gerçek maðdur küçükler var hep onlara üzüldüm ondan yazdým. salak adamlarý hiç sevmem kervan da epey bir var onlardan beynindeki su seviyesi eksik olan.
gerçek maðdur küçükler var hep onlara üzüldüm ondan yazdým. salak adamlarý hiç sevmem kervan da epey bir var onlardan beynindeki su seviyesi eksik olan.
Belki tekrardan yazarým gerçekleri son durumlarý siz küçüklere ama þimdi kararsýzým.
Merhaba sayýn feritbey,
Ben sizi hatýrlayamadým ama iyi tarih vermiþsiniz. Bundan sonraki süreçte neler bekliyor olacaðýz.. Saðolsun þirketten de spk dan da bir haber yok.. Yatýrýmcý kaldý kendisiyle baþ baþa.. Ya da birþeyler oluyor haberimiz yok..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þuanki anlamadýðýmýz konu þirket için güzel þeyler yapýlýrken (çaðrýdan kurtuldu,fesihten vazgeçtik,biraz para verse borç kalmayacak) þirket sahipleri neden kafalarýný kuma gömmüþler
artýk kimsenin pek umrunda deðil , vakti olan patronun insafýný bekleyecek, yapabileceðimiz hiçbirþey yok, ben çok eski deðilim çaðrýdan dolayý belki benim maðduriyetim yoktur ama eskiler kimseyle grup olmadan kimseyede itimat etmeden tek baþlarýna açabiliyorsa spk ya dava açacak zarar tanzimi isteyecek, bence zararý çok olanlar için güzel fýrsat
Yer Ýmleri