Anladýðým kadarýyla ,kervn borç yükü altýnda....kaç oteli var bilmiyorum ama, 5,6 tane varsa,bunlardan birini satýp temize çýkamýyor mu?
Anladýðým kadarýyla ,kervn borç yükü altýnda....kaç oteli var bilmiyorum ama, 5,6 tane varsa,bunlardan birini satýp temize çýkamýyor mu?
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bizim kervan yatýrýmcýsýna bir haller oldu
Bütün ümitler ilk çeyrekte diye yazýyorlar
Ýlk çeyrek biteli 35 gün oldu
2.ceyrek bekleyin bakalým inþallah o zamana kadar olumlu birþey olur
Yy.tv.degildir
Ýlk ceyrek için þirkete artý deðer oluþturacak hiç bir icraat yapýldýðýna dair bir bildirim yok ki, birinci ceyrek bilançolara daha artý deðer olarak yansýsýn! sadece doviz yükseliþi ile kur farký daha fazla borc yazar.
Ýkinci ceyrek içinde de pozitif bir icraat yok henüz! Kur farký yüksek oranda “eksi” yazýyor þimdilik. Yýldýrma psikolojisi her alanda dolu dizgin uygulamada!
Bu þirkette hiç bir þey yok, hic bir sey olmaz ama hissesi var elinizde bu nasýl bir kafa çözemedim. Beðenmiyorsanýz satýn gidin zeynep tümer selim sayýlgan sizi zorlamý tutuyor bu hissede anlayamadým. Satmýyoruz kardeþim batsa da çýksa da satmýyoruz
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
?
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Uyarý almýþ demek ki daha çok gidecek herhalde son iki gündür alýþ giyom vermiyorlar alan nasýl alýyorsa
Yer Ýmleri