Küçükler býrakýn Ayhan Öztürk ü onu kervanýn yanýndan geçirmezler ihtiyar onu tanýmaz görse tokatlar
Küçükler býrakýn Ayhan Öztürk ü onu kervanýn yanýndan geçirmezler ihtiyar onu tanýmaz görse tokatlar
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HÝSSE YARIÞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yýl yarýþalým
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalým tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENÝYILINIZ KUTLU OLSUN
bir halt olacaðý yok.
emtilalar genelde beþ yýlda bir ya kendini toplar ya da iflas eder.
bu kervan ya dürülecek ya da sürülecek noktasýna gelmiþtir. hayýrlý bereketli gelir inþallah yeni yýl.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
Doktor burada kufur mufur edecegine, hisseanalizde dostlarina memsanin genel kurulda bagimsiz denetim firmasi onaylanmadigindan kotdisi kaldigini anlatsin , acaba bayrak tutan en ön safta kim vardi? Bagimsiz denetim firmasini onaylamayin diyen forumlarda kim idi? Her maddeye hayir diyen kim idi? Kendi pisligini temizlesin ondan sonra gelsin burda yazsin. Yuzsuz , adam memsanin tatasini kapattirdi. Yazsa ya hisse analizde , yazamaz artik, kör inadindan tata kapandi
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kervn a geçeceðim dememiþki sadece yorum yapmýþ feritbey.. Ya da Ben öyle anladým.. Mayýs yükseliþinden önce de ayný kiþi yorum yapmýþtý. Yaklaþýk 3 kat prim yaptý.. Bakalým hayýrlýsý.. Sizce iyi olmaz mý þimdi de 3 kat daha gitmesi.. 1.05- 1,10 yapsa mesela.. Ytd
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yaptýklarýnýda bir anlatsalar plan proje nedir aydýnlatsalar
Hayýrlý seneler herkese. Antalyada otelde ss in davetlisi olarak aðýrlandým.
Yedik içtik, güzel bir gece geçirdik. Þimdi otel odasýnda þampanya patlatacaðýz.
Ss göndermiþ, ikrammýþ
Yer Ýmleri