Adamlarýn yýllardýr yaptýklarý ortada, niyetleri ortada, anaçlarý ortada. Ortaklýk yararýna olan yapýlmamasý gereken ama yapýlanl ile yapýlmasý gereken ama yapýlmayan herþey ortada. Yatýrýmcýlarýn iyi niyet iliþkisini bile geleneksel amaç ve niyetleri için ayný þekilde kullanmaya devam ettiklerine çok iyi okunabiliyor.
Herneyse þimdilik yinede grubun belirlediði zamana kadar herkes sabretmeli ve göstermelik yapmacýk yapýlan bir iki ilede kanmamalý.
Zamaný gelince davalar açýlmalý. Adamlar 4 yýl boyunca her pisliði yapmýþ, Onun için Yeryüzünde ne kadar dava varsa açýlmalý

) yaný konularla ilgili

Farklý illerde farklý dayanýþma gruplarý oluþturarak farklý farklý çok sayýda dava açýlmalý.
Tabi bu davalar ve mücadele koordineli olarak adamlarýn yediði her halt teknik açýklamalarla en etkili þekilde basýn yayýna, bürokratik ve siyasi otoritelere aktararak kamuoyuna yansýtýlarak sürdürülmeli
Benim her zaman dediðim gibi. Yatýrýmcýnýn kurtuluþu için iki þey var, birincisi Spk nýn Danýþtaya itirazý sonucu davanýn yatýrýmcý lehine dönebilmesi, ikincisi devletin þirket yönetimine bir an önce el koymasý.
Diðer bütün durumlarda en fazla bir kaç yapmacýk iþle hisseyi biraz yükseltip yatýrýmcýya küçük bir teselli verirler en fazla. Ve bu dört yýlda olduðu gibi hep yatýrýmcýyý hisseden kovuþturmak için herþey yapmaya devam edeceklerdir diye düþünüyorum.
Bazý hukuksal sýkýþmalardan dolayý yeni cici ve muhteþem yönetim efsanesi ise geçici rahatlama için çýkarýlmýþ stratejik bir efsane. Yeni yönetim diye birþey yok, yönetim hep ayný yönetim sadece yeni oflsleme dekorasyonu ve maskeleme farký yapmak zorunda kaldýlar. Eðer SPK tespit ve suç duyurularý yapmasaydý ve buna dayalý bazý endiþelere düþmeselerdi bu yeni ofis dekorasyonuna ve maskelemelerede ihtiyac olmayacaktý.
Neyse þimdilik biraz daha sabýr gerekiyor sanýrým
Yer Ýmleri