Meydan boþ kalýnca yazýlar hýzlýca döþenmiþ.
Soru 1. Kim dedi 400 milyon lot satýlacak diye.
Soru 2. Bu þirket içi boþ memsa gibi mi ki 400 milyon lot satýlsýn da halka açýklýk 550 milyon lot olsun. Yedirmezler.
Meydan boþ kalýnca yazýlar hýzlýca döþenmiþ.
Soru 1. Kim dedi 400 milyon lot satýlacak diye.
Soru 2. Bu þirket içi boþ memsa gibi mi ki 400 milyon lot satýlsýn da halka açýklýk 550 milyon lot olsun. Yedirmezler.
Kimse kendi malýný içi boþ deðilse baþkasýna vermez. Ýçin rahat olsun.
Bu kaðýtta 400 milyon lot satýlamaz
Bak aða sen 400 milyon satýlacak dersen bu kaðýda hiç girme.senin alacaðýn 5 milyon lot bu
Tahtanýn umrunda olmaz. Sen git memsa falan takýl. Doktoruda al yanýna.
588 milyon sermayede 400 milyon satýlacak da þirket el deðiþtirecek. Vallahi güldüm.
Doðruya doðruyu yanlýþa yanlýþ derim.
Burada yazdýklarým benim þahsi-kendi görüþlerimdir.
Þirket yönetimiyle alakam yoktur. Belki de 400 milyon satýþa konur.
Belki sermaye azaltýmý arttýrýmý olur. Benim baþkalarý gibi bilgi kaynaklarým yoktur.
Þahsi düþüncelerim. Benim kendi forumum yokki yazdýklarýmý sileyim.
Burada dursun bu.
Fesih davasýna devam edilmeliydi
Fesih davasýnda sonuca ulaþmak önemli bir kozdu.
Dava yatýrýmcýlar lehine sonuçlanmadý ilke yatýrýmcý ayrýlma haký bu kullanacak diye bir þey yok, þþrjette gerekenlerin yapýlmadý için blr pazarlýk kozu olabilirdi ve patron gerekeni yaparsa ayrýlma hakkýndan feragat edilirdi.
Ayrýlca sonuç yatýrýmcý yatýrýmcý lehine sonuçlansa zaten hisse fiyatýný ayrýlma hakký fiyatý üzerine taþýrlardý sanýrým.
Fesih davasýnýn þþrketin faliyetlerini veya finansal giriþimlerini kýsýtlamasý söz konusu deðil, bu konudada hikaye anlatýlýyor. Þirket elindeki GM lerin çeyreðini satsa finansal borç kalmaz, ayrýlmak isteyenlerin parasýný ödeyebilir ve ve yüksek özsermaye kalýr, bu özermaye ile þirket kredibilite yükselir. Yani kaynaklardan üretikecek nakitle her türlü yükümlülükler ödenmesiyke þþrketin kalan varlýklarý krebiliteyi her zaman yüksek tutmaya yeter.
Gidiip bu iddialarýný civcivlere anlattsýnlar, onlara yedirirler ancakss oyunlarýndan sonra zt oyunlarý sahneye koyulmaya baþlandý
![]()
sevgili KEZBN ky leri
affýnýza sýðýnarak sizleri ekstra dan üzmek istemediðimden
sadece aklýnýz ve bakýþ açýnýza bir faydasý olmasý açýsýndan birþey rica edeceðim
LÜTFEN
araþtýrýn bir bakalým borsa tarihinde GÖZALTI PAZARI açýldýðýndan beri
1---bu pazara düþen hisselerden KAÇ TANESÝ bu pazardan çýkýp normal pazara geçmiþ
2---bu pazara düþen hisselerden KAÇ TANESÝ bu pazardan KOD DIÞI na gitmiþ
önce saðlýðýnýza sonra paranýza sahip çýkmanýz tek dileðim
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Yer Ýmleri