bu gece rüyamda kuraný kerim dinledim. muhtemelen kervn yukarý hareketlenecek.
rüyada kuraný kerim dinlemek tevili: eðer rüya sahihse bereket, rahmet, merhamet ve zenginlik demektir.
bu gece rüyamda kuraný kerim dinledim. muhtemelen kervn yukarý hareketlenecek.
rüyada kuraný kerim dinlemek tevili: eðer rüya sahihse bereket, rahmet, merhamet ve zenginlik demektir.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Hile hurdalara raðmen istedikleri gibi yola devam ediyorlarsa bunun tek sorumlusu SPK mýdýr? Devletin ekonomisini borsasýný yöneten üst otoritelerin iþe kurumlarýn hiç mi sorumluluðu yok?
evet sayýn 1prometheus, kimse kahin deðildir. rüya sahihse olur inþallah. ama rüyalar kiþiye özeldir. yani ben satar çýkarým kalanlara yarar saðlamaz, ona bi þey diyemem. çünkü ben kervn. da zararda deðilim. bunu da belirtmiþ olayým. çýkar geri gelirse, rüyamýn tabiri anlamýnda o da beni baðlamýyor. niye ben rüyamý yazdým. belki baþkalarý da yararlanýr kýsmen de olsa.
Edvin Lefevre
Rüyalar doðruluða iþaret etmez.
Enfal suresi 43 ayet. Bedir savaþý öncesi sevgili peygamberimize düþman az gösterilmiþti.
Ancak çoktular. Bu arada benim dava iþi yattý. Ýþten çýkarýldým. Ekonomik kriz sebebiyle.
Avukatlar 10 ile 15 bin baþlangýç parasý istiyorlar. Masraflar için. Ýki ay önce olsa eyvallah dedim. Ama þu an için yapacak bir þey yok.
......... ........
Son düzenleme : fabrika; 23-03-2019 saat: 23:53.
efendim, peygamerlerin rüyasý, savaþýn sonucundan da görüleceði üzere hükümdür ve sahihtir. orada rüyadaki azlýk, sayýca azlýða deðil, zayýflýk ve moralsizliðe delâlet ediyordu,ama Hz. Peygamber siyaseten rüyasýný yorumlamadý. ancak sahabe bunu açýk bir bilgi olarak anladý. aynen senin anladýðýn gibi
rüyalar tevil ister. ha benim ki sahihtir deðildir bilemem. sen de bilemezsin. ama senin yazdýðýn ayet meali senin anladýðýn gibi deðil, tefsir ister.
diðer bir konu avukat ücreti %15'tir. senin baþvurduðun avukat üzerinde istediði para kendi pazarlýðýdýr. sana baþka avukat bul tavsiyesini veririm.
Edvin Lefevre
ZT. 23.02.2018 tarihindeki KAp açýklamasý ile 1 TL. fiyattan 25 milyon hisse sattýðýný açýkladý. Hisse fiyatý o tarihte 0,35 kuruþ.
Bu haberden sonra hissede hacimli bir yükseliþ baþladý.
Akabinde 24.05.2018 tarihinde ZT bu kez ikinci bir KAP açýklamasý yaparak borsa dýþýnda 1 TL. fiyattan 5 milyon hisse daha sattýðýný açýkladý.
O tarihlerde de hisse fiyatý 0.40 larda.
ZT. 1 liradan satýyorsa bu hisse en az 1.5 olur diyen ky lar kredi çekip hisse alýrken þirkete yakýn birileri de,
18 kuruþtan aldýklarý hisseleri bu esnada özenle döþediler piyasaya.
ZT. hisse alýmý açýkladýktan sonra hisse kendine göre yüksek hacimli iþlemlerle 0,29 kuruþa kadar düþtü.
Her zamanki ky yine maðdur edilirken, þirkete yakýn birileri ise daha da zengin oldu.
Þimdi takaslara baktýðýmýzda görüyoruz ki 1 TL.den satýldý denilen hisseler damadýn þoförüne ait bir reklam þirketine virman yapýlmýþ.
Beyler bunun SS.nin yaptýðý "Ýranlý ortak" haberinden hiçbir farký olmadýðý gibi resmi adý; iþleme dayalý manipülasyondur.
SPK.m.107/2 Sermaye piyasasý araçlarýnýn fiyatlarýný, deðerlerini veya yatýrýmcýlarýn kararlarýný etkilemek amacýyla yalan, yanlýþ veya yanýltýcý bilgi veren, söylenti çýkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazýrlayan ya da bunlarý yayan ve bu suretle menfaat saðlayanlar iki yýldan beþ yýla kadar hapis ve beþ bin güne kadar adli para cezasý ile cezalandýrýlýrlar.
Avukatýmýz Nail Çakýr ile konuyu görüþtüm.
Kendisi de bu iþlemleri þüpheli bulduðunu, bu konuda ayrýntýlý bir araþtýrma yaptýðýný, önümüzdeki hafta suç duyurusu dilekçesini tamamlayarak watsap grubu ile tüm forumlarda paylaþýlacaðýný ifade etti.
Hiçbir menfaat gözetmeden, hiç bir ücret almadan bizler için mücadele eden avukatýmýzdan Allah razý olsun.
Yer Ýmleri