-

Originally Posted by
cinali
döşem tekstille beraber yuzde 67 altına düşmediği için açıklama gönderme zorunluluğu yok
Dediğiniz gibi bile olsa anlarız yakında. Fark etmez zaten. Ne olursa olsun buradayım.
-
-

Originally Posted by
AB06SS
Gene kafalar güzel. İçsel bilgi nedir bir zahmet öğrenin. Her telefon açana bilgi verilirmi. İnsider trading nedir.
Eminim biliyorsunuz. Şirket gerekli görürse açıklama yapar. Yapmazsa para cezası var. Cinali beyin dediğine göre açıklama zorunlukuğuda yokmuş. Eee bu kadar yatırımcı varken neden sana bana bilgi versin zt.
-

Originally Posted by
fabrika
Gene kafalar güzel. İçsel bilgi nedir bir zahmet öğrenin. Her telefon açana bilgi verilirmi. İnsider trading nedir.
Eminim biliyorsunuz. Şirket gerekli görürse açıklama yapar. Yapmazsa para cezası var. Cinali beyin dediğine göre açıklama zorunlukuğuda yokmuş. Eee bu kadar yatırımcı varken neden sana bana bilgi versin zt.
Bende aynısını diyorum fabrika zaten. Niye arkadaşım sana bilgi versinler Şirketi arayan arkadaşı kastediyorum. Adamı oyarlar yarın kapının önüne korlar alimallah. Durduk yerde adam işindenmi olsun.
-
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
-

Originally Posted by
AB06SS
Bende aynısını diyorum fabrika zaten. Niye arkadaşım sana bilgi versinler Şirketi arayan arkadaşı kastediyorum. Adamı oyarlar yarın kapının önüne korlar alimallah. Durduk yerde adam işindenmi olsun.
Haklısınız. Yanlış anlamışım.
-

Originally Posted by
demokrat
İlk defa doğru konuştun
Bunu senin için dün yazmıştım bak ne kadar doğru söylemişim
-
Biri okur anlamaz biri anlayamaz biri yanlış anlar biri yanlış hesaplar
Peki bogazici mezunu Selim Sayılgan a o kadar çemkirdiniz ama bi aynaya bakipta nerde hata yaptım diye düşündunuz mu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri