Originally Posted by
sdksmr19
Şirket birilerine algı yapıyor bu algı da forumlarda ky yayılıyor. Çağrı çağrı 4 yıl gitti. Şimdide ariel . Hiç kimse 28.09.2017 spk bülten ini takibini yapmıyor , 200 mlyn şirket zarara uğratılmış yada şirket dışına çıkarılmış diyor spk . Tatlı tatlı satır satır yazı yazanlar bilgili kalemi kuvvetli arkadaşlar bunu gündeme getirmiyor. Şirket ten 200 mlyn uçmuş spk yalan mı söylüyor neden spk nın suç Duyuruları na müdahil olmuyoruz. 200 mlyn önemsiz bir miktar mı ? Ky bu durumdan zarar etmedik mi? Şirket için ky her şeyi yaptı fesh çekme, dilekçeler spk vs . Eee ortada ne var kimse sormuyor şirketten çıkarılanları ne yaptınız diye . Bak 200 ky savcılığa gitsin spk nın suç Duyuruları na müdahil olsun nolacak. Şimdiye kadar bir şey olmadı. Ne yapmışlar şirketren çıkarttıkarını, ben deniyorum spk diyor.
Ha bu arada hocam cagri olayinda spk cagri var demis, idare, bolge, danistay var demis... Temyiz olmus yine var denmis sonra karar duzeltmede yok denmis ilk zaman cagri var diyen ilk mahkemede karar duzeltmeye uymus ve evet yokumus demis...
Gelelim aareall banka sirketin en buyuk borcu aareall banka ve sermayesine yakin bir miktar. Ve sirketle aareall bank pazarlik yapiyor bunu da kap ta acikladilar.
Bu kadar onemli bir olayi konusarak mi algi yapiyoruz...
Bu konusulmayacaksa, yazilmayacaksa ne konusulup yazilacak....
Az bucuk kervani bilen hisse sahibi bu borcun odenmesinin cok cok onemli oldugunu bilir... Bununla ne algisi yapilacak...
Hocam bence artik biraz algilarinizi kapatin size gore yazilan her sey algi...
Burada yazilanlari okuyun ama her yazilana gore posizyon almiyorsunuz diye tahmin ediyorum.
Yani kimse burada yazilanlara gore ne alir ne satar... Ama sirket icin onemli olan ve 80 milyon euro olan ve bunun neticesinde sirketin en degerli ve buyuk oteli icraya cikmis bu hafta ihalesi var neyi konusmamizi bekliyorsunuz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri