Yav mezarcý Allahým ya nasýl anlatayým bilemedim ki??
Bak sen bunu aþaðýdakini yazmýþsýn
Bak benim de sana son cevabým cümle cümle yazacaðým...
"Kervanda ilk watsap grubu kuruldugunda daha ortada fesih net olarak yoktu ama söyleniyordu.Sadece genel kurul hazýrlýklarý vardi yoksa ifamiydi tam hatirlamiyorum vekalet gönderme olaylari felan vardi.
O gruba beni alin diyede kimseye demedim.tlf no vardi kaydetmislerdi.
Ve daha önce vekalet gönderme olayinda ters köþe olduðumuzdan sogudum ve gruptan 2.ci gun mu ne cýktým."
Bu yazýna ben de yani sen ifa mýydý yoksa genel kurul muydu diye sormuþsun... Çünkü ifa grubu ayrý genel kurul grubu ayrýydý
sen genel kurul mu yoksa ifa mýydý tam hatýrlamýyorum deyince...
Ben de hangi gruba girdiðini çok iyi biliyorsun da çarpýtma yapýyorsun... gelip 2 gün bile durmadan girdiðin grup genel kurul ve fesih davalarý grubuydu.. Bunu yazdým dedim ki evet girdiðin grup genel kurul ve fesih grubuydu dedim
Bu gruba girdiðini ve çýktýðýný ispatlayabilirim.. Verecek misin hisselerini
yazdýðýmý okumuyorsun ispatla bütün hisselerimi vereyim diyorsun...Ahha ispatlayacaðým benim yazdýðým buydu verecek misin hisselerini þimdi... Yaaaa
Oku mezarcý oku art niyetli okursan böyle oluyor iþte... Hep boþ tarafýný görüyorsun.. Ýyi niyetle oku...
Ya arkadaþ nereden baþka þeyler çýkarýyorsun anlamadým... Bak yine tavukcuyu hatýrlatýyor... aða baban olarakta onu kastediyorum.
Eðer ki eleþtiriye açýk deðilsen mezarcý eleþtirmeyeceksin... Dalga geçilmesinden hoþlanmýyorsan dalga geçmeyeceksin...
Bir de artýk grup açýsýndan bardaðýn boþ tarafýna deðil dolu tarafýna bakmaný tavsiye ediyorum... Bak grup olarak çok yorulduk... Madem ky sin en azýndan az kalan enerjimizi de seninle yazýþarak harcamayalým...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri