Neler dönmüþ biz yokken yav
Neler dönmüþ biz yokken yav
Açýklýyorum kara murat benim.
Bu ne yav þaka gibi.
Ferit kim, benim yazým neden alýntýlanmýþ.
Yav kimlerle uðraþýyoruz. Adam zararýný 50 (elli) kuruþtan alayým demiþ, piyasada 35 e satýyolar demiþsin. Yav adam zaten 5000 lotu
Fazla vereceðim 35 yerine 50 vereceðim demiþ, yeterki tatava yapma demiþ, sen hala piyasada 35 den veriyolar demiþsin.
Ya gerçekten safsýn yada algý peþindesin, çözemedim.
Arell bank olayýna gelince sabýrlý olun boþuna spekülasyon yapmayýn. Üç gün yatýn uyuyun. Siz ne düþünüyorsunuz, býrakýn arell bank düþünsün.
Areall bence kervana bir rakama verdi sayýlanlar rakamý çok buldu þu an iki tarafta kumar oynuyor eðer otelle müþteri çýkmazsa kervanýn eli güçlenecek pazarlýk payý artacaktýr. Birde sayýlanlarýn ky kullandýklarýný düþünüyorum ky sayesinde durumunu kötü göstermiþ icralara alýcý gelmesini engellemiþtir çünkü ky icradan satýþlara itiraz etmiþ alýcýlara set olmuþtur. Bu ky önderlik edenlerin durumuda ilginçtir bir kaç
kiþi hariç kim önderlik ettiyse ya hisselerini satýp çýkmýþtýr yada þirketle ortak olmuþtur bu yüzden þirket bu olumsuzluklarý pazarlýk aracý olarak kullanmýþtýr. Belki de þirket hisse fiyatýný bu yüzden buralarda tutuyorsun.
Þirket birilerine algý yapýyor bu algý da forumlarda ky yayýlýyor. Çaðrý çaðrý 4 yýl gitti. Þimdide ariel . Hiç kimse 28.09.2017 spk bülten ini takibini yapmýyor , 200 mlyn þirket zarara uðratýlmýþ yada þirket dýþýna çýkarýlmýþ diyor spk . Tatlý tatlý satýr satýr yazý yazanlar bilgili kalemi kuvvetli arkadaþlar bunu gündeme getirmiyor. Þirket ten 200 mlyn uçmuþ spk yalan mý söylüyor neden spk nýn suç Duyurularý na müdahil olmuyoruz. 200 mlyn önemsiz bir miktar mý ? Ky bu durumdan zarar etmedik mi? Þirket için ky her þeyi yaptý fesh çekme, dilekçeler spk vs . Eee ortada ne var kimse sormuyor þirketten çýkarýlanlarý ne yaptýnýz diye . Bak 200 ky savcýlýða gitsin spk nýn suç Duyurularý na müdahil olsun nolacak. Þimdiye kadar bir þey olmadý. Ne yapmýþlar þirketren çýkarttýkarýný, ben deniyorum spk diyor.
Peki sdksmr19 bu kalemi duzgun olanlar belgeleriyle beraber taahhutlu ve sistem uzerinden bu cikarilan gmleri hem bist hem spk ya kac kere sikayet etti. Spk durup dururken mi sorusturma baslatti... Bunu en iyi bilenlerdensiniz...
Hele hele bodrum, termel, lara icralariyla ilgili neler yapildigini
Muvazaa yapildigina dair ispatlariyla beraber kac ay ugrasildigini ve bunun sonucunda bodrum oteli 40 kusur milyona gitmisken spk ya ulasip sikayetlerde bulunan kimdi hocam
Spk sadece kervan icin bulten yayimlarak bodrum otelinin satisina itiraz edip muvazaa davasi acilmasini istedigi bultenin cikmasi icin neler yapildi
Ki bunu en cok bilenlerdensiniz..
Yani mantikli ne varsa zaten dahil oluyoruz takipte ediyoruz...
Bu davaya mudahil olmaniz icin bizi beklemenize gerek yok bir dilekceyle olabilirsiniz... Buradan yazacaginiza mahkemeye yazin...
Herseyi baskalarindan beklemeyin emin olun biz takip ediyoruz zaten...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Tek kiþi ile olcanýný bilsem amenna . Tamam 200 kiþi yapalým bunu. Sizin kaleminiz kuvvetli çoðu þeye hakim siniz. Fesih te olduðu gibi bu 200 mln un peþine düþelim. Tek kiþinin isteði ile savcýlýk aþamasýný geçeceðini sanmýyorum ama kalabalýk olursak bu mümkün.
Yer Ýmleri