o zaman baþýný arkaya çevirdiðin zaman anlayacaksýn beni aslaným kapiþtabi anladýysan
seviyrum seni muck
Sen bizi yanlýþ anlamýþsýn tamam bizim bir gurup var ama bu gurup o senin istediðin gurup deðil kardeþim. Aramýza almýyoruz biz. Herkez yan yana omuz omuza bizim gurupta. Sen araya girmek istiyorsun o bizde yok AM barcýoðlu...
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
anlaþýldý , siz ky dostu deðilsiniz, patronlara karþý bir oluþum olmasý diye þunu yapýcaz bunu yapýcaz deyip lotlarý toplamaca insanlarý toplamaca ama aslýnda patronla anlaþmalýsýnýz demekki ama insanlarý farklý yonlere kanalize edip patronlara karþý oluþumlarý sabote ediyorsunuz, burdan sesleniyorum kervancýlara uzak durun uzak dýurun uzak durun , býrakýn orayý benim önderliðimde yeni bir oluþum baþlatalým hak nasýl aranýrmýþ cümle alem görsün, sizi gidi patronseviciler sizi, uzak durun beyler bulaþmayýn
ben burada bi dahada yazmam çok þey kaybettiniz çooook bakýn foyalarýný meydana çýkardým destek olucam diyorum 800 bin lotla nasýl bir topluluksa olmaz diyolar anlayýn artýk kime hizmet ettiklerini
senin gibilerin geleceðini biliyorduk totoþ daha yeni üye olmuþ gelmiþ burda kafa karýþtýrmaya çalýþýyon burda herkez birbirini tanýr ne doktorlar ne mühendisler gecti burdan ... sen bekle dur bak kimse senin gibi düþünmüyortey tey tey
Yer Ýmleri