Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 507/965 ÝlkÝlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 7718 madde; 4,049 - 4,056 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1. Sen o yazýnýn neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim Ýstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunlarýn hiçbirinin yatýrýmcýnýn isteðini karþýlamayan geliþmeler olduðunu belirttim orda ben ve arkadaþlar ve yazdým ki zt malýna aðlar ama bize aðlamaz eleþtiriye asla açýk bir toplum deðiliz ben davadan ýsrarla vazgeçmeyelim dediðimde zt ile tek baþýna görüþüp veya onun adamlarýyla görüþen ve karar alan güya yönetici arkadaþ beni aradý ve Selim’in adamýmýsýn sen dedi bana benki hayatýmda bir defa gördüm Selim’i ve yanýmda gruptan bir arkadaþta vardý adam numarasýný ikimize kendi isteðiyle verdi bizim talebimiz bile olmadý banka ve Bodrum oteli için iki defa aradým ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsýz oldu gibi anlayarak numarasýný sildim bunu ismail þefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasýný diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçýn beye baðýþlarým zaten whatsapp kayýtlarý bile vardýr çýkarýr gösteririm yazacam akþam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr

2.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    Sen o yazýnýn neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim Ýstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunlarýn hiçbirinin yatýrýmcýnýn isteðini karþýlamayan geliþmeler olduðunu belirttim orda ben ve arkadaþlar ve yazdým ki zt malýna aðlar ama bize aðlamaz eleþtiriye asla açýk bir toplum deðiliz ben davadan ýsrarla vazgeçmeyelim dediðimde zt ile tek baþýna görüþüp veya onun adamlarýyla görüþen ve karar alan güya yönetici arkadaþ beni aradý ve Selim’in adamýmýsýn sen dedi bana benki hayatýmda bir defa gördüm Selim’i ve yanýmda gruptan bir arkadaþta vardý adam numarasýný ikimize kendi isteðiyle verdi bizim talebimiz bile olmadý banka ve Bodrum oteli için iki defa aradým ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsýz oldu gibi anlayarak numarasýný sildim bunu ismail þefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasýný diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçýn beye baðýþlarým zaten whatsapp kayýtlarý bile vardýr çýkarýr gösteririm yazacam akþam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr
    Peki aaaa hocam bakýn bize burada yazýn diye söylüyorsunuz... Sözde bizi gaza getirecek biz de söylemediklerimizi söyleyeceðiz. Bizim sakladýðýmýz hiç bir þey yok... Bakýn ama siz saklýyormuþsunuz...

Býrakýn burada söylemeyi daha düne kadar gruptaydýnýz... Grubun bile haberi yok bu iki konuþmanýzdan... Neden sakladýnýz??

Hadi sakladýnýz biz her þeyi grupta söylüyor ve tartýþýyoruz...

Kendiniz sakladýðýnýz için bizim de bir þeyler sakladýðýmýzý mý düþünüyorsunuz...

Yani dediðim yine doðru, insanýn fikri neyse zikri de odur baþka sorum yok hocam...

Ben anlayacaðýmý anladým...

Bundan sonra bizi eleþtirirken bu yazdýðýnýz hep gözünüz önünde olsun...

Bakýn duyumlar paylaþýlmayabilir çünkü ne çektiysek bu duyumlar yüzünden çektik. Ama siz iki kere ss ile görüþüyorsunuz hani ne oldu hocam hani DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN, diyordunuz

siz þimdi dürüst mü oldunuz?? Þimdi desem ki ss ile ne konuþtunuz???

Ben söyleyeceklerinize nasýl inanacaðým... Ya da burada yaptýðýnýz bir hafta olumlu bir hafta olumsuz yorumlarýnýza nasýl güveneceðim...

Sonra oturup bizi eleþtirin ayýp ayýp hocam önce bir eteðinizdekileri bir dökünde bir anlayalým... bakýn gördüðünüz gibi hiç bir þey saklý kalmýyor. Emin olun biz yanlýþ bir þeyler yapmýþ olsaydýk bizi de takip eden onlarca kiþi var sizinkiler açýða çýktýðý gibi bizimkiler de çýkardý.

Onun için abdestimizden þüphemiz yok ki namazýmýzdan olsun diyorum... Eleþtiri yaparken önce kendinizden baþlamanýzý tavsiye ediyorum...

Ss ile ne konuþtuðunuzu da buradan paylaþýrsanýz artýk...
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

3.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    Sen o yazýnýn neresinde yalvarma gördün ben fikir beyan ettim fazla bir bilgim olmayan dönemde sonra gittim Ýstanbul’da bilgi sahibi oldum ama bunlarýn hiçbirinin yatýrýmcýnýn isteðini karþýlamayan geliþmeler olduðunu belirttim orda ben ve arkadaþlar ve yazdým ki zt malýna aðlar ama bize aðlamaz eleþtiriye asla açýk bir toplum deðiliz ben davadan ýsrarla vazgeçmeyelim dediðimde zt ile tek baþýna görüþüp veya onun adamlarýyla görüþen ve karar alan güya yönetici arkadaþ beni aradý ve Selim’in adamýmýsýn sen dedi bana benki hayatýmda bir defa gördüm Selim’i ve yanýmda gruptan bir arkadaþta vardý adam numarasýný ikimize kendi isteðiyle verdi bizim talebimiz bile olmadý banka ve Bodrum oteli için iki defa aradým ikinci aramamda ses tonunu sanki aramadan rahatsýz oldu gibi anlayarak numarasýný sildim bunu ismail þefaat Ali beye o dönemde söyledim sildim numarasýný diye yalansa buyursunlar söylesinler herkesten özür diler tüm hisselerimi Yalçýn beye baðýþlarým zaten whatsapp kayýtlarý bile vardýr çýkarýr gösteririm yazacam akþam tekrardan sonrada yazmayacam bildiklerimide kimseyle paylaþmak zorunda deðilim herkes arayarak bilgiye ulaþýr
    Bu dönen olaylarýn hiçbirinden haberim yok. Kimseyide tanýmýyorum burada. Sadece yazýlan yazýlara göre yorum yazýp,
    Kendi görüþümü söylüyorum. Kimseyle bilgi paylaþma zorunluluðunuz yok. Ama buraya gelip çok muðlak ifadelerle milletin aklýný karýþtýrýyorsunuz.muðlak ifadenizden bir örnek yukarýda.aldýðým bir duyumu teyit ettim mealindeki yazýnýz. Duyum ne, kimden neyi teyit ettin hiçbir þey belli deðil. Ya açýk açýk yazýn yada yazmayýn. Haa dersenki benim ne yazýp yazmýyacaðýma karýþamazsýn, eyvallah karýþamam ama cevap vermek de benim hakkým.

4.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    ben geçen hafta ilk ve son defa zt ile görüþtüm hayatýmda da baþka görüþmedim, telefonuda yoktur bende mesela,normalde aklýma bile gelmeyen birþeydi iþimde olmaz normalde, rica üzerine kalktým gittim 2500 km yol yaptým 24 saatte, farklý kaynaklardan ve kendinden duyduklarýmý teyit eder açýklamalar oldu, kendisi bizim için gram aðlamaz ama malý için aðlar,
    ben sizleri suçlayýcý bir imada da bulunmadým ,sizler öncü olan arkadaþlarsýnýz yatýrýmcýyý rahatlatan birþeyler belki söylersiniz neden olumlu bir haber gelmiyor diye ,
    benim fikrim deðiþmiyor dün aklýmda olan neyse bugünde o, sadece zamanla acaba mý diye düþünmeye baþladým, bazý duyumlar ve istanbuldaki toplantýdan sonra birþeyler yaptýklarýný gördüm ama çokta ses getirmeyen olaylar olduðunu yada böyle lanse edildiðini çok defa söyledim,
    çok defada bu þirketin büyük ama sahiplerinin küçük planlar içinde olan insanlar olduðunu ifade ettim,
    ss ile olan iletiþim içinde büyük bir YALAN söylüyorsunuz yalancý konumuna düþtünüz yani, bende numarasý bile mevcut deðil, geçen yýl mahkemede vermiþti, 1 ay sonrada sildim numarasýný.
    fesih davasý çekildi sizce ne deðiþti peki? zt ye verdiðiniz ömür bittimi yoksa ek süre mi verdiniz? size soruyorum sadece size, bilipte birlikte yola çýktýðýnýz arkadaþlarla paylaþmadýðýnýz bilgiler var mýdýr mesela hiç?
    siz halen fesih davasý açýlacaðýna ve açýlacak davanýn mahkeme tarafýndan kabul edilebileceðini mi sanýyorsunuz?
    DÜRÜSTLÜK BÜYÜK BÝR ERDEMDÝR UNUTMAYIN,
    Bak buradaki yazýnda ikinci satýr. ‘Kendi kaynaklarýmdan ve kendinden duyduklarýmý teyit eden açýklamalar oldu. Muðlaklýk dediðim bu iþte.

5.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    Peki görüþmeleri yaptýðýnýzda çýkýp gruba ben ss ile görüþtüm deyip bilgi vermezseniz... Ve bu görüþmelerinizi o yönetici arkadaþ öðrenip size sen ss nin adamýmýsýn demesi kadar doðal bir þey var mý???

siz arkadan iþ yapmaya çalýþýrsanýz biz nasýl güveneceðiz size... Hukuki bir süreç yürüttüðümüz deliller, kanýtlarla uðraþtýðýmýz bir dönemde açacaðýmýz davalarla ilgili bilgi vermediðinizi nasýl bilelim...

Ki yine de o yönetici arkadaþ sizi gruptan atmamýþ kendiniz ayrýlmýþtýnýz... ve hala utanmadan zt ile görüþen diyorsunuz hala suçlama yapýyorsunuz... grup olarak zt ile görüþen avukatýmýz ve 3 yönetici arkadaþýmýz var. Ve bu görüþmelere her zaman sizin gittiðiniz gibi diðer yatýrýmcý arkadaþlardan gidenler oluyor ve grup bilgilendiriliyor...

Hala suçlamalar hala suçlamalar... Ne yapalým hocam tuvalete de 300 kiþiyle mi gidelim... Genelde her yere aramýzdan seçtiðimiz temsilcileri gönderiyoruz. Bu temsilciler arasýnda bazen grupta olmayanlar bile oluyor örnek siz... ya da SPK görüþmesinde Ali Bey

ayýp ayýp hala suçluyorsunuz kendiniz haltlar karýþtýrmýþsýnýz... yok yönetici arkadaþ bunu yaptý yok þunu yaptý... Emin olun gruba her türlü bilgi veriliyor her þeyide takip ediyoruz... Þekil A'da görüldüðü gibi sizin ss ile irtibatýnýzý da biliyorduk...

Onun için tekrar ediyorum yazdýklarýnýza dikkat edin hala gruba oynuyorsunuz hala iftira atýyorsunuz... Kendi yaptýðýnýzý baþkalarýnýn da yaptýðýný iddia ediyorsunuz. Biz her konuda zaten bilgi veriyoruz... Buradan bile paylaþýyor en azýndan tartýþmaya açýyoruz...
    YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...

6.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    yarýn ne olur bilinmez ama geldiðimiz nokta þunu gösteriyor ki fesih davasýndan vazgeçilmemeliydi kim ne derse desin çünkü içinde bulunduðumuz durum itibariyle sayýn iþ kadýný þirketin önünü açýp parasýný kurtarmanýn derdiyle davadan vazgeçen bu yatýrýmcýlar için an itibariyle hiçbirþey yapmamýþtýr, görünen o, belki yarýn yada takip eden günlerde mutlaka birþeyler deðiþir ama bunun ön adýmlarýnýn çoktan atýlmasý piyasaya rahatlatýcý haberlerin verilmesi gerekirdi,
    benim kanaatim yapýlan bütün görüþmelerin sonuçlandýðý aþikardýr ama her ne hikmetse bir kurnazlýk içinde bulunulup bunlar yatýrýmcý ile pek paylaþýlmýyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adým beri gelsin,mikrofonu Ýsmail baþkana,Yalçýn beye,Nail beylere býrakýyorum, ALKIÞ LÜTFENN,BRROOO ARKADAÞLAR
     Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    telefonda söylenmeyen çok þeyi ilk aðýzdan duyduk, doðrudur çok karamsardým ama ilk aðýzdan bazý reel þeyler duyunca karamsarlýk biraz ortadan kalktý, yakýn zamanda güzel þeyler olacak diye bekliyorum, kesinleþen bazý konular var ama bunlar paylaþýlmýyor neden diye sorduk,sanki bir akýl onlara boþver paylaþma diyor yada karþý taraflara fazla koz vermek istemiyorlar, sorularýmýz vardý bazýlarýna net cevap aldýk bazýlarýna þöyle böyle cevap aldýk ama aldýklarýmýzýn hisse fiyatýna yansýmadýðýný yansýtýlmasýnýnda þirketin elinde olduðunu söyledik, bunla ilgili tekrardan talebim olacak yazýlý olarak bakalým faydasýný görecekmiyiz, bazý arkadaþlar durumun ciddiyetini manevi maddi mevcut durumlarýný zorluklarý güzel bir dille ortaya koydular, eðer ss zihniyeti yoksa kendinde sanýyorum birþeyler yapacaktýr, otellerin alýcýsý çýkmayýnca sevinç gözyaþý döktü, bizim için deðil kendi malý ve geleceði için, demekki mallarý deðerliymiþ, burayý takip ediyorsa lütfen bilsinki bizimde malýmýz deðerli,
    haklýsýnýz ya hanýmefendi kandýrdý herkesi, yada o arkadaþlar kandýrdý bizi ikisinden biri
    bunlara acýmayacaktýk, devam edip þayet sonuç alabilseydik bugünden daha iyi olurdu, ne var ne yok sattýr borçlarý öde, elbette kalan 35 kuruþtan daha deðerli olurdu, bakýn martý grubuna , en iyi oteli kemerdedir, laranýn çeyreði etmez, gerisini siz düþünün artýk
    bir karar verin . dün baþka bugün baþka yazmayýn.

7.  Alýntý Originally Posted by santai07 Yazýyý Oku
    bugün geldiðimiz nokta biraz daha umut verici, özellikle önümüzdeki günler çok þeylere þaþýracaðýmýz beklemediðimiz hamlelerin olacaðý günler, yakýn zamanda hissede þoklayýcý hareketler seyredebiliriz, elbetteki geçmiþten bugüne bu hisse ve kervanzedeler için herkes birþeyler yaptý, eline kalem alan,klavyenin baþýna geçen,telefonun tuþlarýna basan, uçaða,otobüse,arabasýna binip uzaklarý yol eden herkese, bütün bunlarý bir arada tutmaya çalýþan özellikle Ýsmail baþkana,Yalçýn beye,her ne sebeple olursa olsun hukuksal açýdan klavuz olan Nail beye sonsuz selamlar olsun, YEÞÝL VADÝ yakýnda esas sahibinin olacak ve biz bu vadiden mutlu bir þekilde ayrýlacaz,az kaldý
    en güzeli de bu.

8. ben bir bilgi sahibi olamadýmki grupta paylaþayým o dönem, icradan çýkýp onunla konuþtuklarýmýzý zaten kendi ses kaydýmla grupta paylaþmýþtým,Hüseyin bey vardý oda anlattý yazarak,telefonla da birþey konuþmadýðýmýzý birþeyler söylemediðini o zamanda söyledimki bu ismini verdiðim arkadaþlara, benim bildiklerimi paylaþýp paylaþmadýðýmý isterseniz Ýsmail baþkana sorun o size gerekeni söyler

Sayfa 507/965 ÝlkÝlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •