ixsir4 alýntý yapalýmmý gene diðer köyden. ne kadar çok seviyorlar seni![]()
ixsir4 alýntý yapalýmmý gene diðer köyden. ne kadar çok seviyorlar seni![]()
þu saaten sonra sana inanan saftýr. milleti 6 olacak diye gaza getir. devam et sen bu yolda.
Murat ordulu yeni öðrenir mi hiç.. nami deðer ixir4.... Hisseyi bize bir ken baðýra bagira satmayin 6 olacak diyen þahsiyet
Kardes milletin bedduasindan yatacak yeri yok o ixsirin veya motordorlunun
ALINTIDIR. 2 ayrý kiþinin yazýlarý.
Alýcý kimmiþ duydum ama adý üstünde duyum olduðu için detaylarý burada paylaþmam doðru olmaz. Satýþ amacý ise borca mahsuben devirmiþ. Alýcý 1 TL fiyata bazý doneler görerek razý olmuþ. Yoksa borsadaki mevcut hisse fiyatý ile o borcun sadece ufak bir bölümü kapanýyor. Alacaklý banka veya finans grubu deðil. Bu yüzden kaynaðýnýn kayýtdýþý elden alýnan bir borç olduðunu düþünüyorum. Alacaklý firmanýn adýný geçmiþte ilk defa bir bankaya talip olduðu zaman duymuþtum. Umarým hisse fiyatý onlarýn da alacaðýný tahsil edebilecek seviyelere gelir.
Ytd...
O halde yorumunuza dayanarak bir nevi tefecilerle anlaþma yapýlmýþ diyebiliriz.. Ya da ne karþýlýðý ne sözleþme imzalandý acaba.. Bekleyip göreceðiz bakalým.. Ytd
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : muhabere; 01-03-2018 saat: 01:46.
Bu hisse borca karþýlýk verildiyse aynýsýný bu milli yerli çok iyi niyetli kadýnýn kardeþi ss yapmýþtý Enver hisse eline geçer geçmez ayný gün 32 milyon hisseyi herkes burda Enver bu hisseleri buyuk bir sevinçle 31 kuruþtan aldýysa düþünün kaça çýkartýp satacak tahminleri yaparken Enver çevik bir hareketle 31 32 kademesinden 32 milyon hisseyi milletin eline verip herkesin sevincini kursaðýnda býraktýðýný dün gibi hatýrlýyorum
Demem o ki bu bu sayilganlarin çöp deðerinde olan bir hisseleri toplama gibi bir derdi hiç bir zaman olmadý olmayacakta onlarin tek derdi bu hisselerini bir an önce elden çýkarmak geçmiþte onlarca örneði muvcud bu verilen 25 milyon hissede alan kiþi kim olursa olsun adým gibi eminim ben bunu 1 TL yapým da kar edim gibi bir derdi olmayacak ilk fýrsatta 3 beþe bakmadan elindeki tüm hisseleri boþaltcaðýna eminim
Yer Ýmleri