Originally Posted by
sdksmr19
Bunlar olmazsa Spk fiþi çekmez mi?

Originally Posted by
sdksmr19
Yani gündemde kod dýþý olayýnýn var olduðunu þirkette mi kabul ediyor.

Originally Posted by
sdksmr19
2017 Bilançosunda bunlarý yapmazlarsa Spk ne yapar. Spk nýn bunla ilgili uyarýsý vardý sanýrým.

Originally Posted by
sdksmr19
Herkes herkes ten hakkýný alýr merak etmeyin. Benim her konuda vicdaným rahat. Sizin yorumlarýnýzý almamýþ olabilirim ama satamadýk . 56 hareketinde kalmazdým. Yok çaðrý yok þu yok bu . Millet Danýþtay haberini biliyor biz 1.30 çaðrý hayallerini kuruyoruz durmaz dým 56 hareketinde aha 1 yýl daha gitti ömürden
Peki be hocam bak bir daha yazýyorum... SPK ve BÝST çaðrý var dedi... idare mahkemesi var dedi. Bölge idare mahkemesi var dedi. Danýþtay var dedi. Temyiz var dedi... Ama geldik karar düzeltmeden döndü yok dedi tekrar ilk mahkemesine gitti yok dedi.
Þimdi varken yani mahkeme var derken frecellde var diyordu yok derken de mahkeme çaðrý yok dedi diye yazdý...
Þimdi ben mi iptal ettirdim çaðrý olayýný dalga mý geçiyorsunuz satsaydýn hocam 56 kuruþtan... bak geçen bilanço kötü geleceðini düþündüðüm için sattým diyorsun... hayýrdýr... derler adama bir de burada yazdýn... kot dýþý olabilir dedin... spk cezalandýrabilir dedin... Ya senden etkilenip satan olursa yarýn da yükselirse eeee o zaman ne olacak...
Burada hepimiz deðerlendirme yapýyoruz... hepimiz maðduruz... ama iþinize gelince bravo frecell iþinize gelmeyince kötü frecell..
Kusura bakmayýn hocam bir daha söylüyorum benim tahtayý hareket ettirebilecek ne gücüm ne de imkaným var. Kusura bakmayýn sdksmr19 iyi fiyatlardan satsýn ya da alsýn diye de çizgimden, doðrularýmdan vazgeçmem...
Yani ben sana yardým edemeyeceðim...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri