Volbor yazmaz olmuþ neyse yazsinda iki sorum var vobora cv verir galiba
Volbor yazmaz olmuþ neyse yazsinda iki sorum var vobora cv verir galiba
her gün her gün kot dýþý kalacak yok batacak uyarýsýný yapmanýn mantýðý nedir?
anlaþýlmaz olanda buydu
olumlu veya olumsuz yazmanýn ötesinde olan bir durum bu
tamam bizi çok sevdiðinden bizi uyarýyorsun kod dýþý kalacak diye; peki o vakit sat demek istiyorsun anlaþýlan buvermek istediðin mesaj bu...
þimdi holding yüklü borç kalemi olduðu bir banka ile uzlaþma yollarý arýyo; YENÝ PATRONU alamanyalara kadar gidiyo; bunu kapta bildiriyor?
3 ay kadar önce varlýk satýþý arsa ,fabrika v.s den gelen 15 milyon dolar civarý parayý ve otellerin üst kullaným haklarýný 150 milyon TL civarý 12 aylýk bilançoda göstereceklerini beyan ettiler..toplamda 200 milyon TL civarý ediyor.. eðer banka ilede uzlaþýrlarsa ve ödenenecek borçtan az bi rakam ile anlaþýrlarsa; özkaynaklarda belkide 300 milyon TL lik bir artýþ sözkonusu olabilir.son bilançoda bi önceki bilançoya göre de zararý azalttýlar. ben 300 milyonu geçen bir özkaynak artýþý bekliyorum...bununla birlikte an itibarýyla özkaynaklarda eksi deðil zaten sermaye / özsermaye oraný 1TL civarýnda olmasý elbette olumlu bir geliþme olacak .. böyle bir öngörüye sahip olmak için ORTAOKUL düzeyinde matematik bilgisi bile yeterliyken, holdin bununla ilgili yani bilançosal bir iyileþtirme yapacaðýný AÇIK AÇIK beyan etmiþken; böyle bir durumda nasýl KOT DIÞI KALACAK diye insanlarý KAYGILANDIRMA yoluna gidiliyor? nedeni nedir? hedeflenen nedir?
varsa bir yanlýþým buyrun..kap haberlerini son 6 ayýna bakýn detaylarý ve gelecek projeksiyonunu analiz edebilirsiniz...
yoksa KOT DIÞI kalacak tellallýðý yapmak çok basit..
basit olan bir þeyi sürekli tekrar tekrar yazmak ta insanlarý yazan þahýsla ilgili þüphelenme durumuna getiriyor..
ve ayrýca da bu çok çok bayat biþiiiii...bayat olaný da hiç bi insan sevmez...
Arkadaþlar son torba yasasýnda bizim þirketide ilgilendiren önemli bir madde var.bunu daha öncede dile getirdim ama bir ALLAHIN
KULU KATKI YAPMAYI býrakýn yorum bile yapmaya gerek duymadý.
1.þirketin 49 yýllýðýna kiraladýðý otellerin kira süresi azalanlar 49 yýla tamamlama imkaný getiriliyor.
2.þirketler isterlerse devletten kiraladýðý yani üst hakkýný satýn aldýðý yerleri isterse satýn alabilir imkaný tanýnýyor.
bunu þirketimiz belki ortak alarak deðerlendirebilir.
Cin ali bey, cok dogru
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak alacaklarini dusunmuyorum
Bunlar islerine gelirse zulaladiklari paralari cikarip otelleri alirlar bence
Yazma arkadasim yazma senden rica ediyorum þu kiritk donemde yazma bisey.tamm uyarilarini yaptin hissen yok bunuda biliyorum o kere burda kod disi deme gerek yok suan boye bidurum soź konusu deyill bunu daha oncede soyledimm insanlarin gunagina giriyorsunn zararina satan cok senin bulafina istinadenn sana ulasmak uzereyim bilgin olsunn ben seni son kez uyariyorumm ve rica ediyorumm keevanla ilgili bisy yazma yurt disindada degilsin onuda biliyorumm bu arada rahmetli erkani taniyormusun..
15 eylül 2017 tarihli Genel Kurul Toplantýsýnda Þirket yönetimine sorulan sorular ve yazýlý cevaplarý...
Diðer köyde bir arkadaþ paylaþmýþ ;
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri