?
yarýn
?
pazartesi
?
azýcýk sakin
Daha evvel yazýlmasý gerekenleri yazdýk. Tekrar ediyorum beðenmiyorsan okuma.
Okunacak bir yazýn yok inan okumuyorum ama hissettiðim þu biri sana ne kadar gereksiz yazdýðýný söylemeli... boþ beleþ yazýyorsun zaten yeterince sinir bozucu bir kâðýttayýz daha neden bu kadar sinir bozmak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi... derdiniz insanlarý germekmiþ gibi hissettirdiðiniz için size isim vermeden bu yakýþtýrma yapýlmýþ olabilir mi? Bence olabilir ayrýca isim vermediði halde bu kiþinin kendiniz olduðunu düþündüðünüze göre siz bile bunu düþünmüþsünüz... bakýn istedi mi bizde sizin kadar gereksiz yazabiliyoruz ama yazmýyoruz neden kimse bize bunu yakýþtýrmýyor sizce? Neyse diðer herkesten bu son yazýlanlar için özür dilerim... Ben söylemek istediðimi söyledim benim için bundan sonra bu konu kapanmýþtýr arkadaþta umarým mesajý alýr ve bi ayna bulur kendine
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aynayý biraz da baþkalarýna göster istersen. Hani davayý niye çektiniz diye aðlayanlar varya hani devlet elkoysun falan yazanlar var.
Onlara da tutuver bi zahmet. Ama onlar çok dolu yazýyor dimi. çok önemli onlar....
Fabrika yaz , istedigin gibi yaz, benide elestir gerekirse. Ister bos yaz ister dolu yaz. Yazdiklarin en azindan millete ümid veriyor. Seni begenmeyen okumasin veya begenmedigin kullanicilari engelle butonu var. Millet iyice siyirmis. Yok dolu yaziyosun yok bos yaziyosun. Adam hakaret etmiyo kufur etmiyo. Istedigini yazar.
PLK-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri