Yönetim bunlarda kaldýðý sürece hukuksal olarak “zorunlu hisse geri alýmýna sýkýþmadýklarý sürece diðer hissedarlarý dökmek için yatýrýmcýlarka her kulvarda oynamaya devam ederler. Sadece zaman zaman “sahne dekorasyonunu ve oyuncularý” deðiþtirirler yeni stratejilere göre.
Bazýlarýnýn överek bitiremediði Muhteþem yeni yönetimin daha önceki yönetimin götürdüklerini yerine koymak için sorumlulara karþý hukuksal mücadele düreci baþlatmasý mümkün mü? Sanki Þuan yönetimde olanlar daha önce 4 yýl boyunca þirkette neler olup bittiðini bilmiyorlar mýydý? Sadece suç duyurularýndan sonra Kurumlara ve hukuða karþý zor duruma düþünce oyuncularýn pýzisyonunu ve kýyafetleri deðiþtirmek zorunda kalýndý
Kervansaray daki sýkýntýlarý sabah gazetesi köþe yazýsýnda dile getiren dilek Güngör hanýma teþekkür etmek isteyen olursa
kendisinin
Twitter kullanýcý adý : @dilekgunn bilginize arkadaþlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kervansaray daki sýkýntýlarý sabah gazetesi köþe yazýsýnda dile getiren Dilek Güngör hanýma teþekkür etmek isteyen olursa
kendisinin
Twitter kullanýcý adý : @dilekgunn bilginize arkadaþlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi[/QUOTE]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Alman Aareal Bank AG baþta olmak üzere þirketin 100 milyon euroya yakýn borçlarýnýn yapýlandýrýlmasý için bir çalýþma yürütülüyormuþ. Þirketin elindeki mal varlýklarýnýn deðer tespiti yapýlýyormuþ.
Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binalarý olduðu iddia ediliyor. Çýkýþ planlarý kamu kuruluþlarýyla da paylaþýlmýþ.
Haberi yapan yazar belli ki haberden önce ZT ile görüþmüþ ve yazýsýnda geçen bu cümleler çok önemli. Çünkü ZT.nin geçtðimiz hafta SPK'ya gittiði ve önemli görüþmeler gerçekleþtirdiði konuþuluyordu. Bu görüþmenin gerçek olduðu ve olumlu geçtiði bu yazý ile teyit edilmiþ oldu. Ben SPK nýn bu saatten sonra yatýrýmcýnýn da lehine olacak olan konularda þirketin önünü açacaðýný ve yardýmcý olacaðýný düþünmekteyim. Çünkü kervan yatýrýmcýlarýnýn bu güne deðin yaþamýþ olduðu maðduriyette kötü niyetli þirket yönetimi kadar SPK nýn hatalý kararlarýnýn da payý var ve artýk bunu telafi etmeleri gerekiyor. Bu görüþmenin meyvelerini gelecek KAP haberleri ile kýsa zamanda göreceðimizi umut ediyorum.
Yazýda geçen genel kurul meselesini de daha yeni genel kurul yapýldýðý için kimse anlamamýþ görünüyor. Ama yeni yönetim kendi aldýðý kararlarý bir an önce yürürlüðe sokmak ve yasadan doðan zorunluluk nedeniyle 2017 dördüncü ayýna kadar ilk genel kurulunu yapmak isteyecektir.
Ve yeniden deðerleme konusu. Yatýrýmcýlar da bugüne kadar þirket taþýnmazlarýnýn deðerinin çok düþük kaldýðý ve yapýlacak yeniden deðerleme ile þirket özsermayesinin yükselerek þirketin mali yapýsýnýn düzeleceði tavsiyesinde bulunmuþlar ancak önceki yönetim buna hiç yanaþmamýþtý. Yeniden deðerleme konusunun ilk defa þirketin en tepesindeki kiþinin aðzýndan konuþulmasý bu konuda da hazýrlýklar yapýldýðýný göstermekte. Özetle ben yeni yönetim ve yönetim kurulu baþkaný ZT. nin önceki yönetimin aksine þirketi ayaða kaldýrmak için elinden gelen gayreti gösterdiðine ve bunun sonuçlarýnýn kýsa sürede alýnmaya baþlanacaðýna inanýyorum.
Cok degerli gayrimenkulleri olan kervanin degerleme sonrasi gercek degeri ortaya cikacaktir...
7 otel (sadece bodrum muammali), fabrika arsalari (1 tanesi 60 milyondan fazla degere satildi) bu degerden az olmayacak 3 adet daha var), bunun disinda siteler, dukkanlar, tekstil makinalari, istanbul'da icra dairesinin belirledigi 30 milyonluk villa vb bir suru daire dukkan ve arsa...
Daha onceki yonetimin art niyetli davranislari neticesinde sirket direkten donmustu. Su ana kadar takip ettigimiz kadariyla yeni yonetim birseyler yapmaya calisiyor. Yonetimin iyi seyler yapmasi hem kendileri hem de bizim icin olumlu olacaktir.
Oteller isliyor, borc yapilandirilmaya calisiliyor ki aareal bank ile resmi gorusmeler basladi bu borcun halledilmesi yeterli olacaktir.(80 milyon euro) sirket digerlerini odeyecek gucte...
Atil fabrika binalari satisa sunuldu 1 tanesi 60 milyona satildi. Digerleri de satilabilir...
Goruldugu uzere bir fabrika arsasi ve binasi dahi borsadaki onlarca sirketin sermayesinden buyuk...
Onun icindir ki onumuzdeki gunler cok seye gebe... En azindan yy calisiyor gosteriyor. Ve uzerlerinde bulunan olumsuz gorusleri silmek icin de basin vb yayin organlarini kullanacaklari anlasiliyor...
Bist, spk gibi kurumlarla gorusmeleri olumlu en azindan kurallara uyacaklardir. Cunku artik bistte spk da bence bunlara son sansini vermistir. Iyi degerlendireceklerdir...
Hayirlisi diyelim... Bekleyip gorecegiz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Aynen sayýn freecell,
Ýnþallah güzel günler göreceðiz bakalým. Bir an evvel görmek dileðiyle.. Ýnþallah sizler gibi ve burada emeði geçmiþ 3-4, 5 yýl beklemiþ arkadaþlarla sonucunu da beraber görme dileklerimle.. 3 yýlý bitirdik. 4 yýlda bitmek üzere.. Ytd
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri