Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 503/965 ÝlkÝlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 4,017 - 4,024 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1. Hocam yazilan metinde adim gectiginde dogal olarak cevap vermek zaruri oluyor.

Elestirmek ne kadar haksa elestirilere cevap vermekte o kadar haktir.

Sartlar bu sekilde devam ettigi surece daha guclu sekilde dava acilir. Sartlar degisirse onu o zaman gorusuruz...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

2.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    konunun bu kadar içindesiniz þirkete hangi tarihe kadar süre tanýdýnýz net bunuda yazýnda bu konu kapansýn
    herhalde bu tarih sizde mevcuttur
    Sirkete hic bir taahhutte bulunmadik onlarda bulunmadi. Tarih olarak grup olarak alacagimiz karar onemlidir. Grup degisen hic bir sey yok derse dava acalim hukuki haklarimizi aramaya devam edelim denirse surec baslar.

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

3.  Alýntý Originally Posted by frecell1998 Yazýyý Oku
    Sirkete hic bir taahhutte bulunmadik onlarda bulunmadi. Tarih olarak grup olarak alacagimiz karar onemlidir. Grup degisen hic bir sey yok derse dava acalim hukuki haklarimizi aramaya devam edelim denirse surec baslar.
    ppdi.
    Adamlarýn yýllardýr yaptýklarý ortada, niyetleri ortada, anaçlarý ortada. Ortaklýk yararýna olan yapýlmamasý gereken ama yapýlanl ile yapýlmasý gereken ama yapýlmayan herþey ortada. Yatýrýmcýlarýn iyi niyet iliþkisini bile geleneksel amaç ve niyetleri için ayný þekilde kullanmaya devam ettiklerine çok iyi okunabiliyor.

Herneyse þimdilik yinede grubun belirlediði zamana kadar herkes sabretmeli ve göstermelik yapmacýk yapýlan bir iki ilede kanmamalý.

Zamaný gelince davalar açýlmalý. Adamlar 4 yýl boyunca her pisliði yapmýþ, Onun için Yeryüzünde ne kadar dava varsa açýlmalý ) yaný konularla ilgili Farklý illerde farklý dayanýþma gruplarý oluþturarak farklý farklý çok sayýda dava açýlmalý.

Tabi bu davalar ve mücadele koordineli olarak adamlarýn yediði her halt teknik açýklamalarla en etkili þekilde basýn yayýna, bürokratik ve siyasi otoritelere aktararak kamuoyuna yansýtýlarak sürdürülmeli

Benim her zaman dediðim gibi. Yatýrýmcýnýn kurtuluþu için iki þey var, birincisi Spk nýn Danýþtaya itirazý sonucu davanýn yatýrýmcý lehine dönebilmesi, ikincisi devletin þirket yönetimine bir an önce el koymasý.

Diðer bütün durumlarda en fazla bir kaç yapmacýk iþle hisseyi biraz yükseltip yatýrýmcýya küçük bir teselli verirler en fazla. Ve bu dört yýlda olduðu gibi hep yatýrýmcýyý hisseden kovuþturmak için herþey yapmaya devam edeceklerdir diye düþünüyorum.

Bazý hukuksal sýkýþmalardan dolayý yeni cici ve muhteþem yönetim efsanesi ise geçici rahatlama için çýkarýlmýþ stratejik bir efsane. Yeni yönetim diye birþey yok, yönetim hep ayný yönetim sadece yeni oflsleme dekorasyonu ve maskeleme farký yapmak zorunda kaldýlar. Eðer SPK tespit ve suç duyurularý yapmasaydý ve buna dayalý bazý endiþelere düþmeselerdi bu yeni ofis dekorasyonuna ve maskelemelerede ihtiyac olmayacaktý.

Neyse þimdilik biraz daha sabýr gerekiyor sanýrým

4.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Adamlarýn yýllardýr yaptýklarý ortada, niyetleri ortada, anaçlarý ortada. Ortaklýk yararýna olan yapýlmamasý gereken ama yapýlanl ile yapýlmasý gereken ama yapýlmayan herþey ortada. Yatýrýmcýlarýn iyi niyet iliþkisini bile geleneksel amaç ve niyetleri için ayný þekilde kullanmaya devam ettiklerine çok iyi okunabiliyor.

Herneyse þimdilik yinede grubun belirlediði zamana kadar herkes sabretmeli ve göstermelik yapmacýk yapýlan bir iki ilede kanmamalý.

Zamaný gelince davalar açýlmalý. Adamlar 4 yýl boyunca her pisliði yapmýþ, Onun için Yeryüzünde ne kadar dava varsa açýlmalý ) yaný konularla ilgili Farklý illerde farklý dayanýþma gruplarý oluþturarak farklý farklý çok sayýda dava açýlmalý.

Tabi bu davalar ve mücadele koordineli olarak adamlarýn yediði her halt teknik açýklamalarla en etkili þekilde basýn yayýna, bürokratik ve siyasi otoritelere aktararak kamuoyuna yansýtýlarak sürdürülmeli

Benim her zaman dediðim gibi. Yatýrýmcýnýn kurtuluþu için iki þey var, birincisi Spk nýn Danýþtaya itirazý sonucu davanýn yatýrýmcý lehine dönebilmesi, ikincisi devletin þirket yönetimine bir an önce el koymasý.

Diðer bütün durumlarda en fazla bir kaç yapmacýk iþle hisseyi biraz yükseltip yatýrýmcýya küçük bir teselli verirler en fazla. Ve bu dört yýlda olduðu gibi hep yatýrýmcýyý hisseden kovuþturmak için herþey yapmaya devam edeceklerdir diye düþünüyorum.

Bazý hukuksal sýkýþmalardan dolayý yeni cici ve muhteþem yönetim efsanesi ise geçici rahatlama için çýkarýlmýþ stratejik bir efsane. Yeni yönetim diye birþey yok, yönetim hep ayný yönetim sadece yeni oflsleme dekorasyonu ve maskeleme farký yapmak zorunda kaldýlar. Eðer SPK tespit ve suç duyurularý yapmasaydý ve buna dayalý bazý endiþelere düþmeselerdi bu yeni ofis dekorasyonuna ve maskelemelerede ihtiyac olmayacaktý.

Isýtýp ýsýtýp ayný konularý getiriyorsunuz. Devlet gitsin önce memsa ya el koysun.
    El konsa paraný alamazsýn diyoruz, sýra gelmez diyoruz, gene ayný terane.
    Daha evvel yazdýnýz, ben hisselerimi gözden çýkardým dediniz. Ben gözden çýkarmadým sana ne oluyor. Ýþime gelmeyen þeyi neden savunayým ben.

5.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Umarým herþey gönlünüzce olur. Ve herþey yatýrýmcý lehine olur. Bazý arkadaþlarýn yaptýðý mücadeleylde takdirle karþýlýyoruz elbet.

Ýnanýn benim ve bazý arkadaþýmýn lotlarýn bir önemi yok.(tabi diðer yatýrýmcýlar içim konuþamayýz) Bunlara hakettikleri maddi ve manevi cezalarý versinler yeter. Bir borsa bu kadar çirkefleþtirilmesineb bu kadar kirletilmesine izin verilmemeli diye düþünüyoruz. Hatta bütün þirketlerine el koysalar biz lorlarýmýzdan bile vazgeçmeye hazýrýz

Bugünkü bildirimde spk nýn davaya itirazý süreçte imiþ, umarýz dava tarafsýz olarak ele alýnýr ve spk yada ve kurallarý doðrultusunda en doðru þekilde sonuçlanýr. Yatýrýmcýlara için en önemli þey budur. Ýkincisi ise spk nýnda tespitleri dahilinde olan bu kadar çok sayýdaki yolsuzluktan hileden sonra devletin duyarlý olup þirket yönetimine el koymasýdýr..)

Sadece bu ucuz düzenbazlarý maðdur göstermeye çalýþan yorumlara, bu profesyonel hilebazlarý aklamaya çalýþan yorumlara, veya bu sahtekarlýk uzmaný adamlara dalkavukluk yaparak birþey elde etmeye çalýþanlarýn dedikleri veya demeye çalýþýklarý ucuzluklara tepkilerimiz oluyor, hepsi bu, ylne de surçi lisan ettiysek af ola!
    Bak yazýn duruyor. Al arkadaþlarýný git davaný aç. Sana karýþan mý var. Sen en iyisi arkadaþlarýnla beraber lotlarýný hayýr kurumuna baðýþla aklýn rahat eder. Hesapta gözden çýkardýn ama maþallah hergün buradasýn. Ayný þeyleri yazýp duruyorsun.

6.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku
    Bakýn hocam çok sayýda hukukçu arkadaþým çok yakýn dostlarým var ve de sýklýkla bir araya geliyoruz ilgili konularý konuluyoruz ve hatta hukukçular derneðinde de blr araya gelip ilgili konular hakkýnda bilgi alýþ veriþi yaptýk.

Yabancý kiþi ve kurumlar da “Alacaklý sýfatý” ile bu icra açýk artýrýmlarýna katýlabilirler miþ..
    her yabancý icrada açýk artýrmaya glremez ama sadece alacaklý olan yabancýda olsa i“alacaklý sýfatý” ile açýk artýrmaya girermiþ

Neyse tartýþmaya gerek te yok herseyi sen ve senin bilgi kaynaklarýn biliyorsa öyledir
    Hukukçu arkadaþlarýnýz deðerleme iþini çözememiþ anlaþýlan. Ýcradan satýþ yalan olmuþ þirketin haberine göre.

7.  Alýntý Originally Posted by 1prometheus Yazýyý Oku

Sabýr sabýr da nereye kadar sabýr bir dört sene daha yada 3 ya da 2, 1 ya da 2 ay... Bakýn bunu bu kadar yazmama bile dayanamadý birçok arkadaþ.. Ama 4 senedir bir de sapýklarýmýz bilmem kimdir.. Vs vs psikolojik saldýrýlar.. Allah'tan bir kaç araþtýran arkadaþ (saðolsun freecell gibi) sayesinde sapýk savar yapýyoruz.. Yani diyeceðim sabýr nereye kadar damarlarýna dokunulmalý artýk.. Madem tek vucut bir grup var.. Yeter artýk denilmeli.. Neyse.. Yazdýkça sinirleneceðim.. Sizlerinde sakin sabrýný kaþýmayalým.. Ytd..

D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alýntý Originally Posted by muhabere Yazýyý Oku
    Sabýr sabýr da nereye kadar sabýr bir dört sene daha yada 3 ya da 2, 1 ya da 2 ay... Bakýn bunu bu kadar yazmama bile dayanamadý birçok arkadaþ.. Ama 4 senedir bir de sapýklarýmýz bilmem kimdir.. Vs vs psikolojik saldýrýlar.. Allah'tan bir kaç araþtýran arkadaþ (saðolsun freecell gibi) sayesinde sapýk savar yapýyoruz.. Yani diyeceðim sabýr nereye kadar damarlarýna dokunulmalý artýk.. Madem tek vucut bir grup var.. Yeter artýk denilmeli.. Neyse.. Yazdýkça sinirleneceðim.. Sizlerinde sakin sabrýný kaþýmayalým.. Ytd..

D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sabýr belli. 2017/12 aylýktýr benim için.
    Denetçi görüþü önemli.
    Kar veya zarar önemli.
    Buna baðlý olarak sermayeden yemiþmi yememiþmi önemli.
    Az kaldý. Bekleyelim görelim.

Sayfa 503/965 ÝlkÝlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •