Ayrýca davanýn ülkemizin bugünkü þartlarýnda 2-3 yýldan önce biteceðini düþünmek saflýk olur.
Dava geri çekilince þirketin finansmanýný düzeltmek için arel bankla anlaþma yada yeni kredi alma yolunda önü açýlmýþ oldu.
Ayrýca davanýn ülkemizin bugünkü þartlarýnda 2-3 yýldan önce biteceðini düþünmek saflýk olur.
Dava geri çekilince þirketin finansmanýný düzeltmek için arel bankla anlaþma yada yeni kredi alma yolunda önü açýlmýþ oldu.
Fabrika abem milletin anlamadýðý yada anlayýpta anlamamakta ýsrarýnýn sebebi dilim varmasada selimin taraftarlýðý yanýnda yer almalarý. Bu dava açýlma zamaný ykb selim iken davanýn geri çekilmesi belli bir süreliðine ykb zeynep zamaný. Þimdi volbor abem yine diyecektir belki kot dýþý kot dýþý onun yazma sebebi ky deðil selimden yana kuyruk acýsý var gibi ve ikili bir anlaþmazsýzlýklarý var yani selimle kan davalý gibi. Belki zamanýnda selimin yanýnda çalýþiyordu bu bir ihtimaldir aralarý bozuldu selim bu volbor abemizi iþten attý adamda geldi burda hýncýný selimi þirketi ve hisseyi kötülüyor. Kendini teselli ediyor o yüzden artýk ona bir sözüm yok. Ama gelelim diðeŕ dava meselesine hissenin önü açýlacak dendikçe yok olmayacak öyle diyenlerde bence selimin aðzýndan onun düþüncelerini yazýyor olabilirler. Selimde ablasýyla belki kozlarýný böyle paylaþýyor. Vay ablam sen beni yerimden edersin bende þirketin önü açýlsýn diye davayý geri çekenlerden forumlardaki adamlarýma çamur at izi kalsýn yorumlarýyla sizi itibarsýzlaþtýracam izlenimi veriyor olamazmý fabrika abem. Bence durum böyle.
Bu kredi alma yolunun önünün açýlmasýný kim istemez ona bakmalý. Cevap çok basit Selimi hala þirketin yöneticisi sanan selim düþmanlarý çünkü selimden intikam alma duygularý kabarýyooo. Kendilerince haklýlar ama yanýlýyo olamazlarmý selimin gerçekten þirketle alakasý yoksa sýrf selime kýziyom diye bunca ky zararý için uðraþýlýrmý durum muhasebesi yapýlmalý. Yada selim bu yapýlanlarý hazmedemiyooo bana yar olmayan þirketin ne hali varsa görsün kyside ztside hepsi batsýn deyip davayýda zaten geri çektiler þirketin önü açýlacak o yüzden vurun abalýya vurun þirkete vurun bursa grubuna yoksa bunlar kervaný adam edecekler görevinizi tam yapmýyorsunuz diyen selimin yorumcularýmý. Bence þýk 2 daha gerçekçi.
Sayýn AB06SS volbor konusunda yazdýklarýnýz bir ihtimaldir. Olabilirde olmayabilirde. Forumlarda ss in adamlarý var mý? Bence var ama kimler bilmiyorum. Bizi 4 -5 yýldýr oyalayan ss e olan düþmanlýk ve kin ile gerçekten ss adamlarý birbirine karýþmýþ durumda.yani gerçten ky olup þirkete kýzgýn olanlar ile ss in adamlarý birbirine karýþmýþ ayný þeyi savunuyorlar. Hata burada zaten.
Davayý geri çekenlere çemkiren gerçek ky þapkasýný önüne alýp düþünmeli. Bu þirketin yeni yönetim ile beraber kurtulmasýný istiyorlar mý istemiyorlar mý. Yeni yönetime zaman tanýnmasý gerekir mi gerekmez mi. Bana göre fesih davasý açan ky o zaman doðru yaptýysa, þimdi geri çekmekle gene doðru yapmýþtýr. Davaya katýlmayanlar olarak bizim söz söyleme hakkýmýz bu kadardýr. Nihayi karar gene kendilerinde.
Birde hisse düþsede kaðýda girelim diye ortalýðý karýþtýran bir grup olduðunu düþünüyorum.
Hocam nasil okuyorsunuz cozemedim. Davayi geri cekenler icin vekalet ucretini ne diyor hocam... Yapmayin yine carpitiyorsunuz...
Davayi geri cekenlerden vekalet ucreti talep edilecek mi dedik???
Veya bu yazidan sadece o bolumumu okudunuz... Bakin bu ve diger yazida soyle diyor. Davasini geri cekenler icin mahkeme davanin gidisatina gore ya davaci lehine veya aleyhine karar verir diyor...Yani masraflari ve vekalet ucretini kimin odeyecegine davanin gidisatina gore karar verilir diyor
Yapmayin... Tere, tereci... Yazi burada avukatlar orada hocam yapmayin...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Dava geri çekilme aþamasýnda yönetimle görüþme yapýldý mý acaba ? Yoksa grup tamamen kendi arasýnda karar vererek mi geri çekti.
Yer Ýmleri