ben davamý çektim onuda o zaman grupta paylaþtým bu kadarda adi yalancý olunmaz yav, genel kurula e-gk üzerinden katýldým
ben davamý çektim onuda o zaman grupta paylaþtým bu kadarda adi yalancý olunmaz yav, genel kurula e-gk üzerinden katýldým
Yazýk hocam yazýk hani ss nin numarasýný silmiþtin... Þimdi anlaþýldý gruba niye saldýrdýðýn...
Hayýrdýr hocam ne gönderdi ss sana...
Bize mi yazýklar olsun... ayýp ayýp
Bak aramýþsýn arkadaþ sana niye çektiðimizi anlatmýþ... diyoruz ki hem taktik icabý hem daha güçlü gelmek için diyoruz. Bunu da Sayýn Ýduz sana telefonda defalarca anlatmýþ... Nedir bu grubu daðýtma isteðiniz... daha güçlü geleceðiz gerekirse davamýzý da açarýz...
Mücadelemiz her kulvarda devam ediyor edecek... Þimdi artýk herhalde yazmazsýn...
Bir insan bu kadar yalan söylemez...SS ile ne mesajlaþtýn sayýn santai07
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
baþkan hangi sadýk? siz kimle karýþtýrýyorsunuz beni?
yavvv ne selimi baþkan sende nerden ne anlýyorsun
Kazan sedad karedesim isalahh 10 misli kazanirsinn istemiyen serefsizdir lakin bildigin biseyi buraya yazarken bizi milletin onune atma bu davayi grup olarak karar verdik cektik zaten cekmek zorundaydikkk sebebinide yazdimm tekrar tekrar isitip isitip koymayin onumuze
bak ben sorayým... hani ss nin numarasý yoktu... Dün ne msjlaþtýnýz ya da nereden mesajlaþtýnýz kelime oyunu yapma hocam...
ss sizden ne istiyor ya da durup dururken ss size niye mesaj yazsýn...
bu ss nin mesaj veya telefonlarýnýn burada bize karþý 2-3 kiþi (bunlarla görüþtüðünüzü de biliyorum)ile bizim gruba saldýrmanýzýn bir sebebi midir??
ss nin bize saldýrmanýzda bir katkýsý var mýdýr??
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri