Originally Posted by
melike
Birileri gerçek yatýrýmcýnýn emeðini bedavadan almak için çok fazla ileri gitti, ky nin yýllarýný çaldýlar. birilerinden bilgi edinmeyi býrakýnýz direkt spk dan bilgi edinmeyi deneyiniz. Neden birilerinin aklýna ihtiyaç duyarsýnýz ki? Ben öyle yapýyorum. sizler de madem ky siniz. Her bir ky spk ya bu konularda sorular sormayý akýl etmiþ olsaydý biliniz ki herþeyi belki de daha iyi görebilirdiniz. Yýllarýmýzý çaldýlar. forumlarda (alýn teri emeðimden oluþan yatýrýmýma) meydan okur gibi yorum yapanlar... battý batacak diye tarzý gerek tahtadaki hareketler gerekse kaptaki haberler ile paralel olarak yorum yazanlarý gördük. Þirket yandaþý deðilim diyenler ama ne hikmetse tüm bu yerli yerine oturan domino taþlarý gibi birbirini tamamlayan ekip oyununu andýran 3-4 yýllýk süreci gördük. Spk dan bilgi edinebilirsiniz. Bildiklerim kendimde kalýr. Kimseyi etki altýna almak istemem. 3 yýldan fazladýr bundayým. çýkmayý düþünmüþtüm fakat birisi yatýrýmcýya kendinden çok emin þekilde meydan okumaya kalktý ona kýzdým ve halen devam ediyorum. Bundan sonra ne yaparým. Þuna eminim ki ; elimdeki lotlarýn çeyreðini batmasýný görmek için tutacaðým. Ýþin aslý hani öyle bir durumu görmüyorum da bu algýyý yapan ( þirket yandaþý deðilmiþ te ama ne hikmetse ekip iþinde baya uyumlu olan) þahýslar ýn beklentisi olduðu için onlara göre kot dýþý ise oraya kadar bekleteceðim. Elbet bana göre ise çeyrek lotum yakýn izleme pazrýndan çýkýþýný görmek içindir yani çaðrý içindir. Onu göreceðim o kadar. Çaðrý yoktur diyenler olacak. Ve ben bu konuya tekrar parmak bastým. Çünkü bu þirketi yönetenlerin artýk bedel ödemesi gerekir diye yazdým. Bunca zamandýr yatýrýmcýyý süründürdükleri yetmiyormuþ gibi halen de süründürmeye devam ediyorlar. þöyle 1,5 lara gelse çok kiþi kaçýp gidecem ama istedikleri 0,35 lerden almak. hatta þimdi de 0,60 lardan almak. orada da süründürmek. Bu nedenle akýllý olun ky. spk ya sorun. yakýn izleme pazarýndan çýkmasýnýn þartlarý günümüz itibari ile nelerdir. sorun öðrenin bakalým. çaðrý zorunluluðu kalmýþ mý direkt spk dan resmi yazý ile öðrenin. Spk, resmi olarak çaðrý zorunluluðu kalkmýþtýr dedi mi ki herkes bu kanýya vardý. Hani dedim ya bu konuya parmak bastým. Ky yi süründürme derdinde olan terbiyesizler bedel ödesinler diye bu konuya parmak bastým. ky den bedavaya alamasýnlar diye yazdým. Çaðrý zorunluluðu kalkmaýþ ise avucunuzu yalarsýnýz ey spek misiniz ne siniz. Süründürürsünüz öyle mi? Hadi sirindirün. Ýlla ki böylece siz de sürüneceksiniz. spek bozuntularý. YTD
Yer Ýmleri