde. Tahtacýda bekledi aþaðý gelmesini, sonra aldý.
Volbor ne diyecek merak ediyorum. Dava açalýmmý spk ya sayýn volbor? Eðer kot dýþý olursa kynin baþka þansý yok zaten.
Yer Ýmleri