Haa bir de þu var 08.09.2017 bülteninde spk 200 küsür milyon þirket dýþýna çýkarýlmýþ veya zarar uðratýlmýþ diyor kimse bunun peþine düþmüyor. Yeni yönetim düþmez tabi kardeþi doðal. Ky hiç sorgjlamýyor spk yalan mý söylüyor.
Haa bir de þu var 08.09.2017 bülteninde spk 200 küsür milyon þirket dýþýna çýkarýlmýþ veya zarar uðratýlmýþ diyor kimse bunun peþine düþmüyor. Yeni yönetim düþmez tabi kardeþi doðal. Ky hiç sorgjlamýyor spk yalan mý söylüyor.
Biz kervan yatýrýmcýlarý olarak þuan nasýl zor d urumdaysak ç olugumuz çocuðumuz nasil periþan sa allahta bizi bu hale düþürenler i periþan etsin zeynep tümer eski dönemin sorumlusu ben deilim demekle kurtulamazsýnýz ne yazýkki ozaman gecmeyecektiniz þirketin baþýna þuan bir eliniz yaðda bir eliniz balda yaþýyorsunuz lüks konutlarinizda ama mahþer var bunu sakin unutmayýn bu dünyada hesabýmýzý kapatamazsak mahþer de kapatiriz
bir þirket bata bilir normaldir yanlýþ yatýrým kararý alýr batar normaldir ama sizin ki öylemi trilyonluk kredi cekilmiþ borc duruyor karþýlýðý yok düpedüz hortumlanmýþ..yani kýsaca birleþme esnasýnda holding soktuðunuz varlýklarý nakite cevirdiniz) nakit sizin oldu borc bizim
) TEK AKILLI SÝZSÝNÝZ YA
) Y.T.D
kardeþim yokki kadý Gýyaseddin gidesin huzuruna anlatasýn durumu, oda çaðýrsa bunlarý ayaðýna sorsa hesabýný, devir kan emicilerin devri, elbet çýkar biryerlerinden millete çektirdikleri zulum, ama onlar belanýn baþlarýna neden geldiðini anlamazlar, haramzede insanlar, imaný eksik insanlar baþlarýna gelen nusubetlerin, hastalýklarýn,hayýrsýz evlatlarýn sebebini asla anlayamazlar,ADAMLAR RESMEN ÇOLUK ÇOCUÐUNA HARAM PARA YEDÝRÝYOR, BÝR ANNE ÇOCUÐUNA NASIL HARAM YEDÝRÝR, BÝR BABA BUNA ANSIL RAZI OLUR
. Sirketten ailecek zeynep selim ertan sayilganlar 100 milyon tl ye yakin paralari aldilar. Odemediler kapatmadilar borclarini. Sirket gozaltina dusmus, kucuk yatirimcilari magdur olmus , aldiklari 100 milyon tl ile keyif catmak ne demek , ayip , ayip , Ayrýca birleþme esnasýnda Uludað ve Kundu Otel in tahsis iptal davasý olmasýna raðmen bunlar da deðerlemeye katýlýp hisse tahsis ettiler. SPK, yatýrýmcýlara bununla ilgili dava açabilirsiniz dedi . Biz adamlik yaptik fesih davamizi cektik kac ay oldu zeynepten tik yok. Otelleri tahsis etti zeynep abla aldi 400 milyon lotu , sirketten borc aldilar 100 milyon tl hala odemediler, gelmis ben daha yeni basladim diyo zeynnep tummer. Sirketten borcu da mi yeni aldin zeynep tumer? Parayi alirken yonetimde yoktun ? 400 milyon lotu alirken yonetimde yoktun? Genel kurulda selim gardasini ibra ettin. Madem suclu kardesin? Kardesini niye ibra ettin? Bu kadar insan magdurken, cani yanmisken, cocuklarinin yuzune bakamiyorken, senin bogazindan lokma gecebiliyor mu?sirketten Borc aldigin her tl yi harcarken , harcamasi iyi de mi? UMARIM COLUK COCUGUNUZ SIZIN KASITLI OLARAK YAPTIGINIZ BU ZULUMLERDEN DOLAYI MANEN DE MADDEN DE ZARAR GORMEZ. Cunku o gunahsiz yavrularin sucu yok. Ama binlerce yatirimcinin gunahsiz cocuklari babalarinin can sikintilari icin size hayir dua okuyor mu saniyorsunuz? Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ismail baskanin onderliginde, eger sirkette bi duzelme olmazsa , yuzlerce yatirimci ilk once istanbulda sirket merkezine sonra spk merkezine yuruyecegiz. Su ise bak ya....aliyolar sirketin parasini borc, odemiyolar banka borclarini, sonra yan yatti camura batti. Sizin gibiler yuzunden binlerce insan magdur olmus, neymis areal borcunu odeyeceklermis gorusme baslamis. La 4 aydir ne gorusuyonuz? Almissiniz krediyi? Nereye kullandiniz? Ne yaptiniz belli degil. Yaziklar olsun. Birde utanmadan cenneti hayal edersiniz. Ulan gariban yatirimcinin parasina goz dikip borsaya acilip sonra bu dunyada gununuzu gun edin. Oteki dunyada cennet mi hayal ediyonuz? Hz Allah, ben herseyi afdederim ama kul hakkini affetmem diyor. Binlerce yatirimcinin ahi uzerinizde. 1 tl 2 tl 3 tl 4 tl hisse maliyeti olan var. Hisse olmus 34 kurus . Butun hisseler rekor ustune rekor kirarken bizi maf ettiniz. Size tesekkur mu edelim zeynep ve selim ve ailesi? Beraber 100 milyon tlyi sirketten borc alirken iyi. Odemeye gelince para yok. Naptiniz paralari? Bari bizede soyleyin? Tatil e mi gittiniz? Amerikalarda mi yediniz? Naptiniz? Biz evimizden alisverise bile cikamiyoruz. Kac ay oldu, anlasilan o ki zeynep haniminda selimden farki yokmus
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fesih davasý çekilirken alýnan karar gereði 1 Marta kadar bekleyip þirkete fýrsat verelim denmiþti. Fiyat yine buralarda kaldýðýna göre þirketin biþey yapacaðý yok anlaþýlan. Daha brüt takastan bile çýkaramadýlar kaðýdý yada iþlerine öyle geliyor.Ama bizim tarihimiz belli bu fiyatlar ve bürüt takas bizim iþimize gelmiyor. Daha kuvvetli olarak fesih davasýný yeniden canlandiracaðiz ve her türlü þikayeti yapacaðýz. Fazla biþey kalmadý bakalým el yaman bey mi yaman göreceðiz. Allah bunlarý bildiði gibi yapsýn onlarý bu kadar pislikten kurtaran kurtarmaya çalýþan bu küçük yatýrýmcýlara da daha fazlasýný versin inþallah...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam gerçekten çok üzüldüm sizin durumunuzda emin olun bir çok kervan yatýrýmcýsý var... 6-7 yýldýr bekleyen var. Allah bu durumdaki herkese yardýmcý olsun...
Gelelim þirkete Biliyorsunuz ki azýnlýk haklarýmýzý hala devam etmektedir. Sorumluluk olur fesih olur, bu gelecek bilançoda varsa usulsüzlükler olur bütün kamu kurum ve kuruluþlarýna þikayet edebilecek, hakkýmýzý arayacak gücümüz ve kudretimiz vardýr.
En azýndan temiz bir borsa için, biz küçük yatýrýmcýlarýn haklarý için basýn yayýn, televizyon gibi kurumlarda gerekirse ücreti ile derdimizi anlatýrýz.
Bugüne kadar sbk olayýnda gittiðimiz siyasi ve bürokratlara yine gideriz.
Biz sadece yönetim deðiþikliðinden dolayý sözde yeni yönetime bir þans vererek süreci kýsaltmak istedik. Bunun içinde 4-5 ay gibi bir süre verdik. Bu süreç devam ediyor. Yok sözde yeni yönetimin de niyeti yatýrýmcýyý görmezden gelerek eski alýþkanlýklarýna devam ederlerse biz de kanuni olarak ne kadar hakkýmýz varsa ararýz, arayacaðýz...
Þimdiye kadar yazan arkadaþlarýn eleþtirilerinin çoðuna katýlýyorum. Evet bir þeffaflýk var ancak iþ bitirememe gibi bir olayda var.
Evet hafiften göstermelikte olsa bir iyi niyet var ama bu kadar acý çekmiþ bir yatýrýmcý grubu için yeterli deðil...
Þirkette bir sürü usulsüzlükler var bunlarýn düzelmesi tabi ki zaman alacaktýr. Ancak sözde yeni yönetimin þirket genel durumu açýsýndan biz yatýrýmcýlarý bilgilendirmesi gerekmektedir. Yaparsýn deðerlemeni açýklarsýn gerçek deðerde bir bilanço bakarýz ne neymiþ ne deðilmiþ???
Görüþmeler yaptýnýz eyvallah bunlar detaylandýrýlabilir...
Ya da ya da þirketin yol planý açýklanabilir...
Onun için sayýn hocam gerçekten bir baba olarak çocuklarýnýzýn durumuna çok üzüldüm... Ýnþ diyorum bunu yapanlarýn yanýna kalmaz diyorum. Biz küçük yatýrýmcý grubu olarak elimizden geleni yapacaðýz, hukuðun bize saðlamýþ olduðu bütün haklarý gerekirse kullanacaðýz. Allah zor durumda olanlarýn yardýmcýsý olsun...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri