Sayýn freecell de sana yazmýþ. Art niyetlisin. Ben daha sert yazayým okuduðunu anlamýyorsun, kafanda kurmuþsun bir þeyler.
Ben bunu deðiþtiremem. Sana hitaben son yazým bu. Ne istersen onu yap, istersen spk ya istersen þirkete
Ýstersen ss e dava aç bana ne.
ZT ile avukatkatý boþuna bu kadar uðraþtýlar yollarca, çaðrýdan kurtularak kazanacaklarýndan daha fazlasýný zamansan kaybettiler,
Oysa tahtayý metro gibi nakit gücü yüksek maliyeti taþýyýp hlsse fiyatýný çaðrýnýn üstünde tutabilecek birilerine verselerdi. Flyatý taþýyýp çaðrýnýn fiyatýnýn üstünde tutsalardý, Sonra önce çaðrý ilan edilip sonra yüksek likit ve karlýlýk oluþturacak bir kaç varlýk satýlýþýbyapýksaydý, böylece hisseye daha yüksek hamleler yaptýrýlarak ceplerinden para çýkmadan çaðrý ve bþr çok girdap daha kolay aþýlýrdý. Bunun manipukatör tarafýnda yok, þirket varlýklarý ortaklýk yararýna doðru deðerlendirilir doðru kullanýlsaydý, hisse fiyatý bu flyatlarý hakederdi zaten.
Ama tabi burda yeni tahtacý finansör Ýle rant paylaþýmý anlslmasý gerekirdi, bu paylaþým iþlerine gelmezdi sanýrým.
Neyse çaðrýdan kurtulurlarsa zafetleri kutlu olsun. Ana aþla hakkaniyet ölçüleri içinde olmuþ blr zafer deðildir. Alavere dalavere kille hurda herþey. Atý alýp Üsküdar’ý geçme olayý sadece. Ne yapalým yollardýr borsada her atý kapan Üsküdar’ý geçiyorYeni kutsal sosyal ilkemiz
!
Dediklerinize katýlýyorum. Tahminim farklý bir planlarý vardý. Milyonlarca lotu piyasada satmak gibi.
çaðrý iþi bunu bozdu. Zaten hatýrladýðým kadarýyla önemli bir miktar sattýlar zaten. Çaðrý muhafiyet baþvurusu yaptýlar.
Kimsenin haberi olmadý. Bu arada epey bir þeyler sattýlar diye hatýrlýyorum. Red yiyeceklerini düþünmediler. Sonra nedense planlarýný deðiþtrmeden bloke geldi. Ortalýk iyice karýþtý.
þahsen kendisini tanýdýðým için artniyet konusundaki söyleminiz çok kabaca ve saygýsýzca, kendiside hisseye yatýrým yapmýþ bir yatýrýmcý hemde ky dediðimiz, söyledikleride doðru þeyler siz neden anlamadýnýz , sizden gayet mantýklýca buyrun anlatýn bizde bilgilenelim dedi, buyrun meydan sizin anlatýn bilelim biz cahiliz ya
Ayrýca kimseye cahil demedim.
Yer Ýmleri